Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Garfie
27852 příspěvků moje polička 11. února 2026 12:53

Karja On byl s dětma v pohodě, toho se asi nebála. Spíš se snažil se přes ně dostat k ní. A ona pochopitelně nechtěla dělat nějaké scény před dětma. Vlastně ani o ty děti nakonec moc nestál, pak se znovu oženil a úplně na ně kašlal, což jim bylo ale hodně líto, protože měly malou ségru a chtěly se s ní vídat. Nakonec ta moje kamarádka začala komunikovat s tchýní, jak spolu nevycházely během manželství, tak pak se hodně sblížily a vlastně si holky půjčovala babička. 

Offline Lamicka
14104 příspěvků moje polička 11. února 2026 14:38

Zimní semestr 2.ročníku je úspěšně z mnou. Bylo to strašné, strašné, strašné! Tak obrovské množství kravin, vyloženě hnusný přístup některých pedagogů, demotivace maximální. Kdybych tu práci nechtěla tak moc dělat a nemít kolem sebe skvělé lidi (rodina, spolužačky), tak bych se na to vykašlala. Je to moje druhá VŠ a je to takový rozdíl. Snad jen u jedné zkoušky jsem měla pocit, že mě vyučující bere jako partnera, nešetří mě, ale nejsem pro něj fracek, kterého musí roznést. Peďák je pro mě velké zklamání.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. února 2026 14:49

Lamicka to je hrozná škoda! Dneska jsem zrovna poslouchala inspirativní rozhovor s ředitelem jedné inovativní školy a napadlo mě u toho, jestli by ta reforma školství neměla začít spíš na peďáku.

Jseš dobrá, že si do toho šla a nenecháváš se odradit. Přeju ti příští rok lepší vyučující. A aspoň jednoho skvělého

Offline Lamicka
14104 příspěvků moje polička 11. února 2026 14:59

Evaeva no určitě měla... a není to jen můj pocit, takhle zdeptaní jsme byli všichni a bohužel někteří to vzdali, že jim to nedává smysl. Lidi, kteří několik let učí. Pak je divení, proč nejsou učitelé 1.stzš.  

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 11. února 2026 19:05

Lamicka To je hrozný, zvlášť když už je člověk takhle dospelej že? Co jsi měla za první školu? Stačí jen univerzita. Já jsem ten pocit, že by se po mně někdo vozil vlastně nikdy neměla, možná někdy, ale to byl prostě jakoby nějaký psychicky problém těch vyučujících. Ale mám ekonomku jen. 

Offline Kokoska
33973 příspěvků moje polička 11. února 2026 20:05

Karja taky mam VSE a nasli se hajzlici. Nejhorsi byli mlady asaci, nekteri si museli asi dokazat, ze uz jsou nad nami. 

Offline Lamicka
14104 příspěvků moje polička 11. února 2026 21:28

Karja mam humanitni zamereni z Univerzity Hradec Kralove. Jasne, ze to mam hodne zkreslene casem, ale z vyucijicich jsem rozhodne nemela hruzu a vse probihalo na partnerske urovni. I vyhazov od zkousky :)) Tady jsou nejhorsi starsi vyucujici, co nejsou roky v praxi a vubec si neumi predstavit, co se ve skolach odehrava a co potrebujeme. Chovani nekterych je tak otresne, ze se nedivim, ze to mlady clovek se slzami zabali. My uz jsme otrkani zivotem a stejne te ten pristup rozhodi. Nechapu to.

Offline viktorka_od splavu
48804 příspěvků moje polička 11. února 2026 21:45
Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 11. února 2026 21:50

LamickaJá to taky nechápu, zvlášť když už jste dospelí, řada z vás má něco vystudováno. Tak vydrž i dál;-)

Offline Lamicka
14104 příspěvků moje polička 11. února 2026 22:15

viktorka_od splavu Karja děkuji nedám se! 

Offline Garfie
27852 příspěvků moje polička 12. února 2026 01:59

Lamicka To je strašně smutný a zvlášť na peďáku. Navíc jsi dospělá, je jasné, že to děláš z opravdového zájmu a ne protože ses po matuře nikam jinam neupíchla. Nemluvě o tom, že jsou to taky pedagogové a měli by jít příkladem! 

Nedej se, české školství dobré lidi potřebuje! 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. února 2026 14:58

Eva Adamczyková

Online Vilemina
2357 příspěvků moje polička 13. února 2026 15:13
Reakce na Evaeva:

Eva Adamczyková

​to byl krasnej závod!!!!

Offline Kokoska
33973 příspěvků moje polička 13. února 2026 16:29

Evaeva Vilemina je dobra, ale mam radost i z tech ne-medailistu, kterym se podaril dobry vysledek. Vcera jsem koukala na to desny super G, to, ze Novakova dojela ctrnacta, je super.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. února 2026 16:45

Kokoska jojo, akorát to nestíhám sledovat. Jinak jsem ráda za každého, kdo udělá dobrý výsledek na svoje poměry, musí být nadšení.

Teď se mi taky líbilo, jak ta vítězka byla dojatá. 

Offline Kokoska
33973 příspěvků moje polička 13. února 2026 18:12

A Jilek ma zlatou! Tak se kluk dockal :) 

Offline brrr
12067 příspěvků moje polička 13. února 2026 18:48

Kokoska Mi se líbilo, že nakonec, když měla začít hrát ta hymna, sundal kulicha. Po tom, co údajně dostatečně nejásal po stříbru, by mu to dali gaučáci určitě sežrat.

Adamczyková je perfektní. A oni i běžci na lyžích docela válí v té skandinávske konkurenci.

Offline Kokoska
33973 příspěvků moje polička 13. února 2026 18:52

brrr jo, dneska vypadal o dost jinak :) Ale stejne, kolikrat jsou ty rozdily setiny vteriny, to by me taky mrzelo. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 14. února 2026 10:05

Nevim, kam to dat. Ale konecne na me zbyla televize a dala jsem vcera krasobrusleni muzu. Wow to bylo zemezreseni! Koukal nekdo? Puvofne jsem nikomu nefandila, ale vitez byl perfektni (ted se mluvi jen o tom, ze vyhral, protoze favoriti pohoreli. A hrozne se mi libil Kanadan a maly Japonec. 

Offline Tabea
7490 příspěvků moje polička 14. února 2026 10:34

Jos Ja chvíli koukala se synem (asi na tři jízdy) a dost jsme nechápali, jak hodně padali. Ale jinak to nesleduju vůbec, nevyznám se. Syn to špatně nesl, nemá rád, když se někdo snaží, ale nejde mu to.