poprve letos na bezkach

poprve letos na bezkach

Ginger Tak tohle přesně bylo včera na Letné, když jsem měli po delší době lekci s psí trenérkou. Ta holka je fakt dobrá, řekla bych ale, že včera to byly vyhozený peníze. Pes celou dobu blkákoval ve sněhu anebo si odbrbával tlapky od sněhu. Na nějakou velkou socializaci nedošlo. Ale udělalo mi radost, abych byla v tématu, že jsem byla schopná ráno do devíti omést auto a dojet z Nuslí na Letnou, aniž bych někde uvízla.
continuity Já zas musím říct, že jak mám ráda japonskou jokohamskou zimu, tak tenhle leden vám docela závidím!!!
Evaeva bezkuje jen ten starší. Mladsi nema ani vybavu, nemam nejak kapacitu to shanet, navic nase deti jsou takove...no proste ty nase vylety jsou hotove trestné výpravy a bere mi to trochu elán i kupovat to vybavení a někam je vláčet. Asi kdybych měla sportovnějšího ducha, bezkuji už oba, ja to mam rada moc, jen nejak nejsou podmínky. Staršímu jsem koupila běžky teprv loni v bazaru, abych mu to aspoň ukázala, a ujeli jsme asi 1 km. Šlo mu to ale úplně v pohodě, jezdil jak ja...
Gatitato je ale stejně dobrý!
V "naší" půjčovně by výbavu měli, minimálně pro děti. Muž na to moc není, tak výbavu nemáme ani my. Navíc než dorostli kluci, tak zase máme mimino. Ale příští rok už se musíme pochlapit! Myslím, že staršího by to mohlo bavit.
Gatita Já bych šla taky běžkovat, ale mám v okolí jen samé prostě ultraaktivní typy, co jsou na těch bežkách 3 hodiny a na to já nemám kondici:D. Tři hodiny jsem dala, ale v Jizerkách ještě se dvěma hospodama. Jinak naše holky, ony třeba docela dost ujdou, ale prostě s kamarády, to pak není problém žádná vzdálenost či sebehorší počasí, jakmile je vezmu sama, nevim za jakym stromem ta motivace selže:D,
Karja máme to úplně stejně.
Karja Já myslím, že ta kamarádská motivace platí na všechny děti. Mladší teď na výletě bez řečí ušel alespoň šest kilometrů a to si jinak zvládne stěžovat na bolavé nožičky i cestou ke školce, kterou máme cca 300 metrů :o)
Krásny deň dnes, ale mám svalovicu, do zajtra bude modrý zadok aj časť nôh ![]()
Sme sa s malou vozili na lopatach po dvore. Teraz tu ležím a hekam.
Ale super
Karja Gatita DruI na našeho nejmenšího platí i bratrská motivace, to si i batůžek nese
otázka je, jak dlouho to vydrží.
S kamarády je to nejlepší, ale ti nám nějak chybí. Ale staršího by ty běžky bavit mohly, mladší by podle mě vůbec nechápal proč, když může jezdit na sjezdovce a nahoru se vozit lanovkou ![]()
byla jsem v sobotu na běžkách sama, v Orlických horách. Nikdo se mnou nechtěl/nemohl jet. Zima byla jak v ruským filmu ![]()

Mulen Jako z pohádky , jsi dobrá .
Mulen panoramata ale parádní! A tobě určitě endorfiny po akci prorazily strop. ![]()
Mulen tak to je nadhera![]()
viktorka_od splavu Tabea Tak Betty diky
Doufala jsem, ze uvidím ořešníka, parukářku nebo křivky, ale nezahledla jsem ani křídlo.
Na Metronomu budou letos Manic Street Preachers!
Zhrnutie vianoc ![]()

Janulik03 to vypada na treskutou pohodu
Krasny jste to meli!
Tak už to skáče na poslední příspěvky - to mám radost. ![]()
Posílám díky programátorům slniecko
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.