Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 15. prosince 2025 15:15
Reakce na Kokoska:

Muz mi prinesl z vanocnich trhu cokoladu. Jednak mi udelal radost ten cin jako takovy, jednak ta cokolada samotna. Je krasne zabalena a skvele chutna.

​Tak na to koukam a nevim, co si to tom mam myslet. Jako zabalene je to nadherne, o to nic, ale hliva ustricna v cokolade!?

Ja si na ty primesi v cokoladach porad nemuzu zvyknout. Jsem strasna konzerva: Cokolada je pro me mlecna a dost!

No ale pred nekolika tydny jsem byla u nas na rohu na benzince a  tam meli v akci dubajskou cololadu, tak me premohla zvedavost a jednu jsem si koupila. A prekvapive mi chutnala! Akorat jsem ji mohla snist vzdycky jen maly kousicek, protoze jak uz leta omezuju cukr, tak se mi prizpusobily chutove bunky a vsechno mi prijde strasne preslazene. 

Tak mozna bych vzala na milost i tu hlivu, kdybych mela prilezitost, ale tu tady asi nesezenu... 

Offline clothilde
2053 příspěvků moje polička 15. prosince 2025 15:16

Mě udělala velkou radost včerejší lehce urbexova prohlídka vily Wittal v Brně. 

A dneska se manželovi podařilo koupit lístky do Cinoherniho klubu, jupi

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 15. prosince 2025 15:26
Reakce na MP Marge:

Ja si na ty primesi v cokoladach porad nemuzu zvyknout. Jsem strasna konzerva: Cokolada je pro me mlecna a dost!

​Ne ne, čokoláda je hořká a dost.

Jinak souhlasím, ještě špetka soli mi připadá fajn, ale jinak příchutě a náplně nemusím. Vždycky, když dostanu nějakou zajímavou řemeslnou čokoládu, je napajcovaná vším možným, ve všech těch ořechách a lyofilizovaném ovoci ani nepoznám, jak ta čokoláda vlastně chutná. 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 15. prosince 2025 16:12

Pinot Noir Ano, presne! To byla moje zkusenost i s tou dubajskou cokoladou: Cokolada jako takova tam nebyla skoro poznat.  

Jinak ja bych byla mnohem radsi, kdyby mi chutnala ta horka, je to zdravejsi a pro telo prospesnejsi! Ale nejak me to nechytlo. Rikam si ale, ze u me je to jedno, protoze ja v podstate sladkosti vubec nejim, a cokoladu si koupim fakt jen jednou za uhersky rok, kdyz to na me prijde. Tak ta mlecna nemuze napachat tolik skody

Podotykam, ze to neni tim, ze bych byla tak disciplinovana; proste mam stesti, ze na sladke nemam chute. Ale jakmile vidim stangli uheraku treba, tak se neznam  

Offline Pinot Noir
29859 příspěvků moje polička 15. prosince 2025 16:30

MP Marge já to mám stejně. Pokud jím sladké, tak domácí upečené jako součást snídaně, teď na Vánoce pár kousků cukroví ke kávě. Kupované sladkosti vůbec, čokoládu jen tu, kterou dostanu, ale často se u nás stane, že ji vyhodím prošlou a celou šedou, protože právě obsahuje ty různé příměsi a nedá se kvůli nim včas spotřebovat do těch buchet nebo na polevu na dort. Mléčnou nejím vůbec, mně po ní vzniká v puse kyselá pachuť, nesnáším to. Vždycky říkám, že nejlepší cukroví je uherák.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 15. prosince 2025 17:02

Pinot Noir můžeš tu čokoládu posílat ke mně, prosím?já mám teda nejradši mléčnou, ale řemeslnou s lyo ovocem nepohrdnu

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 15. prosince 2025 17:54

Evaeva I ja bych ti nejakou mohla poslat! Stava se mi totez, co Pinot Noir : Nekdo mi to da, ja snim jeden dilek, a pak mi to lezi ve spajzu dokud to nevyhodim. 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 15. prosince 2025 17:55
Reakce na Pinot Noir:

Vždycky říkám, že nejlepší cukroví je uherák.

Offline continuity
43014 příspěvků moje polička 15. prosince 2025 17:56

MP Marge

Opožděně gratuluji k dobrým zprávám. 

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 15. prosince 2025 18:02

Pinot Noir MP Marge vubec zadnou nezvyklou prichut z te cokolady necitim. Chutna mi jako jemna bila cokolada, ani ne moc sladka. Treba bilou Orion  nejsem schopna snist, tahle je fakt dobra, samozrejme je to subjektivni pocit.

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 03:02
Reakce na continuity:

MP Marge

Opožděně gratuluji k dobrým zprávám. 

​Dekuju

A pozor, v patek mam pohovor! 

Offline MP Marge
6872 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 03:04
Reakce na Kokoska:

Pinot Noir MP Marge vubec zadnou nezvyklou prichut z te cokolady necitim. Chutna mi jako jemna bila cokolada, ani ne moc sladka. Treba bilou Orion  nejsem schopna snist, tahle je fakt dobra, samozrejme je to subjektivni pocit.

​Vsak jo. Ja bych ji vyzkousela, kdybych mohla. Ale koukala jsem online, a takova vymozenost k nam jeste nedorazila

Online Garfie
28532 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 07:13

Tak poté co jsem si v Malajsii koupila kafe s houbama už mě nezaskočí ani čokoláda s hlívou, ochutnala bych s radostí!

Včera jsem dorazila domů, na stole překvapení od maminky.

Offline continuity
43014 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 07:21
Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 07:25

Mne chutí čokoláda skoro každá, okrem orieškovych a už nesmiem žiadnu muž mi vždy povie, že už som si svoj kus odjedla.

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 07:26

MP Marge gratulujem k dobrým správam

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 07:34

MP Marge dočítám a hle, hned dvě dobře zprávy

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 07:34

Garfie to je krásný tak vítej doma

Offline letfenixa
10866 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 07:34

A včera mi takú malú obyčajnú radosť urobilo, že som bola na nákupoch s mamou a vôbec sme sa nepohadali!

Online Garfie
28532 příspěvků moje polička 16. prosince 2025 07:37

letfenixa Drobné radosti obyčejného života!

andulka01 continuity Děkuji :-)