Kdybys tam nesla třeba ty chlebíčky, tak vem i pro sestry, to se bude komunikovat líp ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
barbucha Ano, to by mohlo zabrat :-D. Musím to nějak řádně ošetřit ...
.
Tak tak. To zvládneš!
barbucha Jsem ráda, že mám plnou důvěru :-D.
whiskas my jsme na sesternu obcas vzaly kafe, nejaky ty Merci, jednou kosik jahod... ani ne aby se snad lip starali, ale spis jako podekovani, oni tam byli fakt na pacienty vsichni strasne hodny. Na piti jsme mame obcas nosily vymackany pomerance, to mela rada, ale nesmelo to byt kysely, to zas neni dobry na ten mocak. Toho jejich jidla taky moc nesnedla, jak kdy. Takze pudink, presnidavky, nejaky kolace, ovoce, co mela rada, to jsme nosily taky.
Kokoska Chápu, mám trénink z nemocnic :-D.
whiskas nojo, jasne.
Večerní běh po práci byl odměněn...![]()

Catherinne krásná fotka.
Catherinne Ty mnohdy stíháš západy i východy nad Prahou, kochám se![]()
Mám od profesionála vyčištěnou sedačku. Dostala jsem kontakt, protože ten původní pán co k nám chodil byl úplně nemožnej kecama, takže mi kamarád doporučil borce, co čistí auta a je super! Dokonce řekl sedačce, že vypadá na míň! Pochválil ji velmi pěkně i po sobě vytřel podlahu.

tv Ajejejeje!!
tv No teda! ![]()
whiskas jestli má máma ráda sladký, zkus taky nějaký piškoty nebo něco co není čokoládového a dá se dobře držet a kousat. Někdy klienti, co dostanou do ruky lžičku a pribiňák, nevědí co s tím. Možná to není případ mámy, Ale pokud se jí nechce jíst, tak příbor navíc může považovat za obtěžování.
Samantha Já jí samozřejmě nosím, co má ráda (měkké, sladké, miluje puding
). Ale to jsou právěs spíše pochutiny. Máma jí sama.
tv Ty jsou
.
Včera mě potěšila návštěva Ikea... resp. setkání s úplně cizí tetinou, se kterou jsme nejdřív prohlížely stejnou sedačku, přitom se daly do řeči - a nakonec na tý sedačce skončily a hodinu klábosily ![]()
Příjemnej a věru ojedinělej zážitek v dnešní době.
barbucha Jee, to je pěkný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články