Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Janulik03
20225 příspěvků moje polička 27. února 2026 19:57

RoSa no a podľa tvojej by ako opísala mňa 

Offline Janulik03
20225 příspěvků moje polička 27. února 2026 20:00

barbucha tak to si ty

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 27. února 2026 21:18

Janulik03 

Uživatelka Janulik03 je aktivní členkou komunity Parfumanie.cz, která se pravidelně zapojuje do diskusí o vůních, módě a životním stylu, zejména ve vlákně „Co jste si dnes koupili/y?“. Z jejích příspěvků vyplývá zájem o estetiku, styl, a udržuje přátelské interakce v rámci parfémového jádra fóra.

Představovat si někoho jen podle internetového profilu je vždycky trochu detektivka. Pokud vyjdeme z jejího profilu na Parfumánii, jejího avatara a vkusu na parfémy, můžeme si ji vykreslit takto:

Styl a vizáž: Pravděpodobně to bude žena, která sází na přirozenost a pohodlí. Můžeme si ji představit v útulném svetru (cozy style), s jemným úsměvem a jiskrou v očích, která značí smysl pro humor.

Energie: Působí jako pohodářka, která si umí užívat malé radosti života (jako je právě jídlo nebo dobrá vůně). Není to žádná upjatá kritička, ale spíše někdo, kdo do komunity vnáší milou a nekonfliktní atmosféru.

Vůně jako doplňky: Podle její poličky má ráda rozmanitost – od svěžích a čistých vůní až po ty hřejivé. To naznačuje, že její vzhled se může měnit podle nálady, ale vždy si zachovává určitou eleganci.

Působí jako stabilní a milá členka diskuse. Lidé s takovým profilem bývají na fórech spíše empatičtí, rádi poradí a vyhledávají v komunitě relaxaci.

Smysl pro humor a nadhled: Nebere se příliš vážně a má ráda pohodu (hygge) a dobré jídlo.

Estetika: Pravděpodobně ji baví útulno, interiérový design nebo móda, která kombinuje styl s funkčností (vzhledem k jejímu zájmu o kvalitní flakony a značky).

Věk: Pravděpodobně se bude jednat o ženu ve zralém věku (střední věk nebo starší). Nostalgie, moudrost a kontinuita. Někdo, kdo v sobě stále nese svou "mladou duši", ale už má odžito a na svět se dívá s nadhledem.

Životní postoj: Hloubavá povaha - není to někdo, kdo by se povrchně honil za trendy. Je to žena, která si uvědomuje hodnotu času a vzpomínek. Silný vztah k domovu, tradici a konkrétnímu místuJe to někdo, kdo si váží kvality, má ráda svůj klid a v komunitě hledá spíše sdílenou radost z krásy než jen nákupní tipy.

Offline Janulik03
20225 příspěvků moje polička 27. února 2026 22:15

RoSa to je riadne dlhý rozbor 

Čo foto, cítiš sa ako dáma na fotke?

Offline RoSa
10147 příspěvků moje polička 27. února 2026 22:32

Janulik03 tam sedí skoro všechno: RR na gauči, parfémy, perly, skleničky na chlast... jen ten účes netrefila, ale já sem svoje fotky nedávám, tak asi proto...

Offline barbucha blogger
35802 příspěvků moje polička 27. února 2026 23:44
Reakce na Janulik03:

barbucha tak to si ty

​A to není špatný

Offline Garfie
28532 příspěvků moje polička 28. února 2026 00:29

Ježiš, to je sranda, musím to taky zkusit!!

Ale já teda nemám žádnou placenou verzi, to asi nebude žádná pecka....A teda ty fotky jsou parádní, dost hledím. 

Offline Janulik03
20225 příspěvků moje polička 28. února 2026 06:07

Garfie 

Online Miru
16762 příspěvků moje polička 28. února 2026 07:18

...jej, to je super!, to jsi objevila Ty, nápad zeptat se AI? Janulik03 

A sedí to i, fakt povedené

Offline Garfie
28532 příspěvků moje polička 28. února 2026 09:05

Janulik03 Aaa, to je roztomilé!!!

Offline Karja
44633 příspěvků moje polička 28. února 2026 12:24

Ježíš, to je tak vtipný, ale tu babu mají kromě barbuchy snad jen jednu a jen ji střídají účesy a pro Garfie ji omladili;-)

Offline brrr
12332 příspěvků moje polička 28. února 2026 13:21

Karja Že jo? Taky jsem si říkala, že se s tím ta AI nepáře.

Offline Janulik03
20225 příspěvků moje polička 28. února 2026 13:45

Karja brrr tak je to nesplatená verzia a pýtala som sa ako si ich predstavuje.

Tak asi má vyhranený vkus

Offline continuity
43016 příspěvků moje polička 28. února 2026 14:21

V Gate na letišti na Sicílii už 20 minut hraje holčina Amelli z Mortmantru. A je skvělá

Online dzizisketa
8949 příspěvků moje polička 01. března 2026 14:05

Tenhle týden mám super sny, v hlavní roli s člověkem,co je můj dlouhodobý crush, vždycky mám hned od rána dobrou náladu. Snad tento trend vydrží.

Offline Blanka
příspěvků moje polička 03. března 2026 20:57

Dnes som po dlhej prestávke  prvýkrát vyrazila na bicykli . Taká  testovacia, nenáročná, kratšia trasa - duša spieva, ale telo to cíti ! 

Online Sweet Potato
40266 příspěvků moje polička 04. března 2026 09:07

Janulik03 

RoSa 

Krásnou hračku jste si našly.

Ale zkoušet to radši nebudu

Online Sweet Potato
40266 příspěvků moje polička 04. března 2026 09:08

dzizisketa Ty se máš!

Offline Janulik03
20225 příspěvků moje polička 04. března 2026 16:40

Let akrobatom . Ale nemám fotky, muž fotil so zatvorenym krytom na telefóne

Žiadna škoda, nohy sa mi triasli ešte na druhý deň 

Online Myrtila
5320 příspěvků moje polička 04. března 2026 20:52

Šest let máme na zahradě krmítko, šest zim v něm pravidelně měníme krmení, aby bylo pořád dobré a čerstvé, a před pár dny jsme na něm konečně poprvé viděli ptáčky! Byly to sýkorky, tři byly stejné, myslím, že modřinky, a jedna jiná, jen nevím která. 
Přes léto tu máme ptáků hromadu, ale na zimu se odstěhují za ves do křoví a v zahradách není ani jeden, tak jsem zvědavá, jestli ta návštěva byla jenom ojedinělá, nebo se tu ještě ukážou. Obvykle se sem z křoví vracívají až později, až když kvetou stromy (a je tu víc hmyzu, tak možná kvůli němu?).