Evaevajá to právě jím taky skoro sama, každej si uďobne jeden kousek..
Co Vám dnes udělalo radost.?.
viktorka_od splavu to je štěstí, když jednoho pečení nebaví
. Do práce už bohužel nechodím.
viktorka_od splavu evajá nejsem bůhvíjaká pekařka, ale představa třeba lité buchty s borůvkami a drobenkou mě dovede vybičovat k nevídaným výkonům.
Lenka22 jasně, já mám ráda rybízovou, ale udělám jí jednou za rok.
viktorka_od splavu no u nás je dost spotřeba marmelád, navíc je nás na těch pět keříků deset
Ale tohle jsou dobré věci, dá se jich upéct třeba poloviční dávka
viktorka_od splavurybíz si dávám do jogurtu (a sypu to grankem
), ale nedělám to denně a hlavně toho granka není tolik, aby to nějakému hubnutí vadilo.
continuity tak od te doby, co nemam zahradu, neni rybiz problem, protoze zadny nemam. ale mit ho, pecu
tedacernejbychtakysnedlasamotnej![]()
Ježiš, švestkový a meruňkový koláč s drobenkou ![]()
To jsem strašně trpěla, když jsem měla přes léto těhotenskou cukrovku a tolerovala jsem ovoce v množství tak 1-2 švestky dopoledne, a na zahradě to všechno zrálo... tak aspoň ty švestky jsem si nacpala do mrazáku a pak jsem po porodu pekla jeden koláč za druhým, dokud jsem je všechny nespotřebovala, od té doby jsem ho zase snad ani neměla ![]()
Já už ani nevím jaký je tema, ale v této souvislosti mě hrozně ,,štve,, nase mama. Ona je vynikající pekařka, dělá takový ty dobroty jako jsou kremrole a narozdil od jiných, co je dělají jednou za rok, ale dvacetkrát za rok o tom mluví, jaké mají nejlepší, tak ona je dvacetkrat za rok peče a nevypraví o tom, vsak jen tak, proc by je neudelala, ze jo...No takže tam jdete pro deti a vyfasujete děti, krabičku dvojctihodnych kolacu a třeba ještě domácí škvarky...a teď se s tím poperte. To se nedá. Vdolky, tak ty byly minulý týden, tak o těch říkám, že ty se placnou v celé své hmotě rovnou na břicho. A i když tam nejdete, oni vám to donesou domu. A pak to nejezte, že. Děti nejí úplně všechny buchty a sambo má pomerne velké sebeovládání, ten řekne, že by si dal, ale kynuté mu nedělá dobře a kouká na to mísu s klidem dva dny....a jim to ja.
Karja tam je blbý, že když omezíš pečení ty, tak si moc nepomůžeš
Tak leda jezdit častěji do práce ![]()
Karja ty vdolky jsou přesně, ale u nás se naštěstí delaji presne jednou ročně a kolikrát to ani nestihnu, protože někde jsme a jiný víkend už se to zas nehodí. ![]()
Evaeva Jo takhle, že bych jim to vozila do kanclu:D. No, já jezdím za klienty, tak to by asi cumeli, kdybych tam zazvonila na recepci s pekacem:D...Dobrý den, tady jsem si dovolila pro pana jednatele míša řez....
continuity No tak u nás se vdolky dělají jednou až dvakrát do měsíce. Naštěstí jsou synovci fakt takoví termiti už, takže už toho tolik nezbývá a občas nás nějaký kolo vynechá. Zrovna odolávam te mise koláčů, ale musím, protože škvarky už jsem měla na svačinu...
Karja No seš fakt chudák, lituju tě!! ![]()
Koláče s rybízem a tvarohem. Mňam. To úplně samo klouže do krku!
Karja to teď fakt lituji a ještě ke všemu se to blbě odmita.
Já bych už byla jak skříň.
Aranel Je to tak, nebo strudl...to se tam kraji zásadně jako pulnohavice, zadnej kousek jak v kavárně 5 cm proužek! Ale táta je normálně hubenej a mama teď taky zhubla, ta už sladké že zdravotních důvodů téměř nejí....a mně vždycky řeknou, že se můžu trochu spravit, ale to mi říkali, když jsem měla o 15 kg min, teď bych řekla, že jsem docela i spravena.
continuity Tak jako je nás na to hodně, ale teď se to nějak nahustilo, tak to musím jen vykomunikovat;-). Ale opatrně, zas o všechno bych nerada prisla, protože je to fakt výborné....
Karjaštrůdl je v podstatě zdravý, vždyť to jsou samý jabka, těsto skoro žádný. Když to srovnám s těmi vdolky.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“