Tabea na tuhle sensitivitu má náběh mladší, ale nezpůsobuje to frflavost, ale šíleně pomalé tempo. Než zpracuje všechny ty vjemy...![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Já si tedy taky myslím , že s desetiletým se dá domluvit v podstatě na všem . Fakt bych je nepodceňovala.
Já se přiznám, že než jsem měla děti, ale i pak, když už jsem děti měla, tak jsem si kolikrát myslela, že bych různý věci nestrpěla a že bych věděla líp jak na to, než ty jiný rodiče. Dokonce si myslím, že bych byla schopna si to i myslet, kdybych měla jen jedno z mých dětí. Vesmír mi srazil hřebínek. ![]()
Jo výchova dětí je křížová cesta k pokoře . Hodně štěstí !
Jo výchova dětí je křížová cesta k pokoře . Hodně štěstí !
Mému synovi je přes 40 let a stále jsou mu vlastní blbé kecy,frflání,věčná nespokojenost.Narodil se jako třetí po dvou moc hodných holčičkách a narodit se on jako první,tak i jako poslední.Snažím se mu vyhýbat jak to jen jde ale bohužel to někdy nejde.
K pokoře mě to tedy nedovedlo.Někdy bych jej nejraději zmlátila jako koně. Ach jo.
Tabea jojo, každý je nejlepší rodič, dokud nemá děti ![]()
Tak Betty Děkuji za pochopení.![]()
Tabeaporuchu senzorického zpracování má mladší v papírech a velmi zřetelnou i pro okolí. Takže je dost pravděpodobné, že to mohlo štrejchnout i staršího.
sagitiNení světlo na konci tunelu!!!!!!
Karja V tomto případě už ve světlo opravdu nevěřím.Naopak mi připadá,že čím je syn starší, tím je to horší.Přitom IQ 140.Na všem najde něco špatného.
ja to z rodiny vubec neznam dikybohu, ale tady uz nekolikatou stranu vidim kolegu. nestastna povaha toto, no ale my co to vidime zvenci mame vlastne velky stesti. oni maji tezkej zivot
viktorka_od splavu Je to rodové.Syn je povahově po svém strýci,manželově bratrovi.Vlastně je ještě horší.No a švagr zemřel ve 48 letech na infarkt.Věřím,že ten předčasný odchod měl co dělat s jeho viděním světa a jen se modlím abych se ničeho takového nedožila.Syn opravdu svůj život vidí jako těžký a žádné argumenty neplatí.
sagiti jsou veci, ktere proste nemuzeme ovlivnit:-( soucitim![]()
barbucha babičky na tyden dva jsou úplná utopie. A dalsi věc je, ze chceme brat deti na hezká místa a neco jim ukazat, kdo ví, co bude za pár let. Ale to kňourání je strašlivé. Nicméně zrovna kňourání na dovolene za ten nejvetsi problém nepovažuji, ja se tvářila jak kakabus na dovolene s rodiči jeste v 17 na zájezdu za krásami Provence, protoze jsem chtela bejt doma,ne v autobusu s bandou učitelek v duchodu![]()
.Za problem považuji kňourání a nezájem všeobecně a tam si naivně myslim, ze by nejaky ten oddil pomoci mohl.
Gatita já si myslím, že to kňourání na "jeho" aktivity by mohlo ustupovat. Že si najde něco svého, ať oddíl nebo cokoliv l. Přecejen roste a zraje. Frflat na dovolené s rodiči budou všichni, však od toho je puberta
To se mu jednou vrátí ![]()
Gatita ono teda i ty babičky si to s dětma chtějí užít a ne poslouchat litanii stížností..
Tabea jako babicka teda obcas skripu zubama a zflakala bych to na jednu hromadu, ale melu si mantru "za dva dny/ zitra/ za 4 hodiny je vratis a tyden je neuvidis! " Coz rodice nemuzou, "za 15 let se snad odstehujou" asi moc nepomuze. ![]()
Tabea Babička má volbu a hlídat nemusí, vlastně je to taková vracečka za to spratkovství, něco jako: Děti já vám nepřeju nic hrozného, jenom takové dvě svině děcka, jako jste vy dva. To říkala druhá babička od sestřenice a je k tomu spousta historek po rodině.:D
Evaeva se stiznostma si nejak poradim, ale mela jsem nedavno k detem od dcery jeste jejich sestrenici, holcicku od syna, a ta se obcas zasekla, zmlkla, nerekla, co se deje, jen udelala takove rybi oci a otocila se zady. To bych ji nejradsi chytila a poradne s ni zatrasla, tezko napravovat problem, kdyz nevis, jaky. Nebylo to, ze by se ji styskalo, to rekla a rozehnali jsme to. Kdyz jsem se ji ptala asi po pate a konecne mi slabouckym hlaskem odpovedela, z vnuka vypadlo "a hele, mluvi!". Uz ani nevim, o co presne slo, nejaka blbost, ze si chtela hrat s necim jinym, dalo se to v minute vyresit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články