Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Lenka22
2517 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 18:06

Evaevajá to právě jím taky skoro sama, každej si uďobne jeden kousek..

Offline Lenka22
2517 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 18:09

viktorka_od splavu  to je štěstí, když jednoho pečení nebaví. Do práce už bohužel nechodím.

Offline Lenka22
2517 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 18:11

viktorka_od splavu evajá nejsem bůhvíjaká pekařka, ale představa třeba lité buchty s borůvkami a drobenkou mě dovede vybičovat k nevídaným výkonům.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2026 18:12

Lenka22 jasně, já mám ráda rybízovou, ale udělám jí jednou za rok.

Offline viktorka_od splavu
48804 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 18:31

Lenka22 ja si mnohem radeji ty boruvky snim samotny. Evaeva s rybizem je to horsi

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2026 18:36

viktorka_od splavu no u nás je dost spotřeba marmelád, navíc je nás na těch pět keříků deset Ale tohle jsou dobré věci, dá se jich upéct třeba poloviční dávka 

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 19:17

viktorka_od splavurybíz si dávám do jogurtu (a sypu to grankem), ale nedělám to denně a hlavně toho granka není tolik, aby to nějakému hubnutí vadilo. 

Offline viktorka_od splavu
48804 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 20:27

continuity tak od te doby, co nemam zahradu, neni rybiz problem, protoze zadny nemam. ale mit ho, pecutedacernejbychtakysnedlasamotnej

Offline Myrtila
5018 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 21:06

Ježiš, švestkový a meruňkový koláč s drobenkou

To jsem strašně trpěla, když jsem měla přes léto těhotenskou cukrovku a tolerovala jsem ovoce v množství tak 1-2 švestky dopoledne, a na zahradě to všechno zrálo... tak aspoň ty švestky jsem si nacpala do mrazáku a pak jsem po porodu pekla jeden koláč za druhým, dokud jsem je všechny nespotřebovala, od té doby jsem ho zase snad ani neměla

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 21:17

Já už ani nevím jaký je tema, ale v této souvislosti mě hrozně ,,štve,, nase mama. Ona je vynikající pekařka, dělá takový ty dobroty jako jsou kremrole a narozdil od jiných, co je dělají jednou za rok, ale dvacetkrát za rok o tom mluví, jaké mají nejlepší, tak ona je dvacetkrat za rok peče a nevypraví o tom, vsak jen tak, proc by je neudelala, ze jo...No takže tam jdete pro deti a vyfasujete děti, krabičku dvojctihodnych kolacu a třeba ještě domácí škvarky...a teď se s tím poperte. To se nedá. Vdolky, tak ty byly minulý týden, tak o těch říkám, že ty se placnou v celé své hmotě rovnou na břicho. A i když tam nejdete, oni vám to donesou domu. A pak to nejezte, že. Děti nejí úplně všechny buchty a sambo má pomerne velké sebeovládání, ten řekne, že by si dal, ale kynuté mu nedělá dobře a kouká na to mísu s klidem dva dny....a jim to ja. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2026 21:20

Karja tam je blbý, že když omezíš pečení ty, tak si moc nepomůžešTak leda jezdit častěji do práce

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 21:22

Karja ty vdolky jsou přesně, ale u nás se naštěstí delaji presne jednou ročně a kolikrát to ani nestihnu, protože někde jsme a jiný víkend už se to zas nehodí.

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 21:23

Evaeva Jo takhle, že bych jim to vozila do kanclu:D. No, já jezdím za klienty, tak to by asi cumeli, kdybych tam zazvonila na recepci s pekacem:D...Dobrý den, tady jsem si dovolila pro pana jednatele míša řez....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2026 21:25
Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 21:26

continuity No tak u nás se vdolky dělají jednou až dvakrát do měsíce. Naštěstí jsou synovci fakt takoví termiti už, takže už toho tolik nezbývá a občas nás nějaký kolo vynechá. Zrovna odolávam te mise koláčů, ale musím, protože škvarky už jsem měla na svačinu...

Offline Aranel
6271 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 21:28

Karja No seš fakt chudák, lituju tě!!
Koláče s rybízem a tvarohem. Mňam. To úplně samo klouže do krku! 

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 21:36

Karja to teď fakt lituji a ještě ke všemu se to blbě odmita. 

Já bych už byla jak skříň. 

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 21:39

Aranel Je to tak, nebo strudl...to se tam kraji zásadně jako pulnohavice, zadnej kousek jak v kavárně 5 cm proužek! Ale táta je normálně hubenej a mama teď taky zhubla, ta už sladké že zdravotních důvodů téměř nejí....a mně vždycky řeknou, že se můžu trochu spravit, ale to mi říkali, když jsem měla o 15 kg min, teď bych řekla, že jsem docela i spravena.

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 20. ledna 2026 21:43

continuity Tak jako je nás na to hodně, ale teď se to nějak nahustilo, tak to musím jen vykomunikovat;-). Ale opatrně, zas o všechno bych nerada prisla, protože je to fakt výborné....

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 20. ledna 2026 21:43

Karjaštrůdl je v podstatě zdravý, vždyť to jsou samý jabka, těsto skoro žádný. Když to srovnám s těmi vdolky.