U nás má být v šest ráno krásných 12 stupňů , to se snad dům vychladí .
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dopoledne krasnych 24°, vitr, alelujaaaa!
mně dneska udělalo radost, že se mi na chatu konečně nakvartýroval se svym vercajkem vrtal studní! v pondělí se vrtáááá!!! ![]()
Mé nejmilejší koupání

KokoskaJoo, dneska bylo velmi příjemně
ale ten příští týden taky nevypadá tak bídně, i když bych větší ochlazení uvítala.
dzizisketa kde, kde?
Drásov u Dubence u Příbrami. Přímo pod haldou ![]()
Voda krásně čistá. Ale není to nijak oficiální místo na koupání, ani na mapy. cz tam není vyznačená pláž, je tam několik přístupů do vody, ale ne všechny jsou pohodlné. Je to známé jen místním.
Kolega mi doporučil kousek odtamtud u Nečína několik malých lomů, nejlepší je prý Špic
dzizisketa neexistence pláže není na škodu. Rozhoduje čistota vody. Do Machace jsem minulý týden nevlezla, zato neplánovaně (tudíž bez plavek
) do lomu Trojka u Lipnice nad Sázavou. Byl to vedlejší produkt vycházky k Památníku odposlechu.
Tak v tom případě můžu Drásov jen doporučit ![]()
Jsme tu u kamaráda na bývalé hájence uprostřed lesa a ráno tu bylo deset stupňů!
My jsme minulý týden jeli na Seč, jako věděla jsem, že je to blbej nápad, už když to bylo vysloveno, ale děti chtěly jet s kamarády. Voda esteticky teda velice špatná, byt pry cista dle měření a to prostředí se mi taky nelíbilo tedy. Navíc jsem nejela ani svým autem, což bylo nejvíc nejhorší, když odněkud chceš vypadnout a nemuzes:D
Karja ja Seč nemam rada! Byla jsem tam jen parkrat a vubec me to tam neoslovilo, daleko lepsi u "prehrady" za nasim mestem. Prehrada tomu rikaji mistni, je to takovy normalni rybnik s kamennou hrazi.
Kokoska Já jsem tam byla dvakrát v životě, teď po patnácti letech;-). Jako taky bych to nedoporucila:D
A dneska jsem v tom rybníce pozorovala raky říční ![]()
nevim, jestli to sem patri, ale po dlouhem rozvazovani jsem se odhodlala a zazadam si o castecny uvazek. chci pracovat 4 dny v tydnu a mit vic casu na konicky, pratele a proste vubec zivot. financne to bude citelny, ale nechce se mi cekat "do duchodu", az budu mut vic casu.uz ted mam ruzny zdravotni problemy a kdovi, kdy a jaky ten duchod jednou bude.
radost mam, ze jsem to dlouhy rozhodovani rozsekla. ted jeste co na to zamestnavatel :)
Lilly_Ku Šla bych do toho hned, kdybych měla možnost! Moc gratuluju;-)
Lilly_Ku tak to je super, doufam, ze ti to vyjde!
Lilly_Ku dobrý rozhodnutí! Mě ještě čeká. Teda jako vnitřně rozhodnutá jsem, jen si dávám odklad realizace tak za 2-3 roky.
rozhodnutí chápu, sama pracuji jen 4 dny v týdnu a už si to vůbec neumím představit jinak. Mam to tak nastaveno od návratu po rodičovské dovolené. Kamarádka to udělala také, ale nikoli v souvislosti jako ja, ale z podobných důvodu jako ty. No a zanedlouho dostala výpověď... nevim, co za tím bylo, ona uz z té práce byla po letech taková unavená, a ten zamestnavatel si to rozhodnutí asi vyhodnotil, jako že už ji to neba, nebo zjistil, že jim tam prostě nechybí, když tam nějaký den v týdnu není...Čímž tě nechci strašit, ale musí se asi diplomaticky, aby člověk nedal signál, který nechce...
Lilly_Ku ted me trochu mrzi, ze jsem napsala, co jsem napsala. Chtela jsem te spis podpořit, a pak napíšu toto
. Naopak mi to přijde fajn, ten zkrácený úvazek, i jakoby férovější vůči zaměstnavateli. Ja bych jinak ten den, o který mám sníženo, stejně strávila někde u doktora nebo na logopedii a pak doma na home office čuměla a moc toho už stejně nezmákla. Takhle je to aspoň transparentní a nikdo mi nemůže nic říct. Stejne tak, jako bys chodila treba po rehabilitacích a resila si, co potrebujes.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY