Co Vám dnes udělalo radost.?.
Anema Paráda! Díky zpravodajství ![]()
Anema Ooo to je hustý,mám spoustu kamarádů co hrajou volejbal, budou všichni našrot normálně:D
mitford sister zatím věřitelský výbor prominul zdržení při platbě a majitelem by se k říjnu konečně měl stát Gepard Express, Albert Fikáček. GE je provozovatelem mimo jiné VlakFestu.
Díky prázdninovým nadšeneckým brigádám je k provozu připravená první část Obrataňské větve, Jindřichův Hradec - Kamenice n/L. Na té se minulý víkend jezdilo během festivalu, zatím jen s dieselovými lokomotivami. Mluví se i o zavedení běžné dopravy, nejen turistické, ale tady moc optimistická nejsem.
Strašně jim držím palce ![]()
Soused je dlouholetým zaměstnancem (v důchodu) a o úzkokolejce ví první poslední, už jsme s ním domluveni na kafe, aby nám popovídal.
Nedávno jsem si na doporučení objednala podprsenky Uniqlo. Báječně mi sedí a nejsou drahé. A teď se chystá Uniqlo otevřít v Praze!
Sweet Potato continuity eM Karja jo, neskutečný. Tyhle nervy s dobrým koncem mám nejradši
. Taky bych si klidně dala panáka, kdybych si to takhle ve všední den mohla dovolit.
Ale velkou radost mi dělá i to, že je teď spousta parádního volejbalu v televizi, kde jsou ty časy, kdy jsme lovili finále MS někde po internetových streamech...
dzizisketa A jak to mají s číslováním? Odpovídají třeba Timu, Triole M & S? Možná zbytečná otázka, když tu otevřou kamenný obchod...
andulka01 díky! taky do toho kraje často jezdím, tak fandím
také bych ocenila info o číslování, srdečné díky
to jsem někde četla, že se ještě neví kdy... ale brzo to nebude, to mi tak nějak utkvělo
Nevím, mám teď podprsenky jen od nich, naměřila jsem si 75D a to mi sedí.
Anema Jo, ten voleyball je mega úspěch. Je to perfektní! Aspoň si trochu spravím naladu po výbuchu našich basketbalistů na ME.
Milujem, keď si vyberiem knihu, zaplatím a hneď ju mám v čítačke. HOCIKEDY ![]()
Ty máš nové boty!
Čo? Kde? Kedy? ![]()

Sweet Potato tipuju Dětský dům - když jde Zara do prodejny po Van Graafovi
Také malé kúsky šťastia ![]()

Pôjdeme spolu ráno do školy
Manzel mi vcera zorganizoval narodeninovu surprise party s mojimi kamaratmi, to som zažila prvy krat a bolo to
...
Akurat sim z toho bola taka vygúľaná, že všetkym, čo mi gratulovali som naspat namiesto podakovania gratulovala tiež...![]()
slniecko všetko najlepšie želám, ![]()
slniecko všetko najlepšie!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články