Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Tabea
7490 příspěvků moje polička 02. února 2026 11:07

Blanka to kdyby se stalo, tak bych jako divák ronila slzy dojeti a tleskala

Offline letfenixa
10688 příspěvků moje polička 02. února 2026 11:51

Tu sú krásne príbehy

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 02. února 2026 13:03
Reakce na Tabea:

Kokoska babička vzpomínala, že když jsem se narodila, táta dělal v Praze, máma bydlela u nich na Vysočině. Nechtěla mu zavolat, že jsem na světě, aby to nešel zapít a nespadl pod tramvaj.

​Já volala domů hned z porodního sálu, mobily nebyly, tak jen na pevnou - vzala to matka: "ráda bych to vyřídila, ale ten tvůj se zrovna vrátil s tvým bratrem z hospody, kde mezitím čekali, a ani jeden na mě nevidí" Bych se nezlobila, kdyby pod tu tramvaj spadli

Když jsme teď naposled čekali ty dvojčata, tak mi mladej pán zavolal až když bylo x hodin po všem. Jak to že mi nedali vědět když odjížděli do porodnice, rozčilovala jsem se. Inu protože bys nedala pokoj každejch pět minut, pravil novopečený otec

Offline Tabea
7490 příspěvků moje polička 02. února 2026 13:58

barbucha ja myslím, ze nevědět o odjezdu do porodnice je fakt dobrý a míň stresující pro všechny. Moje sestřenice rodila dva dny po mne a bylo to jak live-ticket. "Doktor řekl, ze asi dítě bude moc velký, musi se svolat konzilium. Konzilium řeklo..., pak zas někdo něco....", no všichni měli nervy nadranc.
Mne hlídala při druhým porodu první dítě kámoška. Taky byla nervózní a navíc skoro nespala, protože moje dítě, narozdíl od jejího, pořád něco chtělo. A navíc mu některý věci nerozuměla. Tak mi v noci psala SMS, co je "tití" (pití).

Online Myrtila
5018 příspěvků moje polička 02. února 2026 15:53

Tabea Tak jedna moje známá mi vyprávěla, jak měla rodit plánovaným císařem ve velké porodnici, kde pracovala její příbuzná. No a ta tedy věděla, že na operačním programu je v 11 h paní xyz. Tak si po jedenácté zavolala na sály, tam jí řekli, že se narodil kluk, tak obvolala celé příbuzenstvo, že xyz už porodila a mají kluka. Jenomže operační program se posunul, paní xyz šla na řadu o několik hodin později a porodila holku a nebyla moc nadšená z toho, že se po příbuzenstvu mezitím rozšířila úplně mylná informace. 

Offline Tabea
7490 příspěvků moje polička 02. února 2026 17:02

Myrtila

Ja rodila, kdyz jsme se stehovali. Takze jsem byla v nemocnici a muz se stěhovákama. Byl nějak na skok v nemocnici a porodní baba řekla, že to dítě super zvládá, i když už to trvá tak dlouho. Že to určitě bude holka. A pak mi muž volal a říkal, že se stěhovací ptali, co to bude, a že jim řekl, že holka. A že je to od baby nemístný, že si to 9 měsíců nenecháme říct a ona nám to takhle bez servítků řekne.

Offline continuity
41404 příspěvků moje polička 02. února 2026 18:12

Já si to vůbec nepamatuji, jak jsem to oznamovala, obě v noci. možná sms?  Myslím, že obě blízké i vzdálené rodiny a všechny kamarády obvolal muž. On má toto fakt rád, já to neznášim. 

Online Myrtila
5018 příspěvků moje polička 02. února 2026 18:31

Tabea A byla to holka? (Vím, že máte oboje, ale nevím, které dítě je starší.)

Online brrr
12068 příspěvků moje polička 02. února 2026 18:36

Muž se narodil omylem doma. Predčasně a velmi nečekaně, tchýně si myslela, že se přejedla knedlíků. Když jim to došlo, zavolali sanitku, ale ta se cestou ztratila a pak už bylo pozdě někam jezdit. Muž se narodil v kuchyni na kanapi, až potom je odvezli. Tchán se zbalil a odjel na Šumavu oznámit to svojí části rodiny. Byl Štědrý večer.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 02. února 2026 19:23

brrr - tak také Vianoce už žiadne ďalšie nemajú šancu  neprekonať !

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 02. února 2026 19:31

brrr 

Ještě že nebyla zrovna ve chlívě

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2026 19:37

brrr hezký!

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2026 19:38

continuity podle mě by tohle měla být úloha muže, žena má jiné myšlenky. Můj jim psal o odjezdu a pak podle mě v průběhu šití. Telefonoval určitě až po jeho odjezdu z porodnice. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2026 19:39
Online brrr
12068 příspěvků moje polička 02. února 2026 19:39

barbuchaBylo zajisté naklizeno na vánoce.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. února 2026 19:41

Tabea mamka byla nervózní, ale docela jí zaměstnal řvoucí syn (tehdy šestiletý), který protestoval proti našemu odjezdu do porodnice Bylo to večer. Pak nějak usnul, oba ještě chvíli nervovala a pak z ní prý najednou všechno spadlo a chtělo se jí hrozně spát. Za chvíli jí přišla zpráva, že malý je na světě 

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 02. února 2026 20:12

brrr 

Tak to určitě, mě jen napadlo že by bejvali mohli uložit novorozence do jesliček, když byl ten štědrej večer

Online brrr
12068 příspěvků moje polička 02. února 2026 20:25
Offline Samantha
3157 příspěvků moje polička 02. února 2026 20:45

Kokoska

tak 35 je už čtvrtý rok synovi

Offline Tabea
7490 příspěvků moje polička 02. února 2026 21:33

Myrtila nebyla to holka! Jsem se ho ptala, jak si myslí, že na to asi pohledem na mě nebo na monitor stahu přišla.