Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online Tabea
7490 příspěvků moje polička 02. února 2026 21:35

brrr to je jak scénář do Bakalářů

Offline Myrtila
5018 příspěvků moje polička 03. února 2026 03:49

brrr A bylo naklizeno i pak? Kolegyně z práce taky porodila předčasně a neplánovaně doma před cca 40 lety, a dneska je její hlavní vzpomínka, cituji, jaký z toho byl strašný svinčík, že kvůli tomu fakt nechápe, kdo chce rodit doma dobrovolně

Jinak super historka

Offline Myrtila
5018 příspěvků moje polička 03. února 2026 03:51
Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 03. února 2026 21:22

Dneska mě potěšila návštěva "mého" špitálu - pozvala si mě kardioložka co mi hlídá tlak... poslala mě na echo kde mi projeli všechno co mohli a vysoce odborný názor zněl: jako řípa! no, vy tady budete ještě sakra dlouho! Tak uvidíme

Strávila jsem tam půl dne, protože jsem potkala mraky bývalých kolegů a všichni se chtěli družit a žvanit, přičemž nešetřili nadšením nad setkáním ani vpravdě servilními lichotkami, a ještě volali dalším, aby přiběhli protože barbucha je tu! Už jsem myslela že se vůbec nedostanu ven a ozval se i milostpán v obavě jestli si mě tam zas nenechali... Domů jsem přitáhla až odpoledne, vyřízená z toho hukotu, ale v tom nejlepším rozmaru

Offline RoSa
9897 příspěvků moje polička 03. února 2026 21:33

barbucha ten ban na FB tvýmu zdraví vyloženě svědčí!

Offline barbucha blogger
34947 příspěvků moje polička 03. února 2026 21:38

RoSa 

Že jo! Hele Michálková se ptala jak se mám atd., já na to že všecko v cajku akorát poslední dobou nemůžu sledovat zprávy no a prej: no to nesmíte proboha! na zprávy se nesmíte koukat!

Tak vidiš. Normálně to mam teď fakt zakázaný od lékaře.

Online Tabea
7490 příspěvků moje polička 07. února 2026 15:31

Já mám radost ze sebe. Po víc než dvaceti letech jsem vlezla na lyže a šlo to dobře! A to jsem z toho měla sakra vítr. Blbý je, že dětem se lyže zalíbily, takže zítra jedem zas. 

Offline Aranel
6271 příspěvků moje polička 07. února 2026 21:19

Tabea co je na tom blbýho??

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 07. února 2026 22:32

Tabea Ty jo hustý a děti se někde učily nebo jak to zvládly?

Offline Garfie
27853 příspěvků moje polička 08. února 2026 01:18

Tabea No počkej, jedna olomoucká doktorka (tou dobou už stará paní) ségře řekla, že čeká holku (oficiálně to měl být kluk) podle bůhvíčeho a když ségra protestovala, že pan doktor prý na ultrazvuku říkal, že je to jasný kluk, tak protočila oči a pronesla legendární větu "mladí muži a ty jejich hračky....." a když viděla fotku, tak dodala, že jasná holka podle tvaru lebky...no a co myslíš? Byla to holka a porodník (když se ségra odvolávala na tu starou paní doktorku) prý pronesl "no jo, to je stará čarodějnice...."

Offline Myrtila
5018 příspěvků moje polička 08. února 2026 05:16

Garfie Mladí muži a jejich hračky

Nám na ultrazvuku ve 20. týdnu doktor řekl, že ty kluky máme oba úplně stejný (starší tam byl s námi, a nebyl to 3D utz, jenom ten normální). Tak mi projelo hlavou, no jasně, to aby řeč nestála, no a pak se nám narodilo č. 2, úplná kopie staršího, nějakou dobu jsem se bavila tím, že jsem příbuzenstvu posílala fotky obou ve stejném věku a nechávala je hádat, který je který

Online Tabea
7490 příspěvků moje polička 08. února 2026 05:17

Aranel

V mojí hlavě je to sjezdový lyžování takovej sport bez budoucnosti (každej rok míň sněhu) a navíc hodně finančně náročný. Muž nelyžuje, takže u nás ani nehrozí lyžařská dovolená. Takže mi zbývá jezdit sem a tam. Zábavný to je, o tom žádná. I když mě po první jízdě všechno bolelo, jak jsem byla v křeči.

Online Tabea
7490 příspěvků moje polička 08. února 2026 05:25

Karja děti jsme vrazily s kamarádkou do kurzu a jezdily spolu. Dcera měla tím pádem kámošku a syn byl sám v jiným družstvu. On mi předem říkal, že do kurzu nemusí, že si je jistej, že už to umí. No moc nekecal, když jsme se na ně šly kouknout chvíli před koncem kurzu, tak jsem valila oči, jak je suverénní. A prý se ho ptal i ten učitel lyžování (potom, co ho viděl, jak se k tomu staví), kolikrát už byl dřív. 
Dcera mi před spaním pořád opakovala, jak se strašně těší na zítra, že se na lyže vůbec nemůže dočkat. 
A to to, pro mě, začínalo tak slibně, když museli od půjčovny mašírovat v lyžákách celkem daleko do kopce k lyžařský škole a táhnout (část) vybavení. Syn nadával jak špaček.  

Online Tabea
7490 příspěvků moje polička 08. února 2026 05:28

Garfie

Segra snad nebyla moc zklamaná... ? Nebo ji ty předpovědi tak znejistily, že modrý věci s autama zatím nenakupovala? 

Offline Garfie
27853 příspěvků moje polička 08. února 2026 08:04

Tabea Co ségra, ta byla v pohodě, ale švagr byl zaskočenej, jediný co mu zabránilo koupit malou hokejku předem bylo, že nevěděl jestli dítě bude levák nebo pravák!

(ale ve skutečnosti byl nakonec rád, on má dědičnou nemoc, která se přenáší hlavně v mužské linii, takže holky jsou uchráněný). 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2026 09:48

Myrtilahaha, takové kopie byli u nás mladší dva, přesně tuhle hru jsem hrála s mužem. Lišili se akorát barvou očí. Ale po půl roce se mimino vylouplo a už ta podoba není taková.

Offline SunEclipse
3375 příspěvků moje polička 08. února 2026 10:00

Myrtila moji kluci jako mimina byli taky stejny..v dospelosti pritom vypadaji kazdy uplne jinak..a to i postavou

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2026 10:03

SunEclipse u nás tou postavou začali vypadat jinak nejpozději v roce Otázka samozřejmě je, kam se to posune.

Offline SunEclipse
3375 příspěvků moje polička 08. února 2026 10:11

Evaeva vzpominam si, jak jsem coby natesena prvomatka nakoupila na nejakem bazarku obleceni dopredu...a byly v tom i kalhoty, ktere kdyz synek dorostl do patricneho veku, mu vubec nesly obleknout..byly dlouhe a uzke. Tak jsem, naivka, udivene vrtela hlavou - na jake to muze byt proboha dite? No, kdyz se narodil mladsi, dozvedela jsem se - ten je oblekl bez potizi, a jeste mu byly volne.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2026 11:03

SunEclipse já je mám opačně, první dva hubení, teď ty všité gumy zase vyndavámMladší nosí slipy 110/116 a visí na něm, o čtyři roky mladší mimino má 98/104 a jsou mu fest. Podle mě by měli přes zadek stejně, kdybych je změřila Mimiňák je teda zatím i vyšší než starší kluci v jeho věku.