Evaeva Jo, takhle se to stát může, to máš pravdu.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Evaeva U nás ve škole to je docela dobře udělané, že chodby u skříněk přehlédne od vchodu pan recepční a ten tam je fakt celé odpoledne, takže kdyby se něco dělo, tak si myslím, že to zaznamená. A vzhledem k tomu, že si pamatuje i to jaký vyzvedávající patří k jakému dítěti, tak si celkem myslím, že kdyby dítě, na které venku někdo čeká, dlouho nešlo, tak ho půjde zkontrolovat, kde se loudá ;o)
Tak nás futbalista mi volal a presunuli ho do skupiny A. Takže hlavne muž bude nesmierne hrdý a zas budem počúvať len o futbale ![]()
DruI u nás tam všude vidět není, ale hluk by určitě slyšeli, na recepci taky jsou celý den. Na skříňky prvňáků vlastně vidí.
Týden jsem doma a konečne nastalo příčetné počasí na procházku
, doteď to bylo spíš za trest, u nás v lese hlavně náledí.
Klokan přiletí v září ![]()
Takovej kreativní sněhulák

takže můžeme gratulovat? Pokud ano, tak ať jde vše podle plánu!
Abych uvedla do kontextu: klokan bude vnouče
berush gratuluju!(priznam ze jsem vahala..:-))
berush gratuluju! To je teda ale hodně horká novinka! ![]()
Příliš marieudnů už si neužívám, každý takový jedkou za dlouhý čas je jako požehnání. Povedený chilli con carne na oběd, procházka ostrým tempem ve sněhu, rodinka mlynaříků na krmítku s lojovými koulemi, hrnek horkýho čaje u přírodovědného dokumentu s holkami a v troubě pizza.
berush Gratuluju! To víš hodně za tepla, já oznamovala až po třetím měsíci, abych to nezakřikla! ![]()
Evaeva Tak já se poprvé vracela z Japonska až v druhém trimestru, to bylo jednoduché, chtěla jsem to říct osobně. A podruhé jsem zase v prvním trimestru letěla do Japonska, bylo to půl roku po Fukushimě, pohybovala jsem se poměrně blízko, zkrátka mi přišlo lepší, když to nebudou vědět, aby neměli strach.
Garfie jo, to chápu. Já se třetím taky čekala, až přijedeme z hor, aby nebyly pindy
To bylo asi v 8tt
Pred 17 rokmi sme konečne prišli na miesto v predvečer svadby nášho syna / chodili spolu 9 rokov !/ - dlhá cesta zo Slovenska na sever západného Česka, s dcerou a polročnými dvojičkami v aute bola odmenená pekným privítaním na mieste. Ubytovali sme sa, potom sme posedeli s ostatnými svadobčanmi, popili a keď sme odchádzali späť na izbu, povedal nám syn - nechoďte ešte spať, my ešte prídeme . A keď potom prišli, pekne sa spolu držali za ruky, a syn povedal - prišli sme vám povedať, že sme tehotní. Na informáciu bolo uvalené embargo, vedeli sme to len my a svatovci a keď sa druhý deň na svadbe všetci veselo zabávali, iba my sme mali dôvod navyše .
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“