barbucha teď ještě nechuťáka LXV a Matochu z rady a bude to cajk
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Já doufám že minimálně to prase tlustý vyrazej hned za Součkem! Dyk je tak blbej, že na sebe vyžvanil i jak se se S. domlouvali, aby mu tu funkci přiklepnul ![]()
barbucha Haha, na střední mu říkali ,,Guláš,,
Mně to tlustý prase nijak neuraži, ale počítej s tím, že se na tebe seběhnou moje fanynky za dehonestaci cizí postavy. Hihi.
To neni body shaming, to je objektivní popis tý entity: jejího charakteru i figury!
Leč nepochybuju o tom, že i zde bude mít své zastánkyně ![]()
Kan tak vzhledem k tomu, že LXV se neštítí úplně stejně urážet kohokoli jiného, a to zejména ženy, byla bych v klidu
Kan barbucha andulka01 Není nutno klesat na jeho úroveň.
Jednou jsem měla nějaké menší jednání, naštěstí jen po telefonu, s osobou, která byla strašně arogantní, povýšená. Místo jednoduché odpovědi jsem dostala asi 10 min přednášku o tom, kdo je v jaké funkci neschopný a pomluvila u toho celé zastupitelstvo nedaleké obce, o kterém jsem já vůbec nemluvila. Přitom šlo o naprosto standardní situaci, nic problematického, jen jsme na ni vznesli dotaz ohledně nějaké kapacity a možnosti přijmout určitý počet osob. Stačilo odpovědě docela jednoduše. Koukala jsem jako puk u toho telefonu. Byl to náš první vzájemný kontakt. Naštěstí i poslední. No, a za pár týdnů jsem se náhodou dověděla, že ta "milá" paní je sestra LXV. To tak najednou zapadlo do sebe. S ním měl totiž tu radost jednou pracovat můj muž. Jako to mají asi nějakou rodinnou diagnózu nebo co ![]()
notnaFakt? Paní ředitelka?
Kan Jj, byla jsem poučena kontaktovat příště zástupce. Naštěstí už nikdy nebylo třeba.
David Attenborough slaví 99. narozeniny ![]()
Miluju jeho zvídavost, rozhled, laskavost i ducha. Nesmírně inspirativní člověk.

nemusela jsem použít pytlík![]()
Makara Juuuuu ![]()
Nie len dnes, ale denne, ma radosťou napĺňa môj vzťah s partnerom. Aby som sa v čo najväčšej miere vyhla chybám z okolia, tak som prioritizovala komunikáciu a intimitu.
letfenixa moc ti přeju a závidím tohle nastavení. Ja mam úžasného manžela, ale to mi nebrání v neustále kritice, protože bych ho chtěla mít dokonalého
. Tak nějak si myslím, ze je to jedna z těch chyb, co vidíš v okolí
.
Makara Tak pokud i on tebe může zkritizovat a oba se tomu zasměje, nevidím problém. Ten dobrý vztah je hlavně o komunikaci a otevřenosti, říct nejen pochvalu, ale i to co úplně na pochvalu není.
#Kan
. Tu kritiku neseme oba dost špatně, takže se snažím/e krotit, protože se shodujeme, ze jinak je nám spolu dobře. Tak aby to vydrželo...
Makara Áno, aj to. Sama mám kilometre od dokonalosti, takže na nej rozhodne netrvám.
Makara super!!!
slniecko Sweet Potato letěli jste?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.