Janulik03
preju, at je male uz dobre
Co Vám dnes udělalo radost.?.
mooradiiik
je to pre nás nové, uvidíme v pondelok
Janulik03 bobeček malinký, to je hrozné, takový zážitek. ![]()
Oni totiž prváci v tej veľkej škole pri odchode z družiny idú sami do šatne. V šatniach nie je žiadny dozor, bývajú tam bitky aj takéto veci vedia tých malých úplne rozhodiť. Síce tam na brata, odmala, ale nie vždy môže už ísť s ňou. Tak sa to riešilo v škole, pozvali sa rodičia a teda nie je to zrovna šťastné riešenie. Tak uvidíme ako sa vyrieši hlavne tie šatne.
Malá to stále rieši, pýta sa kto ju vyzdvihne, či nebudú na meškať, už v nedeľu plače že nejde do školy, že sa boji. To naše smelé, vždy dobre naladené dievča, čo sa vrhala do všetkého s mega elánom. Aj na foto inak vidieť že je stále taká vážna. ![]()
Ale tu zatiaľ ani tuk, ani jedna otázka, udf bodaj by to už bolo preč
Ale piecť vie už skoro sama

Janulik03 Chuďátko malý
Ať se brzy vzpamatuje.
Janulik03 ta sikana je hnusna, chudak mala. Snad se to nejak usadi, musi se teda chudinka trapit.
Řekla bych , že s prvňáky by měla do šaten chodit učitelka/družinářka!
Tak Betty to nejde, musely by tam být dvě v každé třídě. Aspoň u nás rodič přijde, pípne čipem u vchodu a z družiny družinářka vyšle dítě do šatny. Kdyby šla s ním, nechává tam celou třídu samotnou a navíc by nedělala nic jiného než lítala s dětmi do šaten.
Kokoska u nás máme taky skříňky, ale nijak zvlášť přehledné mi to nepřijde. Ale je pravda, že mi tam máme vrátnou/recepční, takže nějaký dozor tam je. Těžko tam bude učitel, děti z družiny odchází po obědě asi 2h a další dvě nebo tři hodiny po vycházce.
Janulik03 Ach ne
Beruška malá.
Janulik03 Pro ty děti je to hrozný stres, ty ,,organizační,, věci skoly. Mně to přišlo hrozny i v šesté třídě, přesně ty podzemní šatny ošklivý, spěch támhle na oběd, spěch tam, kdy je otevřeno, kdy je zavřeno. Přeju vnucce ať zase brzy dostane zpět jistotu;-)
No ďakujem za morálnu podporu ![]()
Ono ten dozor v šatniach by fakt bol potrebný, aspoň pri tých malých, kým sa otrkaju. Rodič musí čakať vonku kým dieťa vyjde zo školy. Šatne sa zamykaju, každé dieťa má kľúč a čip na vchod do školy. Také to, že si staršie dieťa "počká" na nejakého prváka sa už hádam nebude môcť opakovať, keď to dcéra v škole začala riešiť, tak je tu od nového roku, tak sa viacerí rodičia začali ozývať.
Janulik03 ježíš to je mi jí líto, kočičky. Snad to brzo přebolí. Ale tohle bývá na delší dobu, tak vám držím palce, ať je co nejdřív zas v pohodě. Doufám, že rodiče na té škole udělali pořádný rozruch, to je fakt šílený.
Tak Betty To je wau!! ![]()
Janulik03 Bobek malej. :-( Tak snad to brzy překoná.
U nás ve škole teda dozor v šatně býval a to jsme malinká škola, kde se všichni znali.
Jinak teda ona to ani nemusela být typická šikana, někdy prostě to ty děcka neodhadnou a je to "legrace" (říká ta, co zavřela sestřenici do králíkárny), ale je jasné, že řešit se to musí, možná o to víc, aby začaly trochu přemýšlet.
Garfiefakt tam býval dozor celé odpoledne, co děti odchází?
Může to být tak, jak píšeš, ale přesně, je dobře, když se to zarazí už v začátku.
Můj syn se bojí na některé záchody, to je taky paráda. Družinářka je prý posílá minimálně po dvou. Ne, že by se mu tam někdy něco stalo, ale všichni víme, jak ty záchody někdy vypadají
Tohle se od našich časů vůbec nezměnilo.
Evaeva To ne, já myslela ráno a po obědě, když ochází ty děti bez družiny, třeba čtvrťáci. Ale jak říkám, malá škola, odpoledne během družiny nikdy asi nebyl nějaký dav v šatně.
Garfie já si právě myslím, že bez toho davu je to horší
Právě že půjde jedno dítě z družiny a nějaká partička, co se trochu zdržela po odpoledne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“