Myrtila u nás to nebylo tak hrozné, ale frustrovaná jsem z toho byla dost. Oblačno mi nevadí, ale jednolitá obloha nebo mlha jo. Takže včerejší a dnešní slunce byl úplný balzám. Zítra máme volno a má být taky hezky, tak plánuju čerpat slunce co nejvíc
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Evaeva Jj, taky doufám, že se dostaneme co nejvíc ven, čeká nás kočování po příbuzenstvu, tak se nám snad povede na chvilku utéct z návštěv.
Myrtila my kočujeme jen místně a zítra navíc nikoho v plánu nemáme. Oběd jsme nafasovali dneska, takže paráda
Akorát nás čeká výroba toho poloslizu![]()
Ale vy určitě musíte vyvětrat děti, to je i v zájmu navštívených ![]()
Evaeva No, nebo nechám děti babičkám a půjdu se vyvětrat sama, to bude úplně nejlepší ![]()
Myrtila to rozhodně ![]()
Dnes moje vyhazovaci manie narazila na svy limity, kdyz my oko padlo na "sakra, co to tu je zas za krabici" na knihovne
(zatim provizorne, nez jim najdu dustojny misto)
krasny vanocni darek a porcelanova souprava je nadherna
Ráno mi píše snacha, že Adéla stojí oblečená ve dveřích a trvá na tom že musej jít mezi lidi. V ruce kabelku od ježíška ![]()
barbucha To je boží
barbuchatak tá je teda super baba. ![]()
Šťastný nový rok všem!

Nevím, kam s tím, tak to napíšu sem.
Šťastný, úspěšný a hlavně zdravý rok 2026 vám všem i všem vašim blízkým!
Šťastný nový rok! Hodně zdraví a zůstaňte tak skvělé, jako dosud!
Šťastný nový rok, ať se vám daří a vždy vidíte světlo na konci cesty.

Taky preju krasny a pozehnany pristi rok, hodne zdravi, dobre pohody a splnenych prani!

Želám všetkým šťastný Nový rok, žiadne problémy, samé radosti.
Vidíš kocicku?

Kvůli politické situaci u nás i ve světě vstupuju do nového roku s obavami a velmi nedobrými pocity. Přeju nám všem, aby to nakonec byl dobrý rok. A všem přeju hlavně pevné zdraví.
Zdravím vás z mého rodného kraje. Pobyt tady mi radost dělá.![]()

Dostala jsem od kamarádky ze Sicilíe tašku citronů. Udělala jsem z nich marmeládu. A povedla se mi.
Do nového roku přeju všem klid, pohodu, zdraví a pevné nervy ke zvládnutí jakékoliv situace
My do nového roka vstoupili partnerským víkendem na Kokořínsku. Dali jsme dvě delší procházky, saunu a objevili dvě dobré restaurace, teda jednu špičkovou. Dám to do jídelního vlákna.
Děti nám právě vynadaly, že jsme už doma, ale kuchyň stihly uklidit. vše je jak má být. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články