Blanka
Hezký příběh.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
berush
tak ať jde všechno dobře!
Víte, nejstarší dcera (36) asi mít děti nebude, syn má (34)a skorotříleťáka a nejmladší mít děti nechce. Když mi to snacha řekla, tedy spíš jsem to uhodla, mi udělalo takovou radost i pro to, že synovi se do druhého dítěte nechtělo.... že to ze mě vybublalo. Jinak pro rodinu je zatím informační embargo. Děkuji všem za pochopení a doufám, že vše bude v pořádku.
berush každý má tu potřebu sdělovat jinou, je fajn, že snacha ti to řekla teď, můžeš se radovat o to déle. ![]()
Já řekla našim, že jsem těhotná na konci pátého měsice. Respektive to viděli, protoze jsem přijela na sraz.
A druhé těhotenství taky v pátém, když přijela máma staršímu na narozeniny. A že jsem v porodnici zjistili, až z toho, že dostali fotku dítěte, jestli by se jim nějaký takový líbilo. Mama se durdila, ale když jsem se ji ptala, jestli by ji bylo milejší čekat skoro dva dny v nervech, tak uznala, že takhle to měli pohodlnější. ![]()
Tabeakdyž máš rodiče daleko, tak je to jasný. Člověk to rád řekne osobně, hlídání taky nevyužiješ... Já měla poprvé takový divný začátek, tak jsem si chtěla popovídat a pak už se hodilo to hlídání, jak na začátku, tak na porod samozřejmě
Tabea Taky jsem nikomu neřekla, že rodím, u prvního rovnou dostali fotku (a mezi kontrakcema jsem ještě řešila s mámou a PPL, že mi ztratili balíček s mobilem, co mi mamka přeposlala, našel se
), a u druhého bylo to celé těhotenství tak na houby, že kdo mě nepotkal, ani nevěděl, že jsem těhotná, a o plánovaném císaři věděli jenom naši (máma hlídala staršího) a tcháni (máma si vyžádala, že by jí tchyně přijela na pomoc, kdyby to tu nezvládala).
Myrtila haha, já právě s mámou psala asi v 10 večer, když už jsem byla na pokoji. Asi se ptala, jak se máme. Ale když jsem jí pak nakonec posiala fotku, jestli by se ji takový mimino líbilo, tak už spala a otevřela ji až druhý den na poradě. A nechápala, co to jako je, až ji šéf řekl, co by to jako mělo být, že je bába. ![]()
Podruhý mi psala, když jsme jeli do porodnice, že je zas třetího, porada, jestli zas nebude mimino. Dcera vylezla minutu po půlnoci, takže třetího se to nestihlo. Fotku asi viděli ráno. ![]()
berush gratuluju a skoro závidím, moje dávno velké děti se na to snad vůbec nechystají.
Tabea Bába na poradě ![]()
U prvního manžel teda našim rodičům volal (a všichni ostatní dostali fotku), už bylo po desáté večer, a naše už asi vzbudil, protože mamka prý nemohla pochopit, co jí sděluje, a ani jak se dítě jmenuje, a to má docela obyčejné jméno
trochu byli naštvaní, že jsme nic neřekli, ale hlavně já jsem chtěla klid a ne smsky "tak už?", což bylo nakonec dobré rozhodnutí, vzhledem k tomu, jak to trvalo dlouho a jak to dopadlo (akutní císař).
Myrtila u nás tohle řešil muž. Naši rodiče jsou teda rozumní a prostě čekali, resp. šli spát. První syn se rodil celou noc, tak ráno už byli samozřejmě nervózní, ale psali jen jemu. A ostatní příbuzné zase informovali rodiče, ne my.
berush gratuluju!
Za mych casu nebyly mobily, natoz tatove u porodu, hezky z porodnice volali domu a hrdi otcove sirili zpravy dal. Akorat u meho prvorozeneho sirila moje segra, ktera me hlidala, protoze nastavajici tatik nutne musel na Moravu pro merunky. Dal mi za ukol, at to stihnu do konce mesice, aby byly pridavky na deti, takze se dite narodilo 31. v noci. A jeste jsme ani nemeli telefon, takze sestra jela rano telefonovat na postu a do toho Znojma snad posilala telegram, to uz si ani nepamatuju.
Z party kamarádek od gymplu jsem JEDINÁ, co nemá vnoučata
Té předposlední se narodila vnučka včera ![]()
Paradoxně jsem byla já první se synem, ostatní až za 5 let
Jo a měla jsem to napsat do stěžovacího, protože z toho nemám radost, ale mlčím (před mladýma ani muk)
Kokoska babička vzpomínala, že když jsem se narodila, táta dělal v Praze, máma bydlela u nich na Vysočině. Nechtěla mu zavolat, že jsem na světě, aby to nešel zapít a nespadl pod tramvaj. ![]()
Můj táta měl zrovna nějaký trest na vojně, že šli do kina či co, tak babička obvolávala všechna ta vojenská vězení, aby mu oznámila moje narození.
berush moc gratuluji a přeji ať si vnoučátko uživáš jak nejvíc to půjde.
My jsme zavedli babičkovské úterky. Nepracuju, chodím mazlt, pusinkovat a je to boží. Až bude větší, tak ten den budem trávit spolu, zatím je to u nich doma s maminkou.
Tabea to je taky dobra historka ![]()
Catherinne bude to co nevidet, strasne rychle ty deti starnou!
Samantha jejda, ja myslela, ze ti je tak petatricet :)
berush Moc gratuluju a závidím zároveň ![]()
To sú všetko také pekné spomienky, až to človeka pri čítaní príjemne naladí . Ja teda ešte pridám, ako sa u nás našťastie ohlásenie narodenia „ in time “ nestalo . Vedeli sme to , mali sme termín, a nevesta išla do pôrodnice práve ten deň, čo sme my išli do divadla . A ten blázon môj muž si nechal zapnutý telefon
! Našťastie sa vnučka síce narodila ten istý večer, ale až v noci . Nechcem si predstaviť, ako by môj muž v prípade, že by mu syn tu zprávu zavolal, keď sme sedeli v sále, vstal, prerušil predstavenie a na celé divadlo zavolal . Máme vnučku ! / Priznal sa mi až cestou z divadla /
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“