Torrah to je super, ono dnes je toľko možností podpory. Tak držím palce, nech si spokojná.
Všade okolo mňa teraz všetky chudnú na injekciách, vidím to tu v priamom prenose ako miznú kilá, a pre mňa je potom dosť ťažké ísť tou pomalou cestou.
Torrah to je super, ono dnes je toľko možností podpory. Tak držím palce, nech si spokojná.
Všade okolo mňa teraz všetky chudnú na injekciách, vidím to tu v priamom prenose ako miznú kilá, a pre mňa je potom dosť ťažké ísť tou pomalou cestou.
Torrah Jsi dobrá! ![]()
Díky, děvčata, je to i díky vám a vaší podpoře.
Janulik03 mně teď upozornila švagrová na jednu známou. Taky zhubla s Oz., výrazně, a moc jí to slušelo. Ale dlouho to neudržela, jak zůstala bez něj, pomalu je zpátky. Toho jsem se bála. Já moc nevěřím na "bezpracné" cokoliv...
Gratuluji!
na jojo efek musíš dávat pozor vždy. On ten rozdíl v nabírání po ozempicu a dietě není zas tak velký. Ale pokud to jde jen dietou, i tak super, ten ozempic je dobrý pro lidi, co mají fakt špatně ty hormony hladu.
continuity já vím (už jsem si tím prošla). Vím, že se budu muset hlídat pořád. Ale teď jsem tak nějak zjistila, že jde jíst docela normálně a přitom hubnout... tak třeba už to zvládnu.
Torrah to dáš, verím ti ![]()
Před časem jsem se v jiném vlákně poptávala, jak má kdo zkušenosti s hubnutím přes bariatrickou operaci žaludku, že bych poměrně nutně potřebovala zhubnout. Díky všem, kdo jse tam se mnou o tom tématu diskutovaly. Rozhodla jsem se, že žádnou operaci žaludku podstupovat nebudu, že se s tím poperu sama.
Dobrý rozhodnutí
K výsledku blahopřeju, a ať se drží!
ten ozempic je dobrý pro lidi, co mají fakt špatně ty hormony hladu.
To jsem určitě já! Fakt poslední dobou mám pořád tak strašnej hlad, strašnej... si připadám jak medvědice před zimou.
Torrah gratuluju! Vydrz a nelekni se, kdyz se za cas ten ubytek zpomali nebo na chvili zarazi. Drzim palce!
Mne by ke spokojenosti stacily blby 2 kila, co jsem si po Novym roce přižrala. Fakt od Novyho roku do Tri kralu byly furt nejaky chlebicky a chipsy a orisky, po vecerech whisky a domaci zazvorak... a najednou HUP a pres 3 kg nahore. Ted uz jsem zas hodna, tak jsem neco setrasla a snad se ty kalhoty casem zacnou zas lip zapinat.
držím palce. Já mám pocit, že se tam toho dá najit tolik, a přes den jsou ty porce tak velké, že u toho hlad mít nikdo nemůže...
To jsem určitě já! Fakt poslední dobou mám pořád tak strašnej hlad, strašnej... si připadám jak medvědice před zimou.
Já jsem to taky a i jsem uvažovala o Mounjaru nebo Wegovy, zatím to mám jen v záloze. Ale možná na to dojde ještě.
Torrahjá fakt hubnu kilo tak měsíc , je to neefektivní a taky ne povzbuzující, a stejně když v létě s ovocem ze zahrádky začnu péct koláče a buchty, je to vsechno hned zpátky. Neumím to udržet.
Lenka22 proto skoro nepeču![]()
![]()
Torrah co hlad, ale CHUTĚ!
Torrah No ono taky u mnoha lidí nejde tak úplně o velikost porcí, ale o schopnost si to jídlo vhodně rozložit během dne. Já taky hubnu jenom když držím pravidelné jídlo (a zároveň jsem taky ten roztěkanej typ, co je schopnej si v poledne, když potřebuju vyrazit do školky pro mladšího, vzpomenout, že jsem se ráno zapomněla nasnídat a už hodinu se mi chce na záchod ;o)
Evaevajá jsem to přes rok úplně odbourala to pečení, ale to ovoce v létě zpracovávám, no, a hlavně mi to bohužel chutná a těším se na to. A neumím si vzít jeden kousek.
Lenka22no mně právě taky. A jím to tu skoro sama. Stačí, že si neumím odepřít dobrý dortík v kavárně. Až budou kluci ve žravějším období, tak zase budu péct víc. Mně baví i různé "experimenty", tak se na to docela těším. Ale abych udělala plech žloutkových věnečků a pak ho sama snědla, to nechci no![]()
Lenka22 me nastesti peceni nebavi. ale kdyz uz si fakt nemuzu pomoct, beru to do prace![]()
viktorka_od splavu jo, to je taky cesta![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.