Na Slovensko to ešte nedošlo .....
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Janulik03 teda, u vás barevně ladí i kočky! ![]()
Krásně u vás bylo.
Jupí, díky za opravu, že už to skáče na poslední příspěvky. Díky moc, bylo to otravné :D hledat, kde jsem skončila s čtením.
Klik na zelené pri novom príspevku to hodí správne, ale pri klik na meno v poslednom príspevku to hodí na prvú stranu.
Inak vidím že už sa to lepší ![]()
Pinot Noir Kokoska dík, vyberáme zvieratá podľa interiéru ![]()
Udělalo mi radost, že jsem se stihla podívat do posledního černouhelného dolu, než ho zavřou.

Monulinecenka tam jsem byla taky, už je to dobře pětadvacet let, možná třicet. Šli jsme tam s báňskýma záchranářema, jako VIP exkurze. Bylo to strašně moc zajímavý, pamatuju si to dodnes docela jasně.
Monulinecenka to by udělalo velkou radost mému muži (zamlada fáral), nenajdeš odkaz na nějaké podrobnosti? Díky.
Torrah No, dříve "veřejnost" fárala jen mimořádně, teď jak už pomalu končí těžba, tak udělali akci fárání pro příbuzné a novináře a tak, tak tam teď byly exkurze jedná za druhou. Já jsem z hornické rodiny, na ČSM jsem i brigádničila, ale k fárání jsem se dostala až teď. A bylo to skvělé, teda pak mě zbytek dne bolela hlava (horko a námaha) a týden mě ještě bolely nohy a záda. Průvodce nám dělal muj táta (na fotce), na šachtě dělá od roku 1991 a taky byl dobrovolný báňský záchranář, takže odborný výklad byla zajištěn skvěle.
CatherinneBohužel, teď už fárání pro veřejnost není, místa byla hned rozebraná a bylo "po známosti" prostě rodiny a kamarádi horníků nebo novináři nebo odborníci na geologii apod. Veřejné to nikde nebylo, člověk prostě musel "vědět " že to bude. Jediné, co mohu nabídnout je série článků o konci těžby a zanikajících profesích https://karvinsky.denik.cz/tema/uhli-okd-doly-profese-zanikle-mizi.html
Monulinecenka děkuji
Před časem jsem se v jiném vlákně poptávala, jak má kdo zkušenosti s hubnutím přes bariatrickou operaci žaludku, že bych poměrně nutně potřebovala zhubnout. Díky všem, kdo jse tam se mnou o tom tématu diskutovaly. Rozhodla jsem se, že žádnou operaci žaludku podstupovat nebudu, že se s tím poperu sama. Začala jsem asi před pěti týdny, prostým hlídáním kalorií a pak jsem k Vánocům od snachy dostala na rok zaplacenou aplikaci Moje stravování, tak jsem začala jet podle toho.
A mám strašnou radost,že za pět týdnů mám pět kilo dole. Jestli to takhle dokážu dělat i dál, na jaře už mi bude možná hej.
Ještě jednou díky všem za rady a podporu, bylo to pro mě opravdu podnětné.
Torrah Tak to jsi šťastná žena, já jsem jela podle toho od února do června, a taky jsem zhubla pět kilo. Mám je ovšem už zase zpátky.
Lenka22 tak já mám odkud brát, no :(
Ďakujeme
!!!
Ešte to nie je dokonalé, ale už aspoň sa vie, kde je problém a pracuje sa na tom postupne.
Torrah gratuluju, to je výrazný výsledek! Ale nepřepískni to s rychlostí hubnutí. ![]()
Pinot Noir díky. No já jím podle těch receptů, docela dost bych řekla, tak snad to půjde dobře i dál.
Torrah Gratuluju a jsem ráda, že ses rozhodla, jak ses rozhodla! ![]()
Torrah to je krasna zpráva!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“