Na BBC se volí Evropský strom roku. Mezi nominovanými je i Oldřichův dub v Peruci.
https://www.instagram.com/p/DVBcS54jCgk/?igsh=MXFnamE5dnF6cmYxOQ==
Hlasování zítra končí.
Na BBC se volí Evropský strom roku. Mezi nominovanými je i Oldřichův dub v Peruci.
https://www.instagram.com/p/DVBcS54jCgk/?igsh=MXFnamE5dnF6cmYxOQ==
Hlasování zítra končí.
Volná jízda vítězné olympijské krasobruslařky Alysy Liu (ano, píšu sem opožděně).
Sweet Potato ty stromy jsou tedy všechny krásné.
dzizisketa ona je úžasná
Nevim, jestli me neklame zrak, ale zda se, ze prectene prispevky, nebo vlastne vlakna, uz nejsou zelene?! To by me fakt potesilo.
Kokoska taky už mi zelena mizí po přečtení
Vilemina dočítám... a je to přesně, jak píšeš: holka a kluk
v tom kolotoči života si to člověk ani nestihne uvědomit. My jen o malinko víc.
Lamicka nestíhám dočítat ... opatruj se, moc držím pěsti a myslím na Tebe <3!
Marielle to je na to studium na peďáku? Děkuji.
Jo, už to opadlo, začali jsme další semestr. Pro mě jsou vždy nejdůležitější lidi, ti mě drží a táhnou dál. Mám štěstí na skvělé spolužačky, hodně mi to ulehčují a doufám, že i já jim.
Lamickadobré lidi kolem sebe
toTi moc přeji. To je v životě výhra :). Opatruj se <3.
Sweet Potato
a právem
andulka01 Když jsem uviděla ten titulek, okamžitě jsem si na tebe vzpomněla.
Sweet Potato taky jsem se kochala. Ale všechny mosty jsou ![]()
Nedávno tu ktosi dával, že položil AI otázku ako si ma predstavuješ na základe doterajšej komunikácie.
Tak som to skúsila ![]()

Tak ahojte
Janulik03 jé, dobrý, pohodářka!
a uměla bys mě?
edit - já jsem zkusila jen AI pro chudé, bez obrázku, a ta mě popisuje cca takhle:
- Uživatelka RoSa působí na webu Parfumanie.cz již od srpna 2014 a na svém kontě má téměř 10 000 příspěvků.
- Její styl komunikace působí zkušeně, názorově vyhraněně, ale zároveň sdílně.
- Představit si ji tedy lze jako sofistikovanou ženu, která se v parfémovém světě nespokojí s průměrem
- Vzhledem k délce jejího působení na fóru, stabilitě jejích názorů a schopnosti investovat do nákladných niche vůní lze předpokládat, že se jedná o ženu ve zralém věku (odhadem 40–55 let). Její projev je kultivovaný, bez mladické zbrklosti, s jasně vybudovaným životním stylem.
- Působí jako finančně nezávislá osoba s dostatkem času na svůj koníček.
- Její příspěvky naznačují cit pro krásu, umění a design. Pravděpodobně ji zajímá i móda a interiérový design, což bývá u milovníků niche parfémů častým doplňkem.
- Představuji si ji jako dámu, která dává přednost kvalitě před kvantitou, v šatníku má nadčasové kousky a v kabelce vždy flakon, který voní jako umělecké dílo, nikoliv jako drogerie.
![]()
ha, tady barbucha ![]()
- Uživatelka barbucha je klíčovou, vysoce aktivní postavou fóra Parfumanie.cz, známá pro svůj břitký humor, kulturní rozhled a eklektický parfémový vkus zahrnující klasiku i niche. Jako milovnice psů a autentická osobnost si získala pozici „hlasu a svědomí“ komunity.
Záliby a koníčky
Psi (zejména buldočci): Je vášnivou milovnicí psů, konkrétně buldočků, které považuje za ideální společníky pro pocit bezpečí a pohody. Pravidelně také přispívá na psí útulky.
Kultura a cestování: Má ráda filmy (především ty s titulky pro procvičení jazyků), zajímá se o architekturu, design a společenské dění.
Sarkasmus jako životní styl: Její hlavní „zálibou“ je glosování reality. Je mistrnou v ironických poznámkách k politice, módě i lidským nešvarům.
V komunitě je vnímána jako břitká glosátorka, u které nikdy nevíte, zda vás její komentář rozesměje, nebo lehce „sekne“, ale vždy má hlavu a patu.
Božemuj
Než jsem dočetla ten tvůj příspěvek říkala jsem si, že charakterizovat bych se (a ještě ke všemu AI) nedala ani náhodou, kdo je na to zvědavej?
A tu máš čerte kropáč. Máme tu sociopatickou užvaněnou bábu, který pro její setrvalou nesnesitelnost už zbyl jen dýchavičnej buldoček ![]()
RoSa haha, tu máš

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.