Tak Betty Tak to je dobrej, to se mu neztratí, jednou bude šít ty zvířatkový kostýmy na besídku;).
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Emerald wow, tie sú krásne!!!
A dcérka šikovná ![]()
V úterý letím s dcerou do Barcelony, do neděle . Místa v letadle u nouzového východu , apartmán u pláže , vstupenky koupené na všechno možné.
Dcera mi přidělila pídi batoh do kterého se mám sbalit včetně šatů , to mi dala befelem. Ten pes není tak velkej, ale batoh je malej. Těším se. Sice jsme spolu sami nebyly spoustu let, ale jsem připravena být hodně tolerantní . Ostatně mám vaši školu , jak by matky neměly fungovat.![]()

Tak Betty uzij si to!![]()
Tak Betty přeju krásnou dovolenou![]()
viktorka_od splavu olte Děkuji
Tak Betty uzij si to.
Kufr jde dokoupit. ![]()
continuity taky myslím , že jeden kufr dohromady mít budeme.
Tak Betty Haha, plavky a jedny šaty, užijte si to!
A já snídám v chaloupce, ve které jsem strávila dětství ![]()

To je krása
Garfie z toho čo vidím, je to čistá krása
Garfie Ach
Garfie Nádhera
Tak Betty Já bych tam zešílela vedrem, ale přeju ti to! Snad se vědomosti odsud osvědčí a vyplatí ![]()
Ve stěžovacím se stěžuje na teplo i zimu, tak já se tady raduju z večera na špagetový ramínka. I po 22 hodině je příjemně teplo. Letošní léto je to 4 možnost...
Že se podařilo realizovat, aby za mužovým tatínkem, který je v péči domácího hospicu v bytě v Brně, přijeli na návštěvu nejenom sousedi (příbuzní) z chalupy, kde roky trvale žil, ale též jejich pes. Byl to jeho první výlet do města, poprvé cestoval autem (30 km), byl na vodítku, jel výtahem... a málem se pominul radostí, stejně jako pacient, pro kterého to bylo překvapení. Neviděli se od března. Dvě dokonale šťastné bytosti, aspoň ještě na chvilku.
Jitka77 ach ![]()
Jitka77 to je tak hezký, že vás/je napadlo vzít i pejska, když mysleli, že to udělá radost...![]()
Tak Betty To dáš, pidi batoh je nejlepší. Já se balila do tohohle podle pravidla 5-4-3 na 14 dní, měla jsem teda kompresní vak a úplně na pohodu. Užij si dovolenou!

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články