Samantha Děkuju ![]()
.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
tv Kdo si počká, ten se dočká. Mně se stal v práci trapas, my máme teď takový volnější režim, jedna kolegyne asi víc, ona ho často mívá a teď se mě na ní z kanclu od šéfa někdo ptal, co s ní jako je, že nemá psanou dovolenou ale není k zastižení ....tak říkám nevím vubec. No ale pak jsem jí radši napsala, ať trochu dělá, že dělá. Ale nevím no, myslím, že jsem měla dělat furt, že nic, že jsou to takový věci, kde nakonec budu za krávu já:D. Ale to jsem přesně já no, vždycky takhle něco poseru, i když nad tím přemýšlím, dost často mi to tak vyjde:D:D
monis no me by to v tu chvili taky nenapadlo ![]()
Karja Já čekala závěr, že jsi to omylem poslala šéfovi :-)).
999to neblazni!:D
brrr Obávám se, že dcera nemá tu správno představu o filmech na festivalu a má jen krátká info z tiktoku a IG. Ale zájem mě potěšil. My jsme tam z manželem před jejím narozením jezdili a říkali si, že se vrátíme, jak povyroste a odložíme ji. Ale zatím k tomu nedošlo, protože na léto těch společných plánů je tolik, nikdy se nám nechtělo začít prázdniny bez ní. Vrátit se tam až s ní jako už divákem se mi vlastně moc líbí. Bylo by to fajn, kdyby to vyšlo.
notna tak muzete zkusit koupit predpltny na Tady Vary a chodit behem roku a pak uvidi, jestli je to pro ni.
711990 To už mě taky napadlo a vzápětí hned i to, aby jí to neodradilo. Ony se ty filmy lépe tráví v té atmosféře festivalu. Ona je v současnosti konzumentka běžné komerční produkce. Za zájem asi můžou z velké části Vlny, které viděla pár dní před Varama, líbíly se jí a pak se dočetla, že to byl jeden z hlavních filmů loňskýho festivalu. Ale je fakt, že těch komerčních je ve Varech dost.
999 dělám to jako ty..usměju se,pochválím ...já mám normálně pocit,že ty cizí lidi najednou jakoby roztajou a začnou se bavit...a občas z nich vypadnou neiuvěřitelný a zajímavý story..
notna no clovek musi bejt opatrnej co si vybira:) komercnich par je vzdycky, letos treba ten film s Dakotou Johnson a Pedro Pascalem, ale zaroven muze clovek videt fakt narocny kousky co ho rozbijou
711990 Jestli pojedeme, tak tu budu vyzvídat, jak nejlíp sehnat lístky. Předpokládám, že je to pořád adrenalin jako před lety, akorát systém bude nový. My jsme tehdy každé ráno v 7 lovily přes sms.
notna zlaty sms, ted se to klika v appce a je to vlastne horsi:) no a nebo od 8h do fronty. Takze realne v 7 klikm appku a hned jak vim, ze sem neuspela, tak jdu do fronty abych tam tak 7:30 nejpozdejc byla:D
711990 Úplně se mi vybavil ten stres
My jsme do fronty nechodili, na to jsme líní. Ale diky tomu jsme viděli soustu filmů, na který bychom nikdy jen tak nešli a jen na ně zbyly lístky. Kolikrát to byly silné zážitky ![]()
A taky se mi vybavilo naše každoroční rozhodnutí, že příští rok na Vary kašleme a jedeme na filmovku. Kam jsme ve finále nikdy nejeli :-)
notna jezis ale tam by se vam libilo!!! Sambo jezdi kzdej rok, ja ne, kvuli spani ve stanu:D ale je z toho nadsenejsi nez z Varu:)
711990 Ve stanu bych už teda nespala :-) Ale líbilo by se nám tam určitě. víc než ve Varech. Jezdi tam kamarádi už snad 20 let, tak máme představu. Ale kdysi byl muž ve Varech pracovně, pak i já jsem měla akreditaci, byl to lepší termín pro nás. A teď je to nostalgie už. Jinak filmovka je určitě lepší v mnoha směrech.
Dnešní den. Poprvé za dobu prázdniny jsem měla úplně volno. Nepracovala jsem, nebyla u nás žádná návštěva ani jsem nemusela nikam jet. Byla jsem doma, na zahradě a čuměla do zeleně
Na oběd jsem objednala pizzu. Fakt jsem nehla ani prstem
Skvělé to bylo!
notnavíc takových dní! ![]()
Tabea No, nevim. Vstala jsem dnes ráno docela unavená. Asi mi to moc nesvědčí ![]()
Budeme mít opět kočku! Před asi dvěma roky jsme přišli o kocoura a dlouho jsem se nemohla rozhoupat. A teď mi volala kamarádka, jestli nechci kočičku od jejich kočky. A já chci, hrozně moc! V pátek si pro ni jedu, tak snad to půjde hladce a zvykne si u nás bezpečně.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články