Musím říct, že mi děla radost výběr filmů mých dětí. Ano, sjíždí kde co, ale poslední dobou to byla třeba Truman show, Vykoupení z věznice Shawshank, Dobrý Will Huntig a včera byli nadšeni z Věčného svitu neposkvrněné mysli.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
barbucha joo, tyhlety nahodny popovidani s nekym uplne cizim byvaji hrozne fajn!
brrr To filmový vzdělávání dětí je dobrý! Pamatuju, jak dcera skoro nemluvila po Planetě opic!
A jak jsem trpěla výčitkami, když se mě v polovině Hair zeptala, takovým tím tónem hraničícím s jistotou, jestli Claude (jmenoval se tak?) zemře ve válce a já jí po pravdě odpověděla že ne...
barbuchaMoc hezký!
Garfie A oni sy tyhle filmy vybírají sami! Mě vzdycly překvapí, třeba starší, když byl v paté třídě, viděl Občanský průkaz asi třikrát.
A ano, jmenoval se Claude.
brrr Teda závidím! Dcera sama po starých filmech nesáhne :-(
brrr Ale chce jet příští rok na festival do Varů. Se přiznám, že jsem ji nejdřív podezřívala, že to chce kvůli těm večírkům a tomu všemu haloo okolo. Ale chce jet i jen na normální akreditaci návštěvníka. tak snad není úplně ztracený případ a je to kvůli filmům.
Samantha Já jí samozřejmě nosím, co má ráda (měkké, sladké, miluje puding
). Ale to jsou právěs spíše pochutiny. Máma jí sama.
Já samozřejmě nepochybuju o tom, že mámě nosíš, co má ráda. A jistěže by bylo lepší standardní jídlo. Ale lepší takzvané pochutiny, než nic. Tyhle nemoci jsou náročné na mozek, který spotřebovává hodně cukru.
Ať to všechno probíhá dobře ![]()
brrr To filmový vzdělávání dětí je dobrý! Pamatuju, jak dcera skoro nemluvila po Planetě opic!
A jak jsem trpěla výčitkami, když se mě v polovině Hair zeptala, takovým tím tónem hraničícím s jistotou, jestli Claude (jmenoval se tak?) zemře ve válce a já jí po pravdě odpověděla že ne...
Ta Planeta opic mi připomněla úplně živě moje zděšení na tom konci... viděla jsem ji hned čerstvou, tu původní, jako dítko - uvedli ji u nás za totáče rychle... a myslím že jsem taky nebyla mocna slova! Naprostej horror pro mě!
brrr Děti mají výborný vkus. Nebo dobré vedení :-).
barbucha To je fakt v Čechách mimořádný. Mně se zdá, že u nás se lidi spíš děsí, když se s nima chceš dát do řečí. Naopak teda ty "studený Angličani" to vyloženě vyhledávají :-).
Jojo, u nás mimořádný. To jsem spíš zažila i u těch studenejch Švédů
že mě třeba cizí tetina zastaví aby se zeptala kam chodím k holiči, nebo mi v obchodě při zkoušení pochválí dobrej výběr že mi to sluší... true stories! A následuje fajn pokec... Přičemž člověk tam spíš očekává že když už mu nenastavěj nohu a rovnou si neodplivnou, tak ho minou bez povšimnutí jak obtížnej hmyz ![]()
Zlepšilo mi to včerejšek značně. Probraly jsme výhody i nevýhody nabízenýho nábytku, zaskuhraly jsme si nad zhoršující se kvalitou... přešly na kosmetiku, na preference materiálů oblečení... tetina byla zjevně tak o deset let mladší, ale notovaly jsme si výborně. Velmi potěšující ![]()
barbucha To je super :-).
Se mi to tak zalíbilo že jsem se rozhodla bejt k cizím lidem kapku vstřícnější... ale možná že si tu spíš brzo postěžuju že jsem dostala do držky ![]()
999 hele ja tem vydesenejm nedivim, protoze vetsinou, kdyz na mne nekdo zacne bezduvodne mluvit, tak to je z tech divnolidi. Naposledy jsem si treba v dm vybirala kosmetiku a prisel ke me dedek a zacal mi vykladat, jak se tomu svymu chlapovi asi pekne prodrazim, kdyz si prohlizim takovy drahy veci a furt neco hucel i kdyz jsem mu rekla, ze to nastesti neni jeho starost
Jestli ho tak rozhodily ceny v DM, tak v Sephore by dostal rovnou infarkt![]()
monis mela jsi rict, ze ti manzel na to dava zvlastni fondy. A ze si mysli, ze to kupujes v drahych obchodech, ze na tobe nesetri, ale tobe staci DM a za usetrene penize jezdis s milencem na vylety.
Kokoska tak takhle pohotova teda nejsem![]()
monis Já to mám spíš tak, že se na někoho v obchodě usměju, řeknu, že ty boty, co si zkouší jsou hezký, ale samozřejmě, když vidím, že se druhá strana nechce bavit, tak zmlknu :-).
999 tak takovy mily small talk asi potesi kazdeho, ale ja se s tim bohuzel nesetkavam, ja mam jen ty dedky![]()
Udelalo mi radost, že ty mlýny fakt asi melou. Měla jsem hodně velké problémy s jednou "kolegyní". A ona dostala padáka. To se v historii našeho ústavu ještě nestalo.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články