Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Tabea
7490 příspěvků moje polička 08. února 2026 15:03

SunEclipse když jsem byla těhotná, tak přijel SAP tým z Indie a přivezli mi nějaký dárky. Jedno z toho byly kalhoty a myslím košile k tomu. Bylo to ušitý tak na poloviční (do šířky) dítě (tříletý), než kdy syn byl. A to nikdy žádnej pucik nebyl. Bylo to na super hubenou indickou figuru.

Online Myrtila
5017 příspěvků moje polička 08. února 2026 16:01

Evaeva SunEclipse Naši se kolem půl roku rozrůznili v obličeji a mladší je ve stejném věku o fous menší, ale jinak jsou si dost podobní a takovou tu celkovou barevnost a tvar postavy mají jak přes kopírák

Offline brrr
12067 příspěvků moje polička 08. února 2026 16:04

Myrtila Naši kluci jsou naprosto odlišní, barva očí, barva vlasů, postava (starší je taková ta tenká čára, mladší spíš řízek). Hlavně tak v pěti se mladší výškově přiblížil ke staršímu natolik, že skončilo jakékoliv dědění.

Offline notna
8998 příspěvků moje polička 08. února 2026 16:28

Dcera se narodila tmavovlasá, tmavší oči, dost celá já. Během jednoho roku se z ní vyloupla blondýna s šedomodrýma očima, celý táta. Na fotkách kdo je kdo bylo poznat jen podle oblečení, tam rozdíl 30 let v módě byl patrný narozdíl od podoby :-) Ale časem ta velká podoba mizela. Jsou si podobní pořád dost, ale už ne tak moc.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2026 16:52

Myrtila oni si jsou dost podobní, oba jsou po mně, ale mimino je světlejší, kudrnaté s modrýma očima. Mladší má vlasy světle hnědý, rovný a oči hnědozelené. Starší je úplně jiný, ten je celý muž.

Offline Tabea
7490 příspěvků moje polička 08. února 2026 19:17

U nás bylo jedno mimino dlouho plešatý, pak blond, druhý při narození černovlasý, pak blond, teď středně hnědý. Jedno je na muže, jedno moje. Akorát barvu očí mají skoro stejnou. V zemích, kde mají všichni tmavý vlasy, mi kolikrát někdo říkal, že vypadají úplně stejně. Vůbec neviděli rozdíl.

Online Myrtila
5017 příspěvků moje polička 08. února 2026 20:30

brrr No já byla zvědavá, jakou budou mít postavu, protože u muže jsou už 3 generace po sobě vždycky dva bratři svalnatí a ramenatí (a tmaví) a jeden k tomu dlouhá čára (a světlý), tak i když muž je ten první případ, naši kluci budou pravděpodobně oba hodně dlouzí a spíš štíhlí (a k tomu tmaví). Já jsem teda malá, po mně výšku nemají

Evaeva Tak naši jsou celí po manželovi, ono to teď ve srovnání s dospělým tak nevynikne, ale vypadají jako on, když byl dítě (a i jako manželův bratr a jedno jeho dítě ).

Offline Aranel
6271 příspěvků moje polička 08. února 2026 21:19

Tabea S tou budoucností lyžování je to pravda. Ale přesně jak píšeš, ten pocit, když to jede...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2026 21:21

Myrtila starší je muži fakt hodně podobný, občas mu to říkají i cizí lidi na ulici. Ještě nosí oba brýle i podobný účes Ti mladší jsou sice po mně, ale ne tak výrazně, spíš jako do mojí rodiny.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 09. února 2026 09:20

To sa stáva čato, že sú deti podobní rodičom , ale mne sa  na toto téma stalo niečo ako malé faux pas - pochválila som cudzím luďom  dieťa  , že je to celý otec a manželia  mi povedali, že chlapca adoptovali. Ale tá podoba tam skutočne bola !!!

Offline DruI
5345 příspěvků moje polička 09. února 2026 10:01

Blanka Tak oni tu adoptivní rodinu vybírají mimo jiné i podle toho, aby tam dítě mělo šanci zapadnout vzhledově. A moje kamarádka taky adoptovala chlapečka a podobá se jí (podle mě je to tím, že se usmívá úplně stejně jako ona :o)

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 09. února 2026 12:37

Blanka Ano toto se mi také stalo, paní teda měla holčičku odnosila, ale vajíčko nebylo její. Já jsem ji rikala, ze to neni možné, že ze všech maminek, co jsme byly v nějaké skupině si jsou ony nejpodobnější. Ona se tomu teda smála a rikala, že se k tomu při umělých oplodnění přihlíží, aby dárce odpovídal tomu budoucímu rodici

Offline Aranel
6271 příspěvků moje polička 09. února 2026 22:20

Dneska mě moc potěšilo, že se mnou dítko vydrželo dvě hodiny na skautské zpívandě! Bylo to bezva

A naučil se tleskat!!

Offline Tabea
7490 příspěvků moje polička 10. února 2026 06:26

Aranel a "hospodo, pivo!" umí? (Bouchnout do stolu)

Určitě se všichni na zpívandě točili kolem tvojeho fešáka.

Offline letfenixa
10688 příspěvků moje polička 10. února 2026 16:55

Dnes ma najviac potešilo, že prišla do práce kolegyňa so 6-týždennou dcérkou a mohla som ju pestovať a neplakala

Offline Aranel
6271 příspěvků moje polička 10. února 2026 20:49

TabeaTo umí výborně

No jo, byli zaujatý, jak je klidnej a spokojenej. Tak jako kdo chce do tohohle střediska, musí dělat dojem od začátku

Offline letfenixa
10688 příspěvků moje polička 11. února 2026 00:48

Mám radosť, že kamarátka nabrala odvahu a odchádza od manžela. 

Offline Garfie
27852 příspěvků moje polička 11. února 2026 02:49

letfenixa Držím jí pěsti! Tohle jsem zažila s kamarádkou, její muž byl reálně psychopat, nebylo to jednoduché. A až po letech mi řekla, že jsem byla jediná, kdo ji podpořila pomohl, jako doslova, pomáhala jsem jí stěhovat a tak, že prý ostatní se ho báli. Byla jsem docela v šoku. 

Offline Karja
43551 příspěvků moje polička 11. února 2026 09:05

Garfie Hele a jak staré měla děti? Já mám jednu takovou kamarádku,neumím si představit, že si s někým takovým ty děti pujčuje, ona to fakt musí vydržet asi, než budou ty děti větší. Ona to teda naštěstí zatím tolik plně a objektivně nevidí, tak to je snad lepší, spíš ještě i doufá, že to třeba časem bude jiný nebo ona si asi zvyká trochu, že je to "normální". Jo a taky se ho bojíme, běžně třeba korigujeme písemnou komunikaci s ní, aby tam nic moc nebylo a tak. 

Offline letfenixa
10688 příspěvků moje polička 11. února 2026 12:08

Garfie moju podporu má, našťastie majú dospelú dcéru, tak sa nemusí triast, čo s ňou.