Co Vám dnes udělalo radost.?.
dzizisketa to je nádhera! Díky za tip
Tak chodba aj kuchyňa sú čerstvo vymaľované, upratané ![]()
Stačilo sa tu posťažovať
continuity Potrefenáhusa na to já právě nejvíc a jedině spoléhám! Zprávy nám z tábora nechodí žádný, a ani fotky už ne ![]()
dzizisketa to je nádhera! Byli jsme tam před rokem ve květnu, ale objeli jsme jen část těch dientzenhoferovských kostelů plus broumovský klášter. Tolik krásy...
já měla včera velkou radost v práci- přišel mi dopis s poděkováním za péči u porodu. Rukou psaný na dva listy, byla jsem úplně dojatá- běžně lidi nepoděkují prakticky ani když jim člověk vyřeší i poměrně závažnou komplikaci, takže dvojnásob si cením takové snahy a krásného psaní.
marieu žádný zprávy, dobrý zprávy!
Potrefenáhusa ke všemu tomu se tak nějak podobným způsobem upínáme. Já si ze všeho nejvíc přeju, aby si to fakt užívala i při té nepřízni počasí tak, že hude chtít jet i příští rok.
Janulik03 Šikovného muže máš. Mně to čerstvě vymalované voní, nedokážu to popsat, ale ten pocit je jednoznačně hodně příjemný.
Kanáno je šikovný, teraz pokladá u mladých trávnik.
Tiež mi to vonia
marieu já myslím, že to vážně bude v pohodě. Nevím, kde jsou, ale nejspíš jim tam neprší 14 dní v kuse, přeháňky se dají zvládnout. Má tam kamarádky, určitě i zkušenější a tohle je hodně o tom kolektivu. Když budou všichni frflat (což bych u skautů nečekala), bude taky zpruzelá a opačně.
marieu Věřím, že užívá. Dětem počasí vadí mnohem méně než dospělým.
Sweet Potato já se dost obávám, že generace dnešních dětí a adolescentů jsou úplně jinej materiál. Nechtěla bych příliš zevšeobecňovat, ale pravidelně vídáme u ročníků 2000 a mladších apraktičnost, absenci selskýho rozumu, neporozumění vlastnímu tělu a hlavně neochotu snášet jakýkoliv dyskomfort.
marieu záleží na materiálu. Můj syn počasí ignoruje, maximálně komentuje horko. Jinak pro něj není žádný déšť dost silný, potok studený a rukavice příliš mokré, aby ho od něčeho odradily
Ostatně ségra je taky narozená po 2000 a nějaký normální déšť jí taky nezastaví. Ale o malou bych se nebála, určitě má sebou zkušené vedoucí, kteří si s tím umí poradit.
marieu Věřím, že obecně to tak je. Ale na táboře, skautském(!), už nějaká preselekce proběhla.
Dcery dělají vedoucí. Samozřejmě, vždycky se najde nějaké "divergentní" dítě, ale jsou to výjimky, podobně jako když my kdysi tábory dělali.
Sweet Potato to nebylo myšleno na skauty, samozřejmě. Přihlásili jsme ji (od září začne chodit i malá), protože souzníme s myšlenkou, prptože chceme, aby si našla kamarádky (v místě bydliště bída s nouzí) a aby si opravdu zvýšila odolnost.
Evaeva psala jsem, že nechci příliš zevšeobecňovat, jen že se v praxi setkáváme (a s kolegy se shodneme) s čím dál choulostivější a nepraktickou generací mladých dospělých.
marieu Obecně to je a bude velký problém.
marieu jasný! Ale takový lidi rovnou odmítnou někam jet, nejpozději po první výpravě zjistí, že to není nic pro ně
A s dospíváním se to samozřejmě prohlubuje, nechuť snášet i malé nepohodlí.
marieu my sme si to tak viac všimli tento rok u siestakov, pre ktorých bol veľký problém prejsť 4 km. Nie všetci, ale značná časť.
Mám radost, že kočička už se zabydlela, vůbec nebyla ve stresu. Je hravá, mazlivá a taková všeobecně šikovná. Jsem úplně odzbrojená:)
marieu řekla bych, že to dá. Už to, že do těch Skautů vůbec chodí a na ten tábor jela. To je třeba pro nás naprostá utopie, přitom syn by to potřeboval hrozně moc. Ale já ho ani nezvládla přihlásit, vykazoval takovou rezistenci, že by ho nejspíš brzy vylili, nebo ani nevzali. U nás je ten Skaut zrovna na pořadník, tak mi to nedávalo smysl. V září budem zkoušet jiný oddíl, o kterém vím, že je fajn, tak bych si moc přála, aby se tam chytil. Ale bude to hrozná logistika, kluk o to nestojí, ale já bych tomu šanci rada dala. Protoze odolnost nula, nevěří, zájmy nula a váže se na to spousta dalších trablů, které bych ráda zmírnila před pubertou.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články