Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Janulik03
20375 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 07:08

Sweet Potato to bol prekrásny večer 

Offline SunEclipse
3505 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 08:17

Sweet Potato Mallorca. 

Offline dzizisketa
9022 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 14:02

Co vidíte vy:

Co tam dělám já:

Offline viktorka_od splavu
49422 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 14:17
Reakce na notna:

Sweet Potato Já bych zase bez hledění do blba nevymyslela nikdy nic. Bych asi jenom existovala jako prvok. Čumím z okna nebo do zdi a naplánuju dovolenou, vymyslím jídelníček na oslavu, teď čumím furt a přemýšlím o nové koupelně. I pracovní věci si přehrávám a řeším v hlavě a čumím jen tak. Mě snad nikdy nenapadlo nic u nějaké činnosti. Možná tak akorát u plení zahrady. 

Čumění do blba je odjakživa moje nejoblíbenější činnost​

ještě k tomu případně zvládnu chodit, to mi vyhovuje nejvíc. jak se občas řešívá na co má člověk talent a jak by se dal zpeněžit, tak já říkám že kdyby mi někdo platil za to že budu celé dny chodit a čumět tak budu brzy milionářka

Online RoSa
10221 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 14:46
49422 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 15:20

RoSa ˇ

Ale to já zas u toho nemyslím. to by se možná zpeněžit dalo ale já prostě jen čumím

když myslím tak to už pak není žádnej relax!

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 16:11

Jak se dá nemyslet? 

Online Pinot Noir
30017 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 17:03
Reakce na Sweet Potato:

Jak se dá nemyslet? 

​Já to neumím. Neumím zastavit myšlenky ani u toho běhání nebo cvičení, jede mi hlavou pořád tolik věcí, že mě to od toho běhu ruší. U cvičení to ještě nějak zvládnu, ale u běhu si musím pustit hudbu tak nahlas, až si myslím, že je to škodlivé, ale musí ta hudba překřičet tok myšlenek. Jinak bych těch 5 km neuběhla.

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 13. srpna 2026 17:18

Sweet Potato prostě nemám v hlavě nic

viktorka_od splavu jo taky by mi to šlo... jenom čumět. Já umím i nic nedélat...

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. srpna 2026 17:19

Pinot Noir ty jo, já to mám úplně opačně. Mně se u běhu skvěle přemýšlí, koukám kolem sebe a jsem hrozně spokojená. Hudbu u toho vůbec neposlouchám. Jinak nemyslím akorát když jsem úplně vyčerpaná cvičením, což už se mi dlouho nestalo. Meditovat teda neumím, na józe u toho usnu

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 17:29

Pinot Noir Mně většinou ani hudba nefunguje, kdyžtak mluvené slovo.

Offline Janulik03
20375 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 18:04
Offline 999
19877 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 18:57

Sweet Potato Tomu se říká meditace :-). 

Offline barbucha blogger
36065 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 19:44

Dneska mě potěšilo, že to s naším zdravotnictvím ještě není tak úplně zlý. Možná ještě přežijeme.

Šla jsem na oční (včera jsem se objednávala!!) a když už jsem tam byla, zkusila jsem štěstí na zubním (termín za 14 dní! ), na mamografu mi zkontrolovali kdy jsem byla naposled a kdy můžu přijít zas... oběhla jsem si tři doktůrky - všichni byli k dispozici - vyrazila z nich potřebný recepty... v lékárně to vyzvedla a za hodinu byla ze špitálu venku. Tak je to spravne a tak to má byt!

Online continuity
43533 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 19:53

Bývalé spolužačky udělali dceři překvapení - oslavu. mám radost i za ní, jak je letní, moc si těch oslav neužila. 

Online Gatita
8677 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 20:02

viktorka_od splavu jsi můj člověk. Ja hrozne potrebuju chodit. Jinak si neodpočinu, fyzicky ani psychicky. 

Offline Aranel
6675 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 20:49

Pinot Noir

U meditace buď usnu, nebo pořád ztrácím nit, nebo postupně obojí.

49422 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 21:03
Reakce na Sweet Potato:

Jak se dá nemyslet? 

​ja jsem to umela odjakziva, pamatuju ze jsem prisla ze skoly, lehla na postel a koukala do stropu... a najednou bylo o 3 hodiny vic. nekdy je to samozrejme tezsi (a nekdy to proste nejde), ale je to vlastne jedina bdela "cinnost" u ktere si odpocinu. az celkem nedavno jsem zjistila ze se to co jsem jako dite delala uplne prirozene nazyva meditace a slozite se to dospeli uci

Online continuity
43533 příspěvků moje polička 13. srpna 2026 21:05

Aranel to přeci vůbec nevadí, že usneš. Vlastně je to na začátku opravdu běžné. Nevadí ani ztrácet nit, to se děje opravnu každému. Nic se neděje, je potřeba se "laskavě a bez výčitek" zas vrátit zpět. To jsem se přesně takto dočetla.

Hlavně se to člověk postupně naučí, není to nic vrozeného.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 13. srpna 2026 21:15

Aranel jakou nit? Když máš nemyslet Já se umím soustředit na to, co říká lektorka, takové to uvolněte ruce.... A pak buď usnu nebo nad něčím přemýšlímAle na nějaké lekci meditace vyloženě jsem nikdy nebyla.