andulka01 přeju ti, ať je nový rok o hodně moc lepší, než ten minulý, to samé i Dalia, Dadoo, a Jiná Realita
a taky ať jste zdravý, spokojený a splní se vám všechno, co si budete přát, to platí pro celou parfumanii ❤
andulka01 přeju ti, ať je nový rok o hodně moc lepší, než ten minulý, to samé i Dalia, Dadoo, a Jiná Realita
a taky ať jste zdravý, spokojený a splní se vám všechno, co si budete přát, to platí pro celou parfumanii ❤
Edge Moc děkuji!
Krásný nový rok i Tobě!
Že za dvacet minut odjíždím do Bad Gasteinu ![]()
Dočítám zpětně a opožděně se přidávám s přáním všeho dobrého do nového roku. Těm, které prochází nelehkým obdobím navíc hodně sil a brzký obrat k lepšímu ❤️
Je tu opravdu moc fajn komunita, baví mě tu ta různorodost v názorech, ale zároveň kultivovanost a nadhled v diskuzích. Je tu spoustu moudrých a inteligentních žen a čas zde strávený vůbec nepovažuju za ztracený :) Tak nám všem přeju, ať tu ta soudržnost a pohoda dlouho vydrží.
stes Čirá závist, taky jsem plánovala, leč ty kecy o nezodpovědnosti mě upoutaly v Praze zřejmě![]()
stes šťastnú cestu!!!
slniecko děkuji
Mutziputzi neboj, za rok, za dva budeš zase...já byla málo vloni, protože na jaře byla nějaká delší dovolená, takže letos aspoň týden + pár víkendů
stes teda to taky závidím, užij si to!!
Mohučanka děkuji
Mutziputzi V mém okolí více těhotných lyžovalo než nelyzovalo. Já jsem byla označena za úzkostnou, protože jsem nelyzovala. Ale na hory jsem jezdila stále. Paradoxně jsem upadla v těhotenství jednou, před domem po příjezdu z Krkonoš.
notna akože lyžovať v tehotenstve???
Ako ja som nadšená lyžiarka a nezdr...teda nespadla som ani nepamätám, ale toto mi príde ako úplná.....no nemám slov (teda hovorím o zjazde, bežky by sa asi dali).
slniecko Tak to záleží na míře rizika, které je člověk ochotný podstoupit. Někdo nelyžuje, někdo zase nesedne na kolo a někdo klidně. Taky v závislosti na stupni těhotenství. Já lyžovala v obou těhotenstvích, ale pokaždé to bylo do třetího měsíce.
slniecko Mi to přijde jako hazard a nechápu to . Ale většina známých v poslední době do toho cca 6.mesice lyžovalo.
notna můj tchán nás pozval na hory (do Alp), když jsem byla v 8. měsíci ![]()
Prý že bych mohla aspoň bežkovat...To se mi vůbec nechtělo, koukat na ty zasněžené kopce a nelyžovat. No nejeli jsme, a dobře jsme udělali.
Jinak já osobně bych patrně nelyžovala ani v nižším stupni těhotenství. Příbuznou před pár lety smetl nějaký kluk, bylo mu asi 15, ale byl o dost vyšší váhové kategorie, bylo z toho bezvědomí a zlomenina. Tedy u ní.
Ja musim hlavne s politovanim priznat, ze bych v hadrech na lyze co mam vypadala jiz neesteticky, lyzovat bych si na modry troufla klido pido, jet do Alp a nelyzovat by pro me byly muka
stes tam je to boží, byla jsem tam s kolegy z bývalé práce asi na 3 dny a dodnes vzpomínám na jazzovou kapelu, která mi na terase jedný restaurace u sjezdovky hrála k aperolu ❤
Mohučanka Mne nevadilo nelyzovat. Přes den jsem spala, četla, na oběd šla procházkou tam, kam mi dali lyžaři vědět, že budou obědvat oni. večer a v noci jsem zvládala "flámovat" s ostatními. Bylo to fajn.
Edge My tam jezdime asi deset let do stejnyho penzionu, kdyz ne na tyden, tak aspoň na prodlouzeny vikend. Kapely na sjezdovkách jsem tam uz taky zazila. Ja to mam rada všude, Dolomity teda o fous víc, uz kvuli pocasi.
stes my zase už asi 13 roků do Leutasche... koncem ledna vyrazíme, už se nemůžu dočkat ❤
Kam jet do Dolomit?
Mutziputzi přesně.... Ja bych to nedala, jem koukat. To bych zcela urcite nedala a nejela. Jako kdeco zkousnu jako divák i přímo na místě, ale nelyžování ne.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.