Myrtila zajímavé. Já si zrovna říkala, že letos to jde. Ale je fakt, že jak kde. Někde opruzují fakt strašně.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
continuity tu knihu si asi prectu. Mne ty spatne odhady budoucnosti nevadi, proste kazde dilo je poplatne sve dobe, ani Verne ty sve fantazie netrefil uplne presne.
continuityFreud myslel porad jen na to jedno, ale Jung je pro me tezko prekonatelnej, chtelo by to vic casu![]()
MP Marge To se cte paradne, hned vas tam mezi vcelama vidim!![]()
Myrtila Taky na me letos uz nabehlo par vos tak vytrvale, ze jsem se musela sebrat a jit![]()
Jung je podle mne absolutní špička, teď jsem z nějakých projevu na sockach pochopila, že ho část lidí považuje za zastaralého, ale pro mne je to filozof, co mu není rovno. Mámedoma jeho sebrané spisy, sranda byla, že když jsme se spolu stěhovali, dali jsme to s mužem dohromady v podstatě celé - každý měl jiné díly. ![]()
Evaeva Původně jsem tam měla napsané, že tady u nás jsou hodně otravné, ale pak jsem si vzpomněla, jak nás otravovaly i u našich, u tchánů, na dovolené... přijde mi, že letos jsou nějak moc aktivní snad všude, nebo na to máme "štěstí" ![]()
Tady prší! ![]()
continuity Zrovna sem s tím jdu! Jedeme po pražským okruhu a prší! ![]()
brrr ![]()
Kuklu mas a stejne nejsi spokojena!
mirajo To není kukla, ale nějaká čepice.
brrr No prave, vzpomnela jsem si na tehdejsi polyesterovy a hackovany cepicky. Ted uz s nostalgii, ale tenkrat![]()
brrr byla jsi moc roztomilá včelařka

Moderna má na dobré cestě personalizovanou mRNA vakcínu proti melanomu. ![]()
Future Is Now!
continuity No teda!![]()
Má hlava je včelín!
Včera večer jsem na usnutí poslouchala nějakou četbu, k tomu se mi v hlavě prolínaly dvě písničky a myšlenky bzučely jak vzteklé.
úklid domácnosti a neustaly tok myšlenek (a únikový aktivity) me taky vede k nějakýmu ADD....plus to jedno moje dítě ![]()
Myrtila zajímavé. Já si zrovna říkala, že letos to jde. Ale je fakt, že jak kde. Někde opruzují fakt strašně.
taky mi přijde, že to letos ještě docela jde, jeden rok, loni nebo předloni?, to bylo naprosto neúnosný. Dite teda píchla vosa do čela v sobotu, ale naštěstí to bylo rychle dobrý
Můj telefon nějak neumí to zatmění vyfotit, ale i tak to byla paráda

...ta první fotka je parádní!..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY