Aranel výhra je výhra! ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
MP Marge držím palce s prací. Ani hlady bys tam netrpela, i když to vypada, že ta hořčice je poslední. ![]()
Mne se na konci roku tak strasne 3x zadarilo, az se bojim, cim se to vykoupi. Kazda jedna vec by byla uzasna ale vsechny tri, ... nemuzu radosti ani dychat
Candance Neplaš a užij si to! ![]()
MP Marge držím palce s prací. Ani hlady bys tam netrpela, i když to vypada, že ta hořčice je poslední.
Ja doufam, ze zase privezou ![]()
Tabea tak jde asi dobře na odbyt
MP MargeA tys jenom fotila? To sis nekoupila párek a hořčici s sebou?
Jasne, mam parky i horcici, a jeste uzenou makrelu a matesy. Psici ted porad cmuchaji okolo lednice, protoze je znepokojuje ta uzena makrela ![]()
MP Marge To budou hody. Držím palce s prací!
Jen tak na kraj, Zabystřan jako první Čech před chvíli vyhrál SP v superobřím slalomu. To je fakt super!
MP Marge držím palce!
JJ, uzená makrela u nás taky vzbuzuje zvýšenou pozornost. Dobrou chuť
MP Marge držím palce!
brrr Hezky!
MP Marge držím palce!
Diky! Ja mam pocit, ze mi po ni bude blbe ![]()
Ona je prece jen dost mastna a ja uz na to nejsem zvykla. No, uvidime.
MP Marge To budou hody. Držím palce s prací!
Diky! Oni mi uz rekli, ze do druheho kola rozhodne postupuju ![]()
MP Marge Tak ať ti to vyjde! ![]()
A kdyz uz jsem tady: Vcera jsem byla u doktorky, tak mi vysetrila koleno. Vselijak s nim manipulovala, aby mi nakonec sdelila, ze nepotrebuje MRI na to, aby videla, ze je koleno v poradku. Pry kdybych tam mela neco natrzeneho, tak bychom to pri te manipulaci rozhodne zjistily! Pry to byl jen vyron. A schvalila mi predvanocni vikend v Chicagu, tak se tesim. Prave jsem odvezla psiky k pani na hlidani, a ted balim za asistence kocoura
Diky! Uplne idealni to misto neni a s platem bych sla vyrazne dolu, ale ma i spoustu vyhod; a ze vsech volnych most, ktere jsem zatim videla, je rozhodne nejlepsi. Tak uvidime.
A neni to terapie, coz je jedine dobre
MP Marge No vidíš, vše se v dobré obrací. Tak prosím tě, buď na výletě opatrná, znáš se ![]()
A moc si to užij, zasloužíš si nějaký dopamin ![]()
MP Marge No vidíš, vše se v dobré obrací. Tak prosím tě, buď na výletě opatrná, znáš se
No to teda! Kamaradka, u ktere budu bydlet, uz vyhlasuje, ze me samotnou nepusti ani pred barak, kdyz jsem takova "rozbitna" ![]()
A hele, prave jsem dostala email, ze i na to druhe misto, kam jsem se hlasila, me zvou na pohovor! ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články