Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 13:37

Torrah kazde kilo dobre to je velka pravda, moje maminka zhubla v dost pokrocilem veku a snizili ji leky na tlak, cholesterol i se citila mnohem lepe, bez bolesti kloubu. nabrala to pak postupne zase zpatky, ale tech par "lepsich" let se urcite pocita

​Něco na tom bude. Já měla úplně nejlepší výsledky za x let nedávno, když jsem měla ty "delikátní" problémy a bála se vůbec najíst... doktorka skákala až ke stropu a div mě na odběr neposlala znova jak tomu skoro nemohla uvěřit.

Nějaký to kilo pryč byl jen bonus (ovšemže krátkodobej ).

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 13:43

A velkou radost mi udělala švagrová. Poslední dobou jsem měla šílenou chuť na zde zmiňovanej štrůdl... až takovou, že jsem si sepsala seznam co na něj nakoupit - a než jsem se k tomu dostala, tak předevčírem švagrová přisvištěla s luxusním výrobkem! Už neni, a milostpánovi zbyly jen oči pro pláč (a jedna patka)

Online Evaeva
příspěvků moje polička 22. ledna 2026 14:24

Chtěla jsem pomoct stařence tak mezi 90 a 100 do schodů. "Odbyla" mně, že musí sama, že v létě bude zase sekat trávu, popřála hodně zdraví a ještě mi říkala děvče

Offline Makara
3534 příspěvků moje polička 22. ledna 2026 14:32
Offline Malenge
4763 příspěvků moje polička 23. ledna 2026 14:24

Evaeva to je krásný

Online Tabea
7490 příspěvků moje polička 23. ledna 2026 16:24

Evaeva tak až ji příště potkáš, můžeš ji pozdravit "Dobrý den, mladá paní".
Má recht, kdo zahálí, ten reziví (říká se to nějak česky?). Moje sousedka (85) mi ukazovala, jakou denně cvičí sestavu a klobouk dolů teda. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2026 16:40

TabeaAle měla hůlku a trochu se klepala.

Offline Sweet Potato
39512 příspěvků moje polička 23. ledna 2026 16:42

Mrazy na severu Ukrajiny, které sevřely ostřelovaný Kyjev a další města, vyvolaly v Česku vlnu solidarity. Sbírky určené pro obyvatele, jimž ruské ostřelování zamezilo v přístupu k teplu, elektřině a vodě, v krátkém čase vybraly desítky milionů korun.
https://denikn.cz/1950358/cesi-vzali-utokem-sbirky-pro-mrznouci-ukrajinu-za-den-vybrali-desitky-milionu/?ref=share

Offline Zuzuli
3549 příspěvků moje polička 23. ledna 2026 16:47

Evaeva to je krasny

A ma pravdu. Ta moje fyzioterapeutka, kterou jsem v jinem vlakne chvalila, ma kolem sedmdesati a kdyz ji vidim, mam jeste mnohem vetsi motivaci neco se sebou delat, abych byla taky tak vitalni a pohybliva. A kdyz jsem tam cekala v cekarne, tak jsem vyslechla rozhovor dalsich dvou fyzioterapeutek, kdy jedna rikala, ze tu praci dela uz od dvaasedmdesateho a ze nevi, jestli uz neskoncit, uz ji je dost pres sedmdesat... ale zase co by delala doma s dedkem. Mi uplne spadla brada, ja bych ji hadala kolem sedesatky.

Ale ten vztah k pohybu bude dulezity, moje babicka ma petaosmdesat a dodneska klidne hlida pravnucku a chodi co nejvic pesky a je fakt pohybliva, schody nejsou problem. Fyzioterapeutka v duchodu

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2026 16:55

Zuzuli ano, moje babička cvičila každé ráno, díky tomu byla opravdu vitální, každou bolístku se snažila rozchodit. Děda je úplně stejný, nevynechá ani na chalupě. (Ten vůbec umí žít. Vstává pozdě, pak cvičí, udělá si parádní snídani) Druzí prarodiče jsou opak a je to hrozně poznat. Já bych hrozně chtěla být takhle aktivní, ale zároveň jsem trochu pohodlná, tak snad se vybičuju. No už radši plánuju, že budu navštěvovat nějaká ty seniorská cvičení a univerzity třetího věku, aby mně to donutilo

Online Tabea
7490 příspěvků moje polička 23. ledna 2026 17:40

Zuzuli moji babičce ve stejným věku jsem k Vánocům kupovala světlo na kolo, aby večer po vsi nejezdila s baterkou na krku. Takže asi taky dobrý. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 23. ledna 2026 19:09
Offline Tak Betty
5929 příspěvků moje polička 24. ledna 2026 08:39

Už v úterý 

Offline clothilde
2017 příspěvků moje polička 24. ledna 2026 09:25

Tak Betty teda to je krasa

Offline Janulik03
19693 příspěvků moje polička 24. ledna 2026 09:40

U nás Polárna žiara vidieť nebola, cítim sa ukratena 

Ale tento víkend máme dve malé potvory, mladí išli lyžovať a nechali nám baby

Úplne tu hnijeme, hmla, dážď, zima, pečieme mazanec už vopred.

Také spomalenie je hrozne fajn

Offline Janulik03
19693 příspěvků moje polička 24. ledna 2026 09:41

Offline Manuka
632 příspěvků moje polička 24. ledna 2026 13:47

Janulik03 malá (teda už fakt velká) je moc krásná

Offline Janulik03
19693 příspěvků moje polička 24. ledna 2026 14:42

Manuka uz je prváčka 

Offline Kokoska
33973 příspěvků moje polička 24. ledna 2026 15:55

Janulik03 rekla bych, ze ti je dost podobna :)

Offline Janulik03
19693 příspěvků moje polička 24. ledna 2026 16:04

Kokoska je to tiež taká buchta.

Ale povahu na určite moju, to už tu veľakrát zaznelo, aj keď nie s nadšením.

Teraz riešime dosť veľký problém v škole.

Už začala to dcéra riešiť aj so školskou psychologičkou.

Jedna štvrtácka ju zamkla po vyučovaní v šatni. A malá má z toho traumu, boji, nechce ísť do školy, plače, v noci zle spí , malo papá.

Vidieť že sa veľmi trápi, príliš to prežíva. Škola to už rieši, vlastne sa to už nezopakuje, ale ťažko sa jej to dá vysvetliť.

Teraz je aj preto tu, kľud, režim, žiadny rozruch. Všetci dúfame že sa dá rýchlo do normálu.

Malá ustráchane dušička.

Ale to patrí skôr do priznania