RoSa no a podľa tvojej by ako opísala mňa
Co Vám dnes udělalo radost.?.
barbucha tak to si ty

Uživatelka Janulik03 je aktivní členkou komunity Parfumanie.cz, která se pravidelně zapojuje do diskusí o vůních, módě a životním stylu, zejména ve vlákně „Co jste si dnes koupili/y?“. Z jejích příspěvků vyplývá zájem o estetiku, styl, a udržuje přátelské interakce v rámci parfémového jádra fóra.
Představovat si někoho jen podle internetového profilu je vždycky trochu detektivka. Pokud vyjdeme z jejího profilu na Parfumánii, jejího avatara a vkusu na parfémy, můžeme si ji vykreslit takto:
Styl a vizáž: Pravděpodobně to bude žena, která sází na přirozenost a pohodlí. Můžeme si ji představit v útulném svetru (cozy style), s jemným úsměvem a jiskrou v očích, která značí smysl pro humor.
Energie: Působí jako pohodářka, která si umí užívat malé radosti života (jako je právě jídlo nebo dobrá vůně). Není to žádná upjatá kritička, ale spíše někdo, kdo do komunity vnáší milou a nekonfliktní atmosféru.
Vůně jako doplňky: Podle její poličky má ráda rozmanitost – od svěžích a čistých vůní až po ty hřejivé. To naznačuje, že její vzhled se může měnit podle nálady, ale vždy si zachovává určitou eleganci.
Působí jako stabilní a milá členka diskuse. Lidé s takovým profilem bývají na fórech spíše empatičtí, rádi poradí a vyhledávají v komunitě relaxaci.
Smysl pro humor a nadhled: Nebere se příliš vážně a má ráda pohodu (hygge) a dobré jídlo.
Estetika: Pravděpodobně ji baví útulno, interiérový design nebo móda, která kombinuje styl s funkčností (vzhledem k jejímu zájmu o kvalitní flakony a značky).
Věk: Pravděpodobně se bude jednat o ženu ve zralém věku (střední věk nebo starší). Nostalgie, moudrost a kontinuita. Někdo, kdo v sobě stále nese svou "mladou duši", ale už má odžito a na svět se dívá s nadhledem.
Životní postoj: Hloubavá povaha - není to někdo, kdo by se povrchně honil za trendy. Je to žena, která si uvědomuje hodnotu času a vzpomínek. Silný vztah k domovu, tradici a konkrétnímu místu. Je to někdo, kdo si váží kvality, má ráda svůj klid a v komunitě hledá spíše sdílenou radost z krásy než jen nákupní tipy.
RoSa to je riadne dlhý rozbor
Čo foto, cítiš sa ako dáma na fotke?
Janulik03 tam sedí skoro všechno: RR na gauči, parfémy, perly, skleničky na chlast...
jen ten účes netrefila, ale já sem svoje fotky nedávám, tak asi proto...
Ježiš, to je sranda, musím to taky zkusit!! ![]()
Ale já teda nemám žádnou placenou verzi, to asi nebude žádná pecka....A teda ty fotky jsou parádní, dost hledím.
...jej, to je super!, to jsi objevila Ty, nápad zeptat se AI? Janulik03
A sedí to i, fakt povedené![]()
![]()
Janulik03 Aaa, to je roztomilé!!! ![]()
![]()
Ježíš, to je tak vtipný, ale tu babu mají kromě barbuchy snad jen jednu a jen ji střídají účesy a pro Garfie ji omladili;-)
Karja Že jo? Taky jsem si říkala, že se s tím ta AI nepáře.
V Gate na letišti na Sicílii už 20 minut hraje holčina Amelli z Mortmantru. A je skvělá ![]()
Tenhle týden mám super sny, v hlavní roli s člověkem,co je můj dlouhodobý crush, vždycky mám hned od rána dobrou náladu. Snad tento trend vydrží.
Dnes som po dlhej prestávke prvýkrát vyrazila na bicykli . Taká testovacia, nenáročná, kratšia trasa - duša spieva, ale telo to cíti !
dzizisketa Ty se máš!
Let akrobatom
. Ale nemám fotky, muž fotil so zatvorenym krytom na telefóne ![]()
Žiadna škoda, nohy sa mi triasli ešte na druhý deň
Šest let máme na zahradě krmítko, šest zim v něm pravidelně měníme krmení, aby bylo pořád dobré a čerstvé, a před pár dny jsme na něm konečně poprvé viděli ptáčky! Byly to sýkorky, tři byly stejné, myslím, že modřinky, a jedna jiná, jen nevím která.
Přes léto tu máme ptáků hromadu, ale na zimu se odstěhují za ves do křoví a v zahradách není ani jeden, tak jsem zvědavá, jestli ta návštěva byla jenom ojedinělá, nebo se tu ještě ukážou. Obvykle se sem z křoví vracívají až později, až když kvetou stromy (a je tu víc hmyzu, tak možná kvůli němu?).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články