Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online Karja
44219 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 17:05

Garfie To je super!

Offline Makara
3569 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 17:07

Garfie to je dokonaly! Cením si rodinné soudržnosti, ale lituji ženské závisle na dospělých potomcich, protože Vánoce. 

Offline crazydaisy
2667 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 17:55

Garfie já té paní docela závidím. Napřed byly děti malý, tak musely být klasický Vánoce. Teď je zas stará tchýně (vdova už 15let), tak se jí musí taky dělat Vánoce. Já bych jela třeba do pekla, jen abych konečně jednou měla svátky podle svých představ - relax, klídek, nevařit, nikoho neobskakovat. Vyhrožuju tím, že když muž nebude chtít, tak pojedu příští rok sama.

Online Karja
44219 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 22:08

crazydaisy Tak to muzu doporucit tu porodnici no! Ja myslim, ze to pro me bude relativne klidnej cas:-D. Ale my jsme predlonske Vanoce meli desnou chripku, neodjeli jsme ani k rodine (meli jsme s partnerem poprve slavit u tchyne, takze ta samozrejme nadsena mesic dopredu,protoze je ten typ sdruzovaci rodinej). No takze 23. nas to chytlo, horecka, zvraceni, v byte nic poradne ozdobenyho ani nakoupeneho....myslim, ze jsme jedli prazmu s rejzi a pritel skoro brecel, ze jsou to nejhorsi Vanoce a myslim, ze nam bylo blbe kazdymu jinak, ja do takove anginy, on do strevni chripky, takze jsme se I sobe ty dny snazili vyhybat:-D. A me se to skutecne drzelo tri tydny. Ted mi to prijde vtipny, uz si jen pamatuju, jak si tam vecer u koled stejska nad tou rejzi, rekla bych, ze mu nejvic vadila ta absence vanocniho jidla;-)

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 20. prosince 2019 22:24
Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 21. prosince 2019 20:00

Garfie 

Krásný. Tak přesně to má bejt

Offline andulka01
12764 příspěvků moje polička 23. prosince 2019 12:46

Kolega natočil úplně boží vánoční pracovní video. Chci ho do týmu

Offline Catherinne
10750 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 16:10

Včera mi udělal muž radost hned dvakrát. Dopoledne přivezl obrovské jmelí, které visí v bytě a odpoledne se objevil s krásnou kytkou. 

Offline Solathis
2412 příspěvků moje polička 24. prosince 2019 21:54

Vyslo mi to, manzel byl u stromecku dojat. Dostal antikvariatni knizky, co nemohl sehnat.

Offline andulka01
12764 příspěvků moje polička 31. prosince 2019 15:16

Celoroční radost mi dělá Parfumánie a zdejší komunita. Díky vám všem jsem přežila doposud nejhnusnější rok života a i díky vám se vše obrací k dobrému. Držely jste mě nad vodou, dodávaly sílu a optimismus. Díky, díky, díky.

Předně bych strašně moc poděkovala Sweet Potato , ona ví proč . 999 a moora za podporu v outfitech, bezva den na trhu a pozvání na sraz (snad to už neprokaučuju). Potrefenáhusa tak vůbec, za boží fotky s Goli a zvířenou. barbucha a Mutziputzi za tříbení názorů skoro na všechno. Garfie za nekonečný optimismus a doufám, že až pojedeš do Prahy, dáš nám vědět. 0zero7 za bezva outfity, zářivé úsměvy a inspiraci v kuchyni. A ještě samozřejmě Janulik03 , protože stále ukazuje, že když se chce, jde všechno!

Moc držím palce Jiná Realita , Dalia , Dadoo , a všem dalším, s kterými se život moc nemazlí. Obdivuji vaši odvahu a vytrvalost a moc vám přeji ať vše dopadne tak nejlépe jak může.

Spoustu z vás nejmenuji, ale všem přeji báječný rok 2020, plný pozitivních zážitků, skvělých outfitů, dobrodrůža, pohodových vztahů a samozřejmě i bezva práci. A ještě jednou: Díky že tu jste!

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 31. prosince 2019 15:30

andulka01 Jsem moc ráda, že jsem tě naživo poznala, jseš super ženská :-).  Sice trh je v prosecco oparu, ale bylo to moc fajn. Těším se na další osobní setkání :-).

Offline 999
19625 příspěvků moje polička 31. prosince 2019 15:41

A vůbec, všechny virtuální holky, nebojte se přijít na srazy a jiné akce :-). Už to vůbec nejsou voňavkářky a hadrářky, jen fajn ženský, které se rády vidí :-).

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 31. prosince 2019 16:03

andulka01 Děkuji.

I pro mě byl tento rok nejhorším. Snad bude ten nový lepší. Přeji Ti, aby byl pro Tebe nový rok radostný a pohodový ve všech směrech!

Krásný nový rok všem! 

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 31. prosince 2019 17:19

Dalia (a všem ostatním) přeju hodně zdraví. Ať už je to jen lepší  

Offline Dalia
10851 příspěvků moje polička 31. prosince 2019 17:40

Samantha Děkuji! I Tobě přeji zdraví a vše nej!

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 31. prosince 2019 17:47

andulka01 Jsi me pobavila a dojala Vsechno nej do noveho roku tobe i nam vsem preju!

Offline Maureen
příspěvků moje polička 31. prosince 2019 17:55

andulka01 ty jsi moc miláa krásně jsi to napsala...mluvíš mi z duše...z celého srdce přeji všem krásný a šťastný celý nový rok

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 31. prosince 2019 18:11

andulka01 

No skoro mě to taky dojalo - skoro, protože mam lehký podezření na to tříbení názorů

Ale samozřejmě, tobě a všem zdejším přeju jen to dobrý! Když už je ten Silvestr, muhehe!

Offline barbucha blogger
35467 příspěvků moje polička 31. prosince 2019 18:11

A jinak mě dneska potěšila Rybovka na střeše Lucerny, pěkný to bylo včetně slunečný vyhlídky vůkol. Jen aby to tak zůstalo! 

Online Garfie
28252 příspěvků moje polička 31. prosince 2019 18:18

andulka01 No krasny prani!  Uplne jsi me dojala, moc potesila a abych dostala tvemu mineni, vsadim boty, ze ten pristi rok bude lepsi nez minuly!!

Vsechno dobre v novem roce i vam ostatnim, jsem opravdu vdecna za partu, co se tady vytvorila!