Sweet Potato Evaeva Napichovátko jsem už taky někde slyšela, to zase přijde vtipný mně, takový jako že si pod tím představím spíš párátko na jednohubce (ha, taky nevím, jestli se tohle nějak speciálně jmenuje?) ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Myrtila Jo, taková ta plastová napichovátka jsou taky napichovátka. Na buřty asi přeci jen spíš ty napichováky.
MP Marge Neboj, nic nevhodného, je to z dotazníku akademie věd a dali tam obrázek, tak to musí být naprosto neškodný, eM to trefila
Je to teda divnej název, přiznávám. Když jsme je šli s mužem koupit do jednoho beněnského sportu (potřebovali jsme skládací do batohu), začali jsme se tam před prodavačem dohadovat, jak se tomu vlastně říká po moravsku, co po něm vlastně chceme, a on z toho názvu chytil záchvat smíchu, že tohle ještě neslyšel, a dal nám na ně slevu, že jsme mu obohatili slovní zásobu
Ja to taky v zivote neslysela, takze jsem taky obohacena ![]()
MP Marge ne, jenom starnu :) Artroza a nejaka nerovnost na menisku, nekdy je to lepsi, nekdy horsi, treba po osmi km z kopce.
To nerada slysim ![]()
Ja, starej hypochondr, ted na sobe budu hledat priznaky!
MP Marge vidím tu samé super zprávy, moc ti to přeju! Ať si vybereš co nejlíp! A vůbec se nedivím, že tě všude chtějí, jsi skvělá!
Dekuju, jsi hodna, ale jeste neni vyhrano, tak at to nezakriknem!
Myrtila MP Marge
Ja tomu doma neřeknu jinak:D
My jsme vzdycky rikali prut na opekani burtu ![]()
Myrtila však píšu, že to říkají děti ![]()
U nás je to klacek (pokud to je opravdu naostřený klacek), nebo vidlička, vidlice.
MP Marge My to zkracujeme na opejkák, množné číslo opejkáky
.
U nás je to opekac nebo echt lidové vopejkac.
brrr jj, to byl mega úspěch, akorát teda nevyhrála něco v tomtéž taky Šárka Zahrobská?
Lenka22 Jasně slalom i Ledecká opakovaně, ale chlapi nikdy. No a že vyhrál v rychlostní disciplíně, tak to je ještě lepší. Jinak nejlepší byl doteď Bank, byl dvakrát třetí v kombinaci (to už se nejezdí) a mám pocit, že kdysi davno se něco povedlo Zemanovi.
Plus Zabystřan jezdí na českých lyžích! Ledecká teda taky.
Myrtila Sweet Potato burty se napichujou na klacek uriznuty v krovi, muze se s tim i ohrabavat oheň a rika se tomu KUŤÁK! My jsme totiz ty ohnicky delali vzdycky nekde na poli u lesa, no, davno jiz tomu. Ale nazev se zachoval i pro ty zahradni akce s napichovakama.
MP Marge dokud musis priznaky hledat, nic ti neni. Az to prijde, tak to poznas ![]()
Kokoska u nás se šikovnýmu klacku na obstarávání ohně řiká vošťourák. Na buřty opejkák.
Včera mě pobavila kadeřnice.
To jste pořád na nemocenský, že můžete přijít kdykoliv? Kdepak, já jsem důchodce! Cože?! Vy?! Jste šla nějak předčasně, co?!
Hehe. Jen abych nemusela hledat novou, dyk je chudák zjevně úplně slepá ![]()
brrr aha aha, takhle.
Jdu se podelit s radosti z vyletu do Chicaga ![]()
Moc se mi vydaril. S kamaradkami (byvalymi) kolegynemi jsme v sobotu mely vanocni vecitek a bylo to super, jako bychom se naposledy videly vcera.
No a v nedeli jsem chtela jit do divadla, po tom se mi v Iowe nejvic styska, a tim jsem zjistila, ze Cadillac Palace Theatre uvadi muj nejmilejsi muzikal, The Phantom of the Opera. Vubec jsem netusila, ze je v Chicagu. Jedna kamaradka ma pres pritele nejake konexe, tak mi pomohla sehnat listky do prvni rady.
Uzasne predstaveni, jeste ted mi beha mraz po zadech (v dobrem slova smyslu) ![]()
V divadle bylo narvano, takze s temi listky jsem mela fakt kliku:

MP Marge Nádherný zážitek. Amerika tahle velká hudební divadla umí.
(Znáš filmovou parodii Phanthom Of The Paradise? Dneska už retro, neurážlivé, řekla bych.)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články