Garfie Ja myslim, ze se to nema, ale protoze tam bylo tak narvano, byly dlouhe fronty na obcerstveni a lidi to nestihli snist.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
moora to je dojemné a navíc opravdu krásné ![]()
moora to je nádherné aj porcelán, aj celý príbeh . Magické Vianoce ![]()
moora Krásný a krásný načasováni;-)
moora ale teda ach ![]()
MP Marge a oblečení jako svetry,dziny..normálka? Ve filmech totiž jen velká večerní...jak to tam teda je doopravdy?
stes Já byla loni v Tokyu na Louskáčka a teda překvapilo mě, jak byli lidi civilně. Sice na odpoledním představení, ale stejně. Nikdo teda nejedl
ale stejně mi přišlo, že u nás se to divadlo víc prožívá.
Garfietady se taky chodi civilne, je videt vsechno mozny od vecernich rob az po dziny a sneakersky.
mam ted listky na berlinskou filharmonii, dojedem tam na kole takze to taky na nic velkyho nevidim a nebudem sami :)
Dneska zase vidíme slunce! Podle webu ČHMÚ na naší nejbližší meteostanici za celý prosinec doteď svítilo slunce celkem 5 hodin, mně už přišlo, že z té věčné mlhy začínám švidrat, jak ani nebylo na co zaostřit oči do dálky.
Garfie ne to bylo loni a těch pět dní jsem těžce nedala. Rodina vzpomínala i letos jak jsem brečela pod stromečkem. Děti taky byly spíš vzpruzene.
Letos u nás tak podobně jak u vás, děti se těšily, z něčeho snad byly i překvapené a někde jsem to fakt trefila. ![]()
moora to je krásný příběh ![]()
MP Marge a oblečení jako svetry,dziny..normálka? Ve filmech totiž jen velká večerní...jak to tam teda je doopravdy?
No, doopravdy si kazdy chodi, v cem chce. Lidi dnes na etiketu kaslou. Ja jsem schvalne pozorovala obecenstvo ve fronte na zachod a byla to takova smes: Nekteri byli opravdu krasne obleceni, i ty velke vecerni jsem videla, ale nekteri prisli v odrbanych dzinech.
Ja tedy nemam moc co rikat, protoze jsem mela take dziny, ale aspon cerne a neodrbane. Ja jsem totiz zjistila, ze je Phantom v Chicagu, az kdyz uz jsem sedela ve vlaku, takze jsem sebou nic nemela. A kamaradka mi nemohla nic pujcit, protoze ma uplne jinou postavu. Mela taky cerne dziny.
continuity tak to jsou příjemné zprávy, obě. Je fajn, že sis to užila.
Myrtila my dneska po té dlouhé mlžné době byli venku u Macochy a chodili pod nebem se sluníčkem! Tak úžasný zážitek! Už mi moc chybělo, a to na tom nejsem tak závislá, jak můj muž, ten je na "sluneční pohon" nebo co.
Torrah No, taky mi běžně oblačno, ani mlha nevadí, ale tohle bylo už opravdu hodně dlouhé a taky hodně intenzivní, u nás většinu dní nebylo vidět na 20 m a dost dní ani na druhou stranu ulice. Někde jsem tu psala, jak jsem i skoro přejela odbočku do naší ulice, tak hustou mlhu pamatuju jako úplné výjimky, ne dny/týdny v kuse. Dneska to bylo krásné, přišlo mi, že i doma všechno úplně svítí, zdi, podlaha... a přitom bylo konečně akorát normální světlo ![]()
U nás taky krása.

Jako jasně, celej tejden krásná mlha, super atmoška
a samozřejmě když mají přijít mladý s harantama, tak praží sluníčko jak blázen, aby pořádně vyniklo každičký smítko prachu a každičkej psí chlup ![]()
barbucha u nás ta mlha nebyla týden, ale měsíc :) a řekla bych, že harantům nějaké to smítko fakt nevadí. Ostatně uklízet se má po návštěvách :D
Udělali jsme si výlet na Macochu, máme ji za humny. Nikdo nikde, proti těm letním návalům velmi osvěžující. 
Jo jo, uklízeli jsme hned jak vypadli ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články