andulka01 No prosim. Ale z Emiratu se asi vratit nechce, kdyz si tam koupila byt?
Je s ni prdel, smeju se tady u kafe, diky ![]()
andulka01 No prosim. Ale z Emiratu se asi vratit nechce, kdyz si tam koupila byt?
Je s ni prdel, smeju se tady u kafe, diky ![]()
MP Marge u nás kdysi stěhování do Saudi bylo na pořadu dne, já jsem to teda zařízla. Prostě to byl život v uzavřených compounds pro cizince, kde se muselo nosit oblečení evropského typu. Byla tam i školka, škola atd. Muž muž teda označil Saudi za nejnudnější zemi světa. ![]()
Kdyz jsme bydleli v Dubaji, tak uz jsem to neviděla tak černě a bývala bych na dvouletou smlouvu kývla. Manžel tam ale nechtěl. ![]()
Jedna moje známá teď v Saudi pracovala rok nebo dva v IT. Dítě bylo na střídačku ve školce v Německu a tam.
andulka01 Paráda!
andulka01
budou obnovovat i tu druhou část?
MP Marge sleduju byvalou letusku zijici v SA. Bettypetrusova, je fajn. Ale je vdana a bud je vylozene zena v domacnosti nebo aspon o praci nic nezminuje. Ale ten zivot tam ukazuje takovy sterilni, bud je doma nebo jde do kavarny/cvicit.
Tabea takhle zila v Cine dva nebo tri roky svagrova. Byla jsem vzdycky strasne zvedava na historky...a zadne nejsou. Proste u fabriky je mesto pro cizince a jinam smi velmi velmi omezene.
JosNa tu koukám taky. Larry je fajn týpek. :D
A ještě Lubomira Mohamady. Ale její tchýni švihlo z výběru nevěsty syna, vono je to vošajstlich i v opačným gardu. :D
andulka01 a jak se to teda teď má s tou úzkokolejkou?
Kan zejo! Ona je ale taky vyborna. Vtipna. Videa casto o nicem, ale me bavi ty jeji postrehy
Vesmírné zprávy: mise na Marsu objevila nějaké černé tečky, které tam chvíli zkoumala Perseverance, a došli k závěru, že není moc šance na nic jiného, než pozůstatky života.![]()
Pro pořádne zkoumání a potvrzení se to musí dovést na Zemi a to potrvá několik let bohužel.
Dále se objevila nějaká hvězda, která má uvnitř černou díru - je dost daleko naštěstí, ale je to zajímavý objekt, který se doteď jen předpokládal.
A pak mne dítě obohatilo o další řešení Fermiho paradoxu (proč to vypadá, že jsme ve vesmíru sami, když se předpokládá, obyvatelných planet je nekonečně mnoho). Ve zkratce: vývoj života potřebuje takové podmínky a trvá náhodným procesem tak dlouho, že budeme spíš v první generaci civilizací, které dosáhly vesmíru. Byla by to dobrá i špatná zpráva zároveň (nehrozí, že narazíme na nějakého rozpinaveho konkurenta, ale nemáme se od koho učit a je to řešení velkého filtru).
Makara Pinot Noir continuity ďakujem!
Jos Jinam smí velmi omezeně, nebo se jim jen nechtělo? Protože tady je dost expatů, co byli před tím v Číně (mluvím teď o neasiatech) a Čínu mají procestovanou hodně a strašně rádi na tu zkušenost vzpomínají...(já teda měla jednou trochu střet s jednou Američankou, co tam byla na ta výhodná studentská víza, kdy jim čínská strana všechno platí....ale tak já jsem tady trochu za exota, co se mezinárodních vztahů týká)
continuity Díky za vesmírné zpravodajství! ![]()
Lilly_Ku to zni zajimave! Chtela bys to nejak nastinit, jak? Nebo aspon dat nejaky odkaz? Diky!
ja o tom cetla v knize od Roberta Sapolsky Behave, venuje tomu jednu kapitolu. tu knihu doporucuju komplet, ale ma asi tisic stran, takze na dlouhe zimni vecery :D
tady je nejaka studie, necetla jsem cele, ale podle abstraktu je to totozne tema.
docetla jsem debatu, absolutne s tebou souhlasim.
Lilly_Ku dekuju moc! ![]()
Spíš co mi zrovna teď dělá radost: Čeští volejbalisté jsou na mistrovství světa po 15 letech, probojovali se až do čtvrtfinále a teď se neuvěřitelně srdnatě rvou s favorizovaným Íránem
Garfie byla tam v ramci pracovniho smlouvy v koncernu VW a nikdy o zadnem cestovani nemluvila. Jen okoli Sanghaje. Ale musim to z ni vydolovat. Je to tedy par let, vic nez 10 urcite...a nejak si nevybavuju, jak to mela s dovolenou, myslim ze celou travila v CR. Ale uplne volne tam nemeli, mozna se uplne nepokousela opoustet areal, nevim. A ona se dlouho ucila cinsky, ted uz to pozapomnela, ale tehdy by se minimalne trochu domluvila. Pravda taky je, ze mame fajn vztahy ale celkove cela muzova rodina proste nemluvi. Kazdou vetu z nich musis pacit, max pocasi a jestli rostou houby. Takze i na Cinu ona pokrci rameny a rekne neco jako jo dobry
. Ja tohle nechapu. Nastesti svagr je sdilny az az a mluvi neustale a taky jezdi na zajimave sluzebky. Naposled Kolumbie, predtim Uganda, tam jezdi casto.
Neskutečné se stalo skutkem a moje předchozí radost pokračuje ![]()
. Pro srovnání, před začátkem MS to byla podobná pravděpodobnost, jak kdyby do semifinále toho hokejového postoupili třeba Maďaři. Ale hrají celý turnaj výborně a plně si to zasloužili
.
Anema Je to pecka!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.