Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Tak Betty
6192 příspěvků moje polička 06. srpna 2026 21:52

U nás má být v šest ráno krásných 12 stupňů , to se snad dům vychladí .

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 07. srpna 2026 16:46

Dopoledne krasnych 24°, vitr, alelujaaaa! 

Offline RoSa
10222 příspěvků moje polička 07. srpna 2026 16:58

mně dneska udělalo radost, že se mi na chatu konečně nakvartýroval se svym vercajkem vrtal studní! v pondělí se vrtáááá!!!

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 07. srpna 2026 18:32

Mé nejmilejší koupání 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. srpna 2026 19:11

KokoskaJoo, dneska bylo velmi příjemněale ten příští týden taky nevypadá tak bídně, i když bych větší ochlazení uvítala.

Offline Makara
3667 příspěvků moje polička 07. srpna 2026 23:35

dzizisketa kde, kde?

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 09:20

Makara 

Drásov u Dubence u Příbrami. Přímo pod haldou

Voda krásně čistá. Ale není to nijak oficiální místo na koupání, ani na mapy. cz tam není vyznačená pláž, je tam několik přístupů do vody, ale ne všechny jsou pohodlné. Je to známé jen místním. 

Kolega mi doporučil kousek odtamtud u Nečína několik malých lomů, nejlepší je prý Špic 

Offline Makara
3667 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 09:25

dzizisketa neexistence pláže není na škodu. Rozhoduje čistota vody. Do Machace jsem minulý týden nevlezla, zato neplánovaně (tudíž bez plavek) do lomu Trojka u Lipnice nad Sázavou. Byl to vedlejší produkt vycházky k Památníku odposlechu. 

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 10:05

Makara 

Tak v tom případě můžu Drásov jen doporučit

Jsme tu u kamaráda na bývalé hájence uprostřed lesa a ráno tu bylo deset stupňů!

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 10:46

My jsme minulý týden jeli na Seč, jako věděla jsem, že je to blbej nápad, už když to bylo vysloveno, ale děti chtěly jet s kamarády. Voda esteticky teda velice špatná, byt pry cista dle měření a to prostředí se mi taky nelíbilo tedy. Navíc jsem nejela ani svým autem, což bylo nejvíc nejhorší, když odněkud chceš vypadnout a nemuzes:D

Offline Kokoska
35127 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 11:45

Karja ja Seč nemam rada! Byla jsem tam jen parkrat a vubec me to tam neoslovilo, daleko lepsi u "prehrady" za nasim mestem. Prehrada tomu rikaji mistni, je to takovy normalni rybnik s kamennou hrazi.

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 12:07

Kokoska Já jsem tam byla dvakrát v životě, teď po patnácti letech;-). Jako taky bych to nedoporucila:D

Offline dzizisketa
9024 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 15:08

A dneska jsem v tom rybníce pozorovala raky říční

Offline Lilly_Ku
4573 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 17:39

nevim, jestli to sem patri, ale po dlouhem rozvazovani jsem se odhodlala a zazadam si o castecny uvazek. chci pracovat 4 dny v tydnu a mit vic casu na konicky, pratele a proste vubec zivot. financne to bude citelny, ale nechce se mi  cekat "do duchodu", az budu mut vic casu.uz ted mam ruzny zdravotni problemy a kdovi, kdy a jaky ten duchod jednou bude.

radost mam, ze jsem to dlouhy rozhodovani rozsekla. ted jeste co na to zamestnavatel :)

Offline Karja
44888 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 17:44

Lilly_Ku Šla bych do toho hned, kdybych měla možnost! Moc gratuluju;-)

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 17:47

Lilly_Ku tak to je super, doufam, ze ti to vyjde!

Offline Lenka22
2674 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 18:08

Karja Kokoskajá jsem byla na Seči asi 3-4x v různých dobách, takže můžu říct, že i před 40 lety to tam bylo nehezký, neudržovaný, a teď to není lepší. Nikdy to tam na mě neudelalo jinej než negativní dojem.

Offline Makara
3667 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 18:19

Lilly_Ku dobrý rozhodnutí! Mě ještě čeká. Teda jako vnitřně rozhodnutá jsem, jen si dávám  odklad realizace tak za 2-3 roky.

Offline Gatita
8677 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 18:35

Lilly_Ku

rozhodnutí chápu, sama pracuji jen 4 dny v týdnu a už si to vůbec neumím představit jinak. Mam to tak nastaveno od návratu po rodičovské dovolené. Kamarádka to udělala také, ale nikoli v souvislosti jako ja, ale z podobných důvodu jako ty. No a zanedlouho dostala výpověď... nevim, co za tím bylo, ona uz z té práce byla po letech taková unavená, a ten zamestnavatel si to rozhodnutí asi vyhodnotil, jako že už ji to neba, nebo zjistil, že jim tam prostě nechybí, když tam nějaký den v týdnu není...Čímž tě nechci strašit, ale musí se asi diplomaticky, aby člověk nedal signál, který nechce...

Offline Gatita
8677 příspěvků moje polička 08. srpna 2026 18:44

Lilly_Ku ted me trochu mrzi, ze jsem napsala, co jsem napsala. Chtela jsem te spis podpořit, a pak napíšu toto. Naopak mi to přijde fajn, ten zkrácený úvazek, i jakoby férovější vůči zaměstnavateli. Ja bych jinak ten den, o který mám sníženo, stejně strávila někde u doktora nebo na logopedii a pak doma na home office čuměla a moc toho už  stejně nezmákla. Takhle je to aspoň transparentní a nikdo mi nemůže nic říct. Stejne tak, jako bys chodila treba po rehabilitacích a resila si, co potrebujes.