Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online Evaeva
příspěvků moje polička 14. srpna 2026 10:18
Reakce na mirajo:

Evaeva Tak jak pises. Myslenky prichazej a ty vracis pozornost porad na stejny misto, taky je dobra spicka nosu. Dech a reka jsou si vlastne podobny, plynou. Jen ten dech a nos mam k dispozici porad, k rece ja musim tak 10 stanic tramvaji

​Ok, tak to jsem si to nemyšlení představovala jinak

Offline Catherinne
10880 příspěvků moje polička 14. srpna 2026 12:56

Ano, sedět a čučet do moře vydržím fakt dlouho jedna vlnka...druhá vlnka...třetí vlnka...

Offline Janulik03
20375 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 08:55

Začína byť zvykom že moji dvaja chlapi idú navečer k dcére kde si objednaju burgre a tam si spolu posedia.

Prečítala som polovicu knihy na terase s misou orieškov a pohárom červeného vína.

To bol úplne super večer za mňa 

Offline barbucha blogger
36065 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 12:52
Reakce na Evaeva:

continuity no tak to asi nechápu. Já můžu koukat na mravence, ale určitě si u toho budu říkat něco o mravencích. V tom lepším případě Jasně, pokud budu luštit křížovku, nebudu myslet na nádobí, to asi chápu, ale jinak ne. I to mightfullness mi přijde, že jsou myšlenky, ale na to, co se děje teď. Když si uvědomím, že cítím nějakou vůni třeba, tak proběhne ta myšlenka

​Nejhorší je na nic nemyslet, když víš že nemáš na nic myslet To je jak s růžovým slonem

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 13:04

Přivezli nám ovečky

Offline Sweet Potato
40608 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 13:53
Reakce na mirajo:

​Meditovat mezi uly, to uz je fakt pro pokrocily

​Má hlava je včelín!

Včera večer jsem na usnutí poslouchala nějakou četbu, k tomu se mi v hlavě prolínaly dvě písničky a myšlenky bzučely jak vzteklé. 

Offline MP Marge
6894 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 15:22
Reakce na mirajo:

​Meditovat mezi uly, to uz je fakt pro pokrocily

​Nahodou, dedecek byl vcelar a sedet v lete pobliz ulu a poslouchat to bzuceni je velmi uklidnujici  

Offline Blanka
příspěvků moje polička 15. srpna 2026 15:27

barbucha​Nejhorší je na nic nemyslet, když víš že nemáš na nic myslet

To, keď sa mi stane niekedy večer pred usnutím, viem, že tak skoro nezaspím, nech by som bola akokoľvek unavená .

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 15:32

Sweet Potato ty pisnicky v hlave, to je strasny! Hlavne ty detsky, toho se vzdycky tezko zbavuju. Nacez prijdou deti a jedem znova.

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 15:38

Kokoska existuje kniha, sci-fi detektivka o telepatech. A vrah, aby zakryl svoje úmysly, nechá si napsat na míru podobnou odrhovacku, aby zakryl svoje skutečně záměry. 

Offline Kokoska
35125 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 15:41

continuity jako aby mu ten telepat nevidel do hlavy?

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 16:13

Kokoska jj, aby nepřečetl tu vraždu, protože všechno překryje ta šílená písnička. 

Ono to bylo celé trochu složitější, telepati se uměli tomu čtení bránit, případně podle schopnosti odclonit jiného telepata od svého klienta. 

Offline mirajo
2705 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 16:14

MP Marge Tomu verim, ale deda byl trenovanej nebo spravne oblecenej, ja bych byla neklidna

Sweet Potato Vubec nevim, jestli bych u cehokoli do sluchatek usnula, mne by vadilo, ze mi do toho nekdo zvani

Offline brrr
12382 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 20:41

MP Marge To jsou ty paradoxy, máme včely celý můj život a celiu tu dobu z nich mám panickou hrůzu

Offline Mermaid
příspěvků moje polička 15. srpna 2026 22:02

continuity ta kniha mě zajímá 

brrr já mám extrémní, panickou až hysterickou hrůzu z vos a to je teprv dobrá "vlastnost". V ČR jsou vosy úplně všude, zalítávají mi do kanclu, u tchánů jsou na zahradě na ovoci ve stohlavých hejnech, v Praze lezou na vnitřních oknech autobusů, předevčírem na mě nalítávala vosa na zastávce mhd v 6 ráno, nedá se jim vyhnout, jsou prostě všude. Včely mě většinou nikde neohrožujou. 

Bože, já se TAK těším na podzim a zimu!!

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 23:22

Mermaid 

Zničeny muž od Bestera. Já ji mám dost ráda, četla jsem ji několikrát, ale upozorňujina dvě veci: tím, že je skoro 70 let stará mnohým vadí, že odhad kam se vydají počítače nesedí (navíc to ani o počítačích není, je primárně o světě, kde se vyskytuje telepatie) a dost čerpá ze psychoanalytiků (Freuda a Junga), což já oceňuji, ale mnoho lidí to považuje za překonaný směr a n jak se přes to nemůžou přenést.

https://www.databazeknih.cz/knihy/zniceny-muz-24076

Offline continuity
43533 příspěvků moje polička 15. srpna 2026 23:24

Mermaid jinak vosy jsou nejhorší na konci léta, protože jim pry larvy už neprodukují dost potravy a navíc mají hnízda obrovská. 

Bude zas líp. 

Offline MP Marge
6894 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 03:39
Reakce na brrr:

MP Marge To jsou ty paradoxy, máme včely celý můj život a celiu tu dobu z nich mám panickou hrůzu

​Ja jsem se jich jako mala nebala. Dedecek nam vzdycky kladl na srdce, abychom se zbytecne nepriblizovali k cesnu, no a kdyz jsme dodrzovali vzdalenost, tak si nas vcely nevsimaly a vsichni jsme v klidu a miru koexistovali na zahrade. 

Problemy jsem zacala mit, kdyz jsem jako teenagerka zacala pouzivat parfemy, lak na vlasy a telova mleka. Nektere vune vcely nemohly vystat a byly cele vztekle - kolikrat me hnaly ze zahrady svinskym krokem

I par zihadel jsem schytala, nastesti nejsem alergicka.     

Offline MP Marge
6894 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 03:46
Reakce na mirajo:

MP Marge Tomu verim, ale deda byl trenovanej nebo spravne oblecenej, ja bych byla neklidna

​Deda byl drsnej, ten sel klidne "do vcel" bez dymovnice a bez kukly. Ony totiz vcely jsou chytre a rozeznavaji lidi podle pachu. Na nej byly zvykle, vedely, ze jim neublizi a jeste nosi cukr, tak se chovaly mirumilovne. Ale dedecek rikal, ze kazdy roj ma jinou osobnost, a ze v minulosti mel parkrat vcely, kere byly strasne zurive a nebylo s nimi zadne porizeni, takze bez kukly a ochranne kombinezy ani ranu.

Zajimava stvoreni, vcely  

Offline Myrtila
5406 příspěvků moje polička 16. srpna 2026 04:59

Mermaid Letos mi přijde, že jsou vosy nějak divoké už od začátku července, nevím, jestli je to tím horkem a suchem, možná mají míň potravy dřív než jiné roky. Taky je nemám ráda, tak si jich celkově víc všímám.