Co Vám dnes udělalo radost.?.
MP Marge preju ti, at ti vyjde dobre misto a at si hezky uzijes vylet! Koleno se urcite spravi, jen to asi chce cas.
Moje koleno asi nema rado zimu, pres leto to bylo dobre a ted zas nejak zlobi. Byla jsem na rehabilitaci a na magnetu a boli to od te doby jak blazen. Nejhorsi je vlezt do auta, vcera jsem si tu nohu musela nadzvednout rukama a zatnout zuby.
V dotazníku mapování nářečí, který tu kdysi někdo sdílel, došlo i na vošťurák!
Myrtila Musela jsem v tuto pozdní na noc chvíli vyplnit, abych odhalila, o čem to mluvíš :))) Můj tip je klacek na pečení burtu, ale moc jistá si nejsem ![]()
eM Ja to snad ani nechci vedet, co to je, zni to strasne ![]()
Moje koleno asi nema rado zimu, pres leto to bylo dobre a ted zas nejak zlobi. Byla jsem na rehabilitaci a na magnetu a boli to od te doby jak blazen. Nejhorsi je vlezt do auta, vcera jsem si tu nohu musela nadzvednout rukama a zatnout zuby.
Hele, a ty jsi s nim neco mela, s tim kolenem? Nejaky uraz?
MP Marge Neboj, nic nevhodného, je to z dotazníku akademie věd a dali tam obrázek, tak to musí být naprosto neškodný, eM to trefila ![]()
Je to teda divnej název, přiznávám. Když jsme je šli s mužem koupit do jednoho beněnského sportu (potřebovali jsme skládací do batohu), začali jsme se tam před prodavačem dohadovat, jak se tomu vlastně říká po moravsku, co po něm vlastně chceme, a on z toho názvu chytil záchvat smíchu, že tohle ještě neslyšel, a dal nám na ně slevu, že jsme mu obohatili slovní zásobu ![]()
MP Marge ne, jenom starnu :) Artroza a nejaka nerovnost na menisku, nekdy je to lepsi, nekdy horsi, treba po osmi km z kopce.
MP Marge vidím tu samé super zprávy, moc ti to přeju! Ať si vybereš co nejlíp! A vůbec se nedivím, že tě všude chtějí, jsi skvělá!
Jen tak na kraj, Zabystřan jako první Čech před chvíli vyhrál SP v superobřím slalomu. To je fakt super!
Včera byl dobrej sportovní den, zaregistrovala jsem až 4 dobré výsledky. Fetnstadtová stříbrná ve skeletonu, Hornig v biatlonu sice 9, ale jeho nejlepší výsledek a střílel skvěle a nejrychleji ze všech, a ještě něco dalšího na mezinárodním poli, akorát už nevím co:-)
Karja No nepovídej, myslela jsem, že je to fakt jen v našem mini regionu, přece jenom od toho, odkud si zhruba myslím, že jsi, jsme kousek vzdálení!
Dost se těším, až z toho výzkumu budou výstupy ![]()
Lenka22 Maděrová 4. ve slalomu? Dneska byla o fous druhá, chudák, vypadalo to na výhru. A Ester dneska 6. Daří se všem.
Ale Zabystřan, to byl mega úspěch.
Já bych řekla, že tomu tak tady říkáme všichni, sambo je z Moravské části Vysočiny a tomu říká jinak, nevím jak, mě ani žádný ekvivalent nenapadá:D
A co to teda je?
Karja u nás teda taky. I když nevím, jestli tomu teď neříkají jinak, aby rozuměla i švagrová zdaleka. ![]()
brrr Já jsem tuhle normálně dojetím ronila slzy pro Lucku Charvátovou![]()
Sweet Potato Klacek nebo taková ta vidlice na opékání buřtů ![]()
Tabea Ale vy jste s Karja někde kousek od sebe, ne?
Karja No, na Moravě jsem slyšela ještě třeba opékačka, ale jinak taky nevím. Třeba se ještě někdo přidá se svými názvy ![]()
Myrtila Ahá. Malebné slovo. To se u nás asi nijak extra nejmenuje. Klacek či spíš prut na buřty. Napichovák nebo napichovátko.
Myrtila my říkáme píchák na buřty (klacek na opékání je klacek ne kus kovu), děti napichovátko
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články