Taky přeju zdejšímu osazenstvu jen to nejlepší v nadcházejícím roce, pevné zdraví nám všem a vždycky ať tu každý najde radu, útěchu nebo třeba jen dobrou společnost.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Taky přeju všem jen to nejlepší, co jde :)
To je pěkný. Přeju všem krásný rok 2020 a v něm spoustu splněných přání.
Všetkým prajem, aby bol nový rok (ešte) lepší ako ten minulý a aby ste mali každý deň dôvod na úsmev
Pridavam se s pranim krasneho pristiho roku, at se vam vsechno dari, at mate kolem sebe fajn lidi a vubec, at je pohoda!
andulka01 az teraz citam a je to krasne napisane. Naozaj ste tu vsetky super a strasne dobre je mi tu s vami. U nas konecne vsetko pospalo, dobuchali ohnostroje vonku a ja pozeram na ten pozostatok po stoloch a je mi dobre. Vsetci sme boli spolu doma u nas, Elza dokonca nedostala paniku pri buchani vonku.
Minuly rok bol pre nas rokom zmien teraz len dufam ze tento rok bude dobry a vydrzime vsetci spolu zdravi.
Toto zelam vam vsetkym . Zdravie vam aj vadim blizkym, spokojnost v srdci, klud v dusi a usmev na perach.
Mam vas rada ![]()
ehm asi toho prosecka bolo trosku viac ![]()
Také vám všem, vasim rodinám i srdci milym přeji pohodový, úspěšný a zdravý rok 2020. Ať se vám daří splnit si alespoň nějaké ty sny...
Připojuji se k ostatním, přeji všechno dobré, lepší a nejlepší do roku s hezkým letopočtem 2020. V podstatě jsem na parfumanii lehce závislá a čtu vás všechny strašně ráda![]()
Jsou tu samá moudrá slova a pěkná přání. Není co dodat. K přání všeho dobrého v roce 2020 se připojuji.
Přeju všem místním dámám jen to nejlepší. Je tu báječná, různorodá společnost a já si moc přeju, aby to tak zůstalo. Každá někdy prožíváme těžší období a je až s podivem, že ta naše virtuální komunita dokáže člověka podržet
.
Co Vám do nového roku 2020 přát? Říká se, když máte štěstí, máte vlastně všechno - zdraví, lásku, peníze.
Tak Vám všem přeji plnou náruč štěstí!
Připojuju se s přáním všeho nejlepšího do nového roku pro celou zdejší komunitu, a doufám, že tady i v roce 2020 zůstane ta banda skvělých, chytrých a hodných holek.
Preji vsem vsechno nej...
andulka01 oooo! Hezke prani! Vse nej v 2020! ![]()
připojuji se s přáním všeho dobrého v roce 2020
Také přeji zdejší komunitě krásný nový rok 2020, moc ráda to tu čtu.
andulka01
to je moc hezký, ještě jak je to osobní!
Zamyslela jsem se a přišla na to, že pro mě naopak byl rok 2019 z toho milénia nejlepší. Udělalo mi to na Silvestra velikou radost, tohle uvědomění - jak se vlastně mám dobře. Ovšem vždycky je kam jít dál, tak přeju všem, aby rok 2020 byl prostě skvělý nezávisle na kvalitě let předchozích ![]()
Určitě se tady budeme dál potkávat!
No rozhodně má Parfumánie nejlepší grafiku z těch ženských webů. Teda podle mě, ale když to srovnáte, tak tvůrcům Parfum : ![]()
Též přeju všem z Parfumanie do roku 2020 všechno nejlepší!
Sice nijak moc nepřispívám, ale často sem chodím - pro zábavu, poučení a hlavně pro duševní vzpruhu. A že jsem jí loni potřebovala fakt hodně. andulka01 to napsala moc krásně, líp bych to nesvedla!
Díky, že jste!
No jo, diky za vas vsechny:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje