Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline brrr
12337 příspěvků moje polička 25. července 2025 14:22

Musím říct, že mi děla radost výběr filmů mých dětí. Ano, sjíždí kde co, ale poslední dobou to byla třeba Truman show, Vykoupení z věznice Shawshank, Dobrý Will Huntig a včera byli nadšeni z Věčného svitu neposkvrněné mysli.

Offline Friga
2135 příspěvků moje polička 25. července 2025 14:47

barbucha joo, tyhlety nahodny popovidani s nekym uplne cizim byvaji hrozne fajn! 

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 25. července 2025 14:53

brrr To filmový vzdělávání dětí je dobrý! Pamatuju, jak dcera skoro nemluvila po Planetě opic! A jak jsem trpěla výčitkami, když se mě v polovině Hair zeptala, takovým tím tónem hraničícím s jistotou, jestli Claude (jmenoval se tak?) zemře ve válce a já jí po pravdě odpověděla že ne...

Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 25. července 2025 14:54

barbuchaMoc hezký! 

Offline brrr
12337 příspěvků moje polička 25. července 2025 14:56

Garfie A oni sy tyhle filmy vybírají sami! Mě vzdycly překvapí, třeba starší, když byl v paté třídě, viděl Občanský průkaz asi třikrát.

A ano, jmenoval se Claude.

Offline notna
9430 příspěvků moje polička 25. července 2025 15:55

brrr Teda závidím! Dcera sama po starých filmech nesáhne :-(

Offline notna
9430 příspěvků moje polička 25. července 2025 15:58

brrr Ale chce jet příští rok na festival do Varů. Se přiznám, že jsem ji nejdřív podezřívala, že to chce kvůli těm večírkům a tomu všemu haloo okolo. Ale chce jet i jen na normální akreditaci návštěvníka. tak snad není úplně ztracený případ a je to kvůli filmům.

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 25. července 2025 18:32
Reakce na whiskas:

Samantha Já jí samozřejmě nosím, co má ráda (měkké, sladké, miluje puding ). Ale to jsou právěs spíše pochutiny. Máma jí sama.

Já samozřejmě nepochybuju o tom, že mámě nosíš, co má ráda. A ​jistěže by bylo lepší standardní jídlo. Ale lepší takzvané pochutiny, než nic. Tyhle nemoci jsou náročné na mozek, který spotřebovává hodně cukru. 
Ať to všechno probíhá dobře

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 25. července 2025 18:41
Reakce na Garfie:

brrr To filmový vzdělávání dětí je dobrý! Pamatuju, jak dcera skoro nemluvila po Planetě opic! A jak jsem trpěla výčitkami, když se mě v polovině Hair zeptala, takovým tím tónem hraničícím s jistotou, jestli Claude (jmenoval se tak?) zemře ve válce a já jí po pravdě odpověděla že ne...

​Ta Planeta opic mi připomněla úplně živě moje zděšení na tom konci... viděla jsem ji hned čerstvou, tu původní, jako dítko - uvedli ji u nás za totáče rychle... a myslím že jsem taky nebyla mocna slova! Naprostej horror pro mě!

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 25. července 2025 18:57

brrr Děti mají výborný vkus. Nebo dobré vedení :-).

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 25. července 2025 19:00

barbucha To je fakt v Čechách mimořádný. Mně se zdá, že u nás se lidi spíš děsí, když se s nima chceš dát do řečí. Naopak teda ty "studený Angličani" to vyloženě vyhledávají :-).

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 25. července 2025 19:26

999 

Jojo, u nás mimořádný. To jsem spíš zažila i u těch studenejch Švédů že mě třeba cizí tetina zastaví aby se zeptala kam chodím k holiči,  nebo mi v obchodě při zkoušení pochválí dobrej výběr že mi to sluší... true stories! A následuje fajn pokec... Přičemž člověk tam spíš očekává že když už mu nenastavěj nohu a rovnou si neodplivnou, tak ho minou bez povšimnutí jak obtížnej hmyz

Zlepšilo mi to včerejšek značně. Probraly jsme výhody i nevýhody nabízenýho nábytku, zaskuhraly jsme si nad zhoršující se kvalitou... přešly na kosmetiku, na preference materiálů oblečení... tetina byla zjevně tak o deset let mladší, ale notovaly jsme si výborně. Velmi potěšující

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 25. července 2025 19:28

barbucha To je super :-).

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 25. července 2025 19:38

999 

Se mi to tak zalíbilo že jsem se rozhodla bejt k cizím lidem kapku vstřícnější... ale možná že si tu spíš brzo postěžuju že jsem dostala do držky

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 25. července 2025 20:15

999 hele ja tem vydesenejm nedivim, protoze vetsinou, kdyz na mne nekdo zacne bezduvodne mluvit, tak to je z tech divnolidi. Naposledy jsem si treba v dm vybirala kosmetiku a prisel ke me dedek a zacal mi vykladat, jak se tomu svymu chlapovi asi pekne prodrazim, kdyz si prohlizim takovy drahy veci a furt neco hucel i kdyz jsem mu rekla, ze to nastesti neni jeho starostJestli ho tak rozhodily ceny v DM, tak v Sephore by dostal rovnou infarkt

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 25. července 2025 20:18

monis mela jsi rict, ze ti manzel na to dava zvlastni fondy. A ze si mysli, ze to kupujes v drahych obchodech, ze na tobe nesetri, ale tobe staci DM a za usetrene penize jezdis s milencem na vylety.

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 25. července 2025 20:25

Kokoska tak takhle pohotova teda nejsem

Offline 999
19810 příspěvků moje polička 25. července 2025 20:28

monis Já to mám spíš tak, že se na někoho v obchodě usměju, řeknu, že ty boty, co si zkouší jsou hezký, ale samozřejmě, když vidím, že se druhá strana nechce bavit, tak zmlknu :-). 

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 25. července 2025 20:31

999 tak takovy mily small talk asi potesi kazdeho, ale ja se s tim bohuzel nesetkavam, ja mam jen ty dedky

Offline tv
4197 příspěvků moje polička 25. července 2025 20:35

Udelalo mi radost, že ty mlýny fakt asi melou. Měla jsem hodně velké problémy s jednou "kolegyní". A ona dostala padáka. To se v historii našeho ústavu ještě nestalo.