Co Vám dnes udělalo radost.?.

continuity to zní moc dobře!
Pinot Noir - plne zdielam vaše obavy , napriek tomu prajem všetkým , aby u vás aspoň v súkromnej sfére bola pohoda, kľud, a dobrá nálada .
Blanka Pinot Noir no co vám budu, mám na ministerstvu tu žádost o občanství. Podle mne to pod novým vedením rovnou nahrnou do kamen. Ale jsme především ve špatném vlákně.
continuity Určitě ne, ti běžní úředníci budou rádi, že tam můžou dělat ještě i nějakou klasickou agendu. U nás už sambo počítá výši odstupného a podporu v nezaměstnanosti, ze jako tohle vedeni udela poradne skrty. A ja pocitam, kolik budu muset vydělávat! Ale dela mi radost, že je mi to vlastně tak nějak všechno volny:D, ať jsme ve správném vlakne;-)
Byla jsem na běžkách!!! ![]()
Aranel s vozejčkem nebo volná jako pták?![]()
Aranel Já taky, úplně mne to nabilo. A mám radost, že to chytlo i syna a 10 km dá úplně s přehledem.
Tabea Volná. Teda omezená časem, ale díky tomu jsem jezdila tak trochu "po zadních dvorcích" a tam prakticky nikdo nebyl, na to, že nahoru jely dva slušně zaplněné autobusy za sebou...
miuu Super, tak pěstovat!! Taky jsem se zacvaknutím bot do vázání zapomněla na všechnu únavu, opuchlé oko, vyrážku, bolavý záda... ![]()
Pokladní v obchodě s potravinami. Milej starej pán, dal se se mnou do řeči a já mu všechno rozuměla a na všechno dokázala odpovědět!
Byl to obyčejnej malej small talk, základní fráze, jestli rozumím japonsky, odkud jsem, jak jsem tady dlouho, jaký je počasí v Česku a tak, ale normálně to plynulo úplně přirozeně, žádný zamrznutí a panika, fakt jsem odcházela úplně povznesená!
Garfie jsi dobra! ![]()
Garfie No teda! Jsi skvělá ?
Garfie
seš skvělá
Garfie Teda, šikovná!
Garfie wow. Dobrá jsi![]()
Garfie - smekám klobúk !
Děkuji všem
Ono opravdu o nic nešlo, byl hrozně hodný a snažil se mluvit úplně jednoduše, dobře vyslovoval a nepřekročil pátou lekci....ale stejně jsem se cítila jako hvězda! ![]()
Garfie Ale ty jsi hvězda..!! ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články