Karja
. Večerní koupání, to je super. Tady mají ranní kondiční 7-9 za nějaký malý vstup. Bydlet blíž, tak si zajdu.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
dzizisketa my tady trávili dětství s máti. Si pamatuju, jak jsme s modrým rty vylezli, máti nás zabalila a už chystala svačiny. Chleba, hořčice, luncheon. K tomu nakrajela rajčata. Posílila silničkou ve tvaru rajčete.![]()
Tak královna bez dělnic mu nebude moc platná, naštěstí. Jinak bych se už trochu bála
Jako on mi tvrdí, že ji teď dá klid, aťuze snášet vajíčka.![]()
Koupak bezva, myslela jsem, že dnes nevydrzime, ale posunula jsem odjezd o dvě hodiny ještě.
My našli nádherný lom.

tv continuity Kde to je, pokud to není tajné. Příští týden k nám přijedou vnoučata, co vidíme párkrát do roka, tak vymýšlíme program...
stes k nám to asi nedáte, na Slovensku ![]()
continuity a jo...no to nedáme![]()
tv diky...to nedáme ani tam
V Liberci v Lidových sadech je obnovené lesní koupaliště.
stes zkuste lom Kojetice u Neratovic. Sice se tam plati vstup, ale voda je krasne cista a uvidite i male meduzky./lom-kojetice
dzizisketa A je nádherné. Atelier Mjölk.
Diky vsem. Ty Kojetice jsou teda nádherný...
Dnes dva řemeslníci, kteří přijeli přesně na minutu a ještě v tomhle počasí vypadali naprosto svěže a voněli. Asi teda možná voněl jen jeden, ale v naší mini koupelně těžko identifikovat ![]()
dzizisketa jo, přesně, nejlepší koupaliště jsou na malých městech!
My taky spíš zavíráme, ještě jak máme ve zvyku se jezdit koupat až po výletě.
stes kde se budete pohybovat?
No kolem PrahyEvaeva .
stes tak to je blbý ![]()
Kolem Prahy je hodně plno no. Ale lidi si chválí Libčice nad Vltavou nebo Kralupy, že prý tam není tak plno. Dobrý koupaliště jsou ve slaném a na kladně, ale je to bohužel hlava na hlavě. Ale četla jsem doporučení na to navštěvovat v létě vnitřní bazény a akvaparky, že zejí prázdnotou.
Já to mám ráda na Novém rybníku v Příbrami, to už je teda dál. Je to přírodní rybník, vstup se neplatí a pro děti je tam dost vyžití. Ale chce to zkontrolovat kvalitu vody, v srpnu už bývá všelijaká.
dzizisketa Sweet Potato
ale voda už teda není 100 %. Nevím, jaký máte perimetr stes , ale úplně skvělej je biotop Obora v Kosmonosích, i pro hodně malé děti.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY