Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline monis
1611 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 10:50

Jos ja jsem mela takovou jednu kamaradku, co neskutecne vysavala energii. Bydlela jsem s ni na intru a po maturite se mi neskutecne ulevilo, ze uz ji mam z krku. Byl to jediny clovek, kteryho jsem v zivote vyghostovala. Zakazala jsem druhe kamosce predat moje nove cislo, ale jinak to neslo. Kdyz ti nekdo zavola a pri pohledu na jeho cislo na mobilu se ti udela blbe, co zas bude, tak to jine reseni nema. Jeji specialita bylo rozesirat kolektivy a vyhrozovat sebevrazdou, pokud nebylo po jejim

Offline Jos
příspěvků moje polička 08. srpna 2025 11:08

monis tak to je jiny kalibr! Hroznec to bych taky padila a nezvedala telefony. Ta moje kamoska je normalni, ale je negativisticka. Pro me je to ale porad prijatelnejsi nez ti prehnane pozitivni usmevavi jedinci. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 11:16
Reakce na andulka01:

Kokoska taky jsem po dvou dnech svolala rozpravu (s podporou otce) a znovunastavení pravidel. Jenže jak dlouho to vydrží, že

​A to si udělala podle mě moc dobře, klidně 100 rozprav za pubertu, ale hlavně neustupovat z pravidel, někdo jim to říct musí, že takto se nekomunikuje, potom v dospělosti a v pracovnim kolektivu je to peklo a fakt jeden takový potížista dokáže rozložit perfektně sehraný kolektiv. A na povahu se vymlouvat nemůže, protože okolností nezmění, vždycky jen svůj přístup k nim.

Offline DruI
5577 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 12:14
Reakce na Evaeva:

Neznamená to, že máš všechno přejít s úsměvem na rtech. Ale pomůže ti to je nezabít

​Jo, kdybych si do zblbnutí neopakovala tu mantru o dozrávání mozku, tak už to svoje dítě asi taky zabiju. Teď tu deset minut srdceryvně kvílí, že babička rozkrájela do polévky houbu, o které jí včera říkala, že ji tam krájet nemá

Ona teda aspoň nemá to striktně negativní nastavení, ale ty emoční maxima jsou holt na maximu na obou stranách a slyší je celá vesnice.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. srpna 2025 13:36

DruI ha, to mi povídej. Starší má takové ty extrémní hysteráky, mladší zase vydrží dlouho kňourat. No a mimino bude asi hustý, je dost majetnický a zdá se, že i soutěživý. Ještě bude veselo

Offline 711990
18317 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 13:48

Jos takovou sem mela kolegyni. Nejen ze vsechno videla cerne, sle kdyz si nekdo jinej dovolil postezovat, hnedka ho trumfla, ze to ona se ma mnohem hur.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 13:51

Máme novýho souseda, je to kluk jak buk, něco přes tři kilča a míru nikdo nezná, jelikož se nesmí natahovat. Má i krásný jméno a celá ulice bude večer zapíjet!

Offline Sweet Potato
40293 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 13:55

Kan Gratulujeme rodičům i celému uličnímu výboru.

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 14:08

Kan

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 14:37

Mne celkem nevadilo delat palacinky, bavilo me, jak radi k nam na ne chodi. Jen teda ta jedna situace me tehdy dost nastvala. Ale muz je dokaze srovnat, kdyz s nim nekam jedou, tak to moc nejaky "nechce se mi"  neuznava. 

Deti jak rostou, uz maji vic svych zajmu, nechodi k nam uz tak casto a malokdy vsichni tri. A zrovna prostredni, ktery ty palacinky miluje uplne vasnive, je z nich nejmilejsi. Nejstarsi uz je taky v puberte, ale aspon u nas se nejak prehnane nepredvadi. Nejmladsi je teda cislo, s tou si jeste uzijou.

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 14:39

Jos to byl muj prvni muz. Co bylo v poradku, o tom netreba mluvit, ovsem nedostatky je nutne poradne vypichnout. Bylo to takovy demotivujici.

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 14:48
Reakce na Gatita:

barbucha babičky na tyden dva jsou úplná utopie. A dalsi věc je, ze chceme brat deti na hezká místa a neco jim ukazat, kdo ví, co bude za pár let. Ale to kňourání  je strašlivé. Nicméně zrovna kňourání na dovolene za ten nejvetsi problém nepovažuji, ja se tvářila jak kakabus na dovolene s rodiči jeste v 17 na zájezdu za krásami Provence, protoze jsem chtela bejt doma,ne v autobusu s bandou učitelek v duchodu.Za problem považuji kňourání a nezájem všeobecně a tam si naivně myslim, ze by nejaky ten oddil pomoci mohl. 

​Škoda že babičky nefungujou. Jinak rozumím úplně, že právě jim chcete něco zajímavýho ukázat - vo to je horší to nevděčný skuhrání.

My taky neskákali nadšením na rodinnejch podnikách, ale pokud jsme rovnou nedostali výprask, tak ignorance byla nejlepším řešením. Jdeme tam a tam, všichni - a ty se třeba proskoč, tvoje otrávený ksichty nebo kecy nás nezajímaj. Otravuješ jenom sám sebe, my si ten vejlet užijeme a něco uvidíme. Hotovo.

Oddíly, kroužky, sporty... jsou fajn, ale jak už jsem tu psala, ideální je sehnat nějakýho kámoše co by chodil taky. Ty sdílený zážitky jsou zábavnější

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 15:00
Reakce na Kokoska:

Evaeva se stiznostma si nejak poradim, ale mela jsem nedavno k detem od dcery jeste jejich sestrenici, holcicku od syna, a ta se obcas zasekla, zmlkla, nerekla, co se deje, jen udelala takove rybi oci a otocila se zady. To bych ji nejradsi chytila a poradne s ni zatrasla, tezko napravovat problem, kdyz nevis, jaky. Nebylo to, ze by se ji styskalo, to rekla a rozehnali jsme to. Kdyz jsem se ji ptala asi po pate a konecne mi slabouckym hlaskem odpovedela, z vnuka vypadlo  "a hele, mluvi!". Uz ani nevim, o co presne slo, nejaka blbost, ze si chtela hrat s necim jinym, dalo se to v minute vyresit.

​To mi dělával Oliver... šli jsme v klidu po ulici, a najednou vidim že kluk brečí, sople mu tečou až po bradu... člověk pak toho spratka na kolenou prosí aby mu milostivě sdělil co se mu stalo (viditelně nic)... no, rychle mě to přešlo. Buď jsem ho nechala brečet jak dlouho se mu to líbilo, šli jsme prostě dál jako by se nechumelilo a bavila jsem se s Adélou. A nebo, dle nálady, jsem po něm hrábla a kluku pocem, já tě roztrhnu jak hada a hned budeš vědět proč řveš! Což ho vždycky spolehlivě rozveselilo - aby se pak ještě víc načuřil anžto tím ztratil tvář Vono je fakt lepší si toho nevšímat, pokud neteče krev, voko nebo mozek z hlavy

Offline Kokoska
34892 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 16:42

barbucha ale mne ji bylo i lito, ze ma nejaky problem, ale ta zaťatost je neprijemna. Ona je vic zvykla na druhou babicku, k rodicum snachy jezdi casto, tak jsem mela strach, jestli to fakt neni neco blbyho.

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 16:52
Reakce na Evaeva:

andulka01 malý ségře je 16 a taky občas brečí kvůli kravině. I to sama říká, že je to blbost, ale nemůže si pomoct. No pevný nervy, ale fakt bych to nechala hlavně na tatínkovi.

​Tak, no. To se prostě někdy tak sejde. U 13letý to klidně můžou bejt i hormony...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. srpna 2025 16:59

Aranel no jasně, že to jsou hormony nebo prostě ty změny na mozku, v pubertě prý v mozku probíhá největší vývoj po jednom roce dítěte. Já jen, že na tom není nic divného. A kolikrát ty holky prostě neví, proč brečí a taky by radši nebrečely. 

Offline Aranel
6600 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 17:01

Evaeva Chtěla jsem říct, že se to kolikrát děje i mně, a to mám pubertu dááávno za sebou!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. srpna 2025 17:03

Aranel no jo, u tebe to budou ty hormony

Offline Gatita
8619 příspěvků moje polička 08. srpna 2025 19:06

barbucha souhlas. Do toho oddílu to půjde zkusit právě s nejlepším kámošem. Ted jsem za nima dojela na jejich chalupu, kde byli sami s kámoškou skoro týden, a prý žádný problém, žádné frflání. Jsou celý den venku a provozují prázdninové klukoviny, vůbec o nich nevíme. Tak to je do radostného vlákna. 

Offline barbucha blogger
35807 příspěvků moje polička 09. srpna 2025 10:22

Gatita 

Výborně Tak ať se klukům daří