Co Vám dnes udělalo radost.?.
Sweet PotatoKočička bude určitě skvělá, hezky se o ni starali a má šikovnou matku kočku. Jen jsem trochu pověrčivá, protože jediný kousek, který se nám ztratil, byla kočička. Kocourci vydrželi. Tak snad tahle bude mít rozum a víc štěstí. No jsem jak malá a stříhám metr do pátku:))
Gatita Těším se s tebou.
Mám to pitome potvrzení ![]()
Teda ještě nemám, ale už je alespoň k vyzvednutí.
A povedlo se mi v práci po třech dnech eskalaci na všechna nádraží zastavit něco, co zavánělo velkým průserem. Díky se samozřejmě nedočkam, vítězství je to doslova Pirhovo.
Jeden kolega se u toho odkopal jako výstavny korporátní zmrd. Fakt jsem ho prosila o pomoc, doteď jsme si vždy pomohli, ale teď by se mu zrovna hodilo, kdyby ten náš projekt failnul.
Zmrda poznáte třeba tak, že když se ho zeptáte, proč vám tu důležitou informaci neřekl dřív, tak odpoví: neptala ses.
To není zrovna do radostného vlákna, ale nakonec zkušenost je dobrá škola, jen to školné je dost vysoké.
continuity teda uf
continuity no tvl
continuity tak to je masakr... hlavně, že se to v lepší obrátilo.
já měla dneska strašně klidnej den, takový od návratu po mateřských už skoro nepotkávám, navíc teď o prázdninách, kdy člověk slouží jako mourovatej za ty, co jsou na dovolené. U nás se to v práci zkomplikovalo o kolegovu utrženou čéšku, mám 10 služeb během 4,5 týdne, než budu mít druhou dovolenou na konci srpna. Muž byl do večera v práci, velká na táboře se skautama (neuplyne hodina, abych na ni nevzpomněla, pořád studuju počasí a koukám z okna na nebe, protože jsou samozřejmě pod stanama), takže jsme hospodařily s malou doma samy. Vstávala až v osm, krásně vyspaná, snídaly jsme dlouho, vybíraly si dobrůtky, seděly u stolu a bez spěchání jsem měla čas na ni hledět, doopravdy se dívat beze spěchu jak švitoří, jak se u toho tváří. Četla jsem si v křesílku s kávou, to si pustila na chvíli pohádku. Pak jsme umíchaly zmrzlinu chlazenou ze včera (mixované jahody dušené na karamelu, zastříknuté balsamicem + žloutkový základ), k obědu jen lepkavý křidýlka se spoustou zeleniny a pečivem, po obědě zmrzka (rohlík prodává výborný kornouty od Mannera). Po obědě velký úklid v kuchyni, to se vypakovala s kámoškou jezdit na kole, čtení, hudba, všechno beze spěchu, stresu, žádné lítání, zařizování, jenom tady a teď. A teď je večer jak na podzim, zapálila bych si hromniční svíčku, když vidím, co je za oknem. A hrozně myslím na tu velkou, aby to poprvé na táboře zvládla a nebyla z toho počasí otrávená tak, že příští rok už nebude chtít...
marieu hezký prázdninový den! Velká bude v pohodě, je to přece skautka, ne?
Určitě si tábor užívá i přes ty deště.
Evaeva ona je zatím taková cimprlich skautka. Proto jsme ji přihlásili, aby získala na odolnosti.
no a jo, dobry vedet, i za tu cenu. super je ze ty si poradis, oni te muzou rozhodit ale ne znicit.
marieu nn, zjisti ze to zvladla, bude jistejsi
viktorka_od splavu přesně v to doufám.
marieu bude v pohodě, ve skupině bejva zábava i to mírný utrpení ![]()
Potrefenáhusapřesně tak
marieu bude to dobry, déšť není v partě zas takové příkoří.
Já měla včera moc krásnou služební cestu. Jeli jsme k Broumovu do jednoho kostela, tam je moc krásně už tak vůbec kolem dokola. Ale jel s námi Martin Mádl, kunsthistorik s velkým K, současná vedoucí osobnost oboru, tak trochu modla - a velmi sympatický člověk. Domluvil pak nám třem, co jsme jeli spolu, extra návštěvu kostela Panny Marie Pomocné v Teplicích (jeli jsme tam kus Polskem) u bávalé ivanitské poustevny. Je to naprosto neuvěřitelná stavba, asi jediná zachovaná poustevna ve smyslu chaloupky u kostela. Takže kdybyste se někdy v tom kraji kolem Broumova nebo Adršpachu vyskytli, stavte se tam. Obnovují to dva místní nadšenci, potěší je každá návštěva a dobrovolný příspěvek (jeden z pánů je varhaník, tak i zahraje).

Hlavně že je už ten papír připravenej! ![]()
Neboj se ničeho. Mladej pán se z prvního tábora - pod stanem a ve stejným počasí! - vrátil nadmíru spokojenej (a jako prase)... druhej rok jsme ho radostně vyslali do veškerýho komfortu k moři, do tepla a slunečna - a vrátil se s tím že to byl jeho poslední tábor v životě. A taky že jo, už jsme ho nikdy nepřemluvili.
Ano, tohle je jedna z jeho výhod ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články