Garfie tak si to doma krásně užijte ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Garfie Užijte sinprázdniny! Třeba kvůli vám i nasněží (doufám).
Garfie to je to spravne "doma u maminky" ![]()
Garfie tož, vitaj!
MP Margetakže niečo pozitívne , na začiatok dobré. Držím palce na pohovor ![]()
Pinot Noir Jj, přídavky do čokolády jsou zlo, jakékoliv oříšky mi pokazí radost, natož ovoce, sušenky nebo snad nudle...
Janulik03 Dekuju ![]()
Tak poté co jsem si v Malajsii koupila kafe s houbama už mě nezaskočí ani čokoláda s hlívou, ochutnala bych s radostí!
Krasne prekvapeni ![]()
Ja jsem kvuli kolenu prosvihla vanocni trh v Ceskoslovenskem muzeu, kde mely byt na prodej mimo jine taky buchty! Jeste ted me to stve ![]()
Jinak tady se ted zacaly prodavat caje a ano, i kava, z nejruznejsich hub, je to pry velice zdrave. Ale ne z "tech" hub ![]()
Zatim odolavam.
Garfie ty jsou!!
Mně dnes udělalo radost, že jsem si koupila Li's a vyhrála!!
Los Zlatá šupina za 50 Kč.
A vyhrála jsem taky tolik
no ale vyhrála!!
Dnes jsem mela pohovor na nove misto v Iowa City (sousedni mesto). Slo to, myslim, velice dobre, ale bylo to jen prvni kolo. A koukam, ze v sousedstvi je rusky obchod s potravinami. Tak jsem tam zasla a hele, co jsem objevila:

Navic meli i videnske a "svlikaci" parky, ktere pujdou vyborne k te horcici, ale ty jsem uz nevyfotila, protoze jsem se zakecala s pani prodavackou
MP Marge Dobrou chuť
MP Marge No teda!! To potěší, další level bude kremžská!! ![]()
Garfie Priste ji budu pozadovat! ![]()
MP Marge Dělá mi radost, jak ses pekne přesunula ze Stížností sem. Držím palec na další kolo přijímacího řízení.
MP Marge
Diky, z tech mist, ktere jsou momentalne k dispozici, je to moje prvni volba, tak uvidime ![]()
MP Marge Dělá mi radost, jak ses pekne přesunula ze Stížností sem. Držím palec na další kolo přijímacího řízení.
Diky ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články