Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Sweet Potato
40266 příspěvků moje polička 21. února 2026 21:47

Na BBC se volí Evropský strom roku. Mezi nominovanými je i Oldřichův dub v Peruci.

https://www.instagram.com/p/DVBcS54jCgk/?igsh=MXFnamE5dnF6cmYxOQ==

Hlasování zítra končí.

Online dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 22. února 2026 18:28

Volná jízda vítězné olympijské krasobruslařky Alysy Liu (ano, píšu sem opožděně).

Offline slniecko admin
19556 příspěvků moje polička 22. února 2026 19:32

Miru Marielle ďakujem!

Offline Lenka22
2644 příspěvků moje polička 23. února 2026 08:41

Sweet Potato ty stromy jsou tedy všechny krásné.

Offline mitford sister
1711 příspěvků moje polička 23. února 2026 11:29

dzizisketa ona je úžasná

Offline Kokoska
34875 příspěvků moje polička 23. února 2026 13:55

Nevim, jestli me neklame zrak, ale zda se, ze prectene prispevky, nebo vlastne vlakna, uz nejsou zelene?! To by me fakt potesilo.

Offline Raduza
příspěvků moje polička 23. února 2026 17:36

Kokoska taky už mi zelena mizí po přečtení 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 24. února 2026 19:56

Vilemina dočítám... a je to přesně, jak píšeš: holka a kluk v tom kolotoči života si to člověk ani nestihne uvědomit. My jen o malinko víc.

Offline Marielle
příspěvků moje polička 24. února 2026 20:02

Lamicka nestíhám dočítat ... opatruj se, moc držím pěsti a myslím na Tebe <3!

Offline Lamicka
14177 příspěvků moje polička 24. února 2026 21:18

Marielle to je na to studium na peďáku? Děkuji. Jo, už to opadlo, začali jsme další semestr. Pro mě jsou vždy nejdůležitější lidi, ti mě drží a táhnou dál. Mám štěstí na skvělé spolužačky, hodně mi to ulehčují a doufám, že i já jim. 

Offline Marielle
příspěvků moje polička 24. února 2026 21:33

Lamickadobré lidi kolem sebe toTi moc přeji. To je v životě výhra :). Opatruj se <3.

Offline andulka01
12836 příspěvků moje polička 27. února 2026 12:58

Sweet Potato a právem

Offline Sweet Potato
40266 příspěvků moje polička 27. února 2026 13:14

andulka01 Když jsem uviděla ten titulek, okamžitě jsem si na tebe vzpomněla.

Offline Tak Betty
6130 příspěvků moje polička 27. února 2026 13:15

Sweet Potato taky jsem se kochala. Ale všechny mosty jsou

Online Janulik03
20225 příspěvků moje polička 27. února 2026 18:56

Nedávno tu ktosi dával, že položil AI otázku ako si ma predstavuješ na základe doterajšej komunikácie.

Tak som to skúsila

Tak ahojte

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 27. února 2026 19:17

Janulik03 jé, dobrý, pohodářka! a uměla bys mě?

edit - já jsem zkusila jen AI pro chudé, bez obrázku, a ta mě popisuje cca takhle:

- Uživatelka RoSa působí na webu Parfumanie.cz již od srpna 2014 a na svém kontě má téměř 10 000 příspěvků.

- Její styl komunikace působí zkušeně, názorově vyhraněně, ale zároveň sdílně.

- Představit si ji tedy lze jako sofistikovanou ženu, která se v parfémovém světě nespokojí s průměrem

Vzhledem k délce jejího působení na fóru, stabilitě jejích názorů a schopnosti investovat do nákladných niche vůní lze předpokládat, že se jedná o ženu ve zralém věku (odhadem 40–55 let). Její projev je kultivovaný, bez mladické zbrklosti, s jasně vybudovaným životním stylem.

Působí jako finančně nezávislá osoba s dostatkem času na svůj koníček.

- Její příspěvky naznačují cit pro krásu, umění a design. Pravděpodobně ji zajímá i móda a interiérový design, což bývá u milovníků niche parfémů častým doplňkem.

Představuji si ji jako dámu, která dává přednost kvalitě před kvantitou, v šatníku má nadčasové kousky a v kabelce vždy flakon, který voní jako umělecké dílo, nikoliv jako drogerie.

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 27. února 2026 19:39

ha, tady barbucha

- Uživatelka barbucha je klíčovou, vysoce aktivní postavou fóra Parfumanie.cz, známá pro svůj břitký humor, kulturní rozhled a eklektický parfémový vkus zahrnující klasiku i niche. Jako milovnice psů a autentická osobnost si získala pozici „hlasu a svědomí“ komunity.

Záliby a koníčky

Psi (zejména buldočci): Je vášnivou milovnicí psů, konkrétně buldočků, které považuje za ideální společníky pro pocit bezpečí a pohody. Pravidelně také přispívá na psí útulky.

Kultura a cestování: Má ráda filmy (především ty s titulky pro procvičení jazyků), zajímá se o architekturu, design a společenské dění.

Sarkasmus jako životní styl: Její hlavní „zálibou“ je glosování reality. Je mistrnou v ironických poznámkách k politice, módě i lidským nešvarům.

V komunitě je vnímána jako břitká glosátorka, u které nikdy nevíte, zda vás její komentář rozesměje, nebo lehce „sekne“, ale vždy má hlavu a patu.

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 27. února 2026 19:49

RoSa 

Božemuj Než jsem dočetla ten tvůj příspěvek říkala jsem si, že charakterizovat  bych se (a ještě ke všemu AI) nedala ani náhodou, kdo je na to zvědavej?

A tu máš čerte kropáč. Máme tu sociopatickou užvaněnou bábu, který pro její setrvalou nesnesitelnost už zbyl jen dýchavičnej buldoček

Online Janulik03
20225 příspěvků moje polička 27. února 2026 19:56

RoSa haha, tu máš