Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online dzizisketa
8865 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 17:18

Catherinne 

No vzhledem k tomu, že zima začala před dvěma týdny, to do jara ještě nějakou chvíli potrvá. A neekologické a neetické zimní tulipány to nijak neurychlí.

Online Tak Betty
6043 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 17:23
Offline barbucha blogger
35481 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 17:26

dzizisketa 

Neetický tulipány jsem ještě neviděla, co je to za druh? 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 17:42

barbucha skoro bych si tipla, ze to jsou kterekoliv z tech, na ktere se podivas. 

Offline Mohučanka
7337 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 17:44

Kokoska Sweet Potato mně je to odstrojování stromečku taky vždycky líto a uklízet všechnu tu výzdobu, brrr. Přitom připravovat to před Vánoci je taková radost. Dneska mi ale ty stromkem uvolněné dveře na terasu fakt udělaly radost. Skoro mám chuť začít vybírat nábytek na tu terasu to jsme na podzim nechtěli uspěchat.

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 17:49

Stromecek budu odstrojovat nekdy v prubehu tydne, beru to jako takove ukonceni vanoc, takze lito mi to vlastne ani neni.... jinak privolavat si jaro  na zacatku ledna tulipanama mi osobne prijde dost ujete :) a to i bez ohledu na eko efekt...

Offline Miru
16591 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 17:52

...podle mě, vůbec nešlo o přivolávání jara.

Ale o to, udělat si něčím, celkem jednoduchým, radost, rozsvítit si prostě den, byt.

Pro někoho je to kytice čerstvejch květů, pro někoho dekorační předmět, pro někoho kniha, pro někoho nová bunda či boty a pro někoho lahev vína či kýbl zmrzky.

Je to o spokojeným pocitu, ne?

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 17:53

Miru tak jinak.... kytice tulipanu v lednu ...

Offline Miru
16591 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 18:01

nolita 

...no a co. Tak růže, nebo jiný kytky...

O nic nejde přece, ne.?

Offline barbucha blogger
35481 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 18:01
Reakce na jinx:

barbucha skoro bych si tipla, ze to jsou kterekoliv z tech, na ktere se podivas. 

​Že by můj pohled měl takovou (samozřejmě neblahou) moc?

Ale vzhledem k tomu, že zrovna tulipány nejsou kytky, který by snesly nějakej dlouhej dovoz přes půl světa, pročež se pěstujou v Evropě... tudíž nejsou zkropený krví a potem vykořisťovanejch domorodců... tak bych se jich zas tolik nebála.

Nakonec můžeš mít i tulipány domácí provenience

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 18:08

barbucha ne, ze by snad mel takovou moc, ale ze jsou velmi rozsirene   ty lokalni jsou k dostani napr. kde? tulipany moc nemusim, ale kdyby nahodou...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 18:10

Catherinne Tulipány nie, ale kúpim si asi novú kvetinu, len ešte neviem akú :)

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 18:15

Sweet Potato No upratané budem mať behom chvíľky, len mňa skôr deptá január, je to také obdobie, že do jari ďaleko  (i keď si sama nahováram, že je za rohom), najbližšia dovolenka v nedohľadne, v práci roboty ako na kostole...No vôbec to nie je moje najobľúbenejšie obdobie roku. Ale musím si to spríjemniť, takže mám v pláne jógu, saunu, prečítať knihy čo mám na zozname asi pol roka...

Offline Samantha
3286 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 18:18

nolita  dzizisketa

hamba lidem, který si kupují dovezený zboží...

mmch, třeba citronů jsem tady taky neviděla moc pěstovat...

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 18:26
Reakce na dzizisketa:

Catherinne 

No vzhledem k tomu, že zima začala před dvěma týdny, to do jara ještě nějakou chvíli potrvá. A neekologické a neetické zimní tulipány to nijak neurychlí.

​Po víkende plnom koál som si povedala, že sa musím ešte viac snažiť, ale to si musí prebrať každý sám za seba, nakoľko je ochotný sa určitých vecí vzdať. Určite je fajn na to upozorniť, je možné, že o tom Catherinne nevie, ale úprimne, toto fórum je plné vecí na ktoré by sme mohli poukazovať. 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 18:26

Miru tak zda jde nebo ne nechám na svědomí každého, jinak já psala jen o tulipánech, ne jiných kytkách či jiných věcech pro radost... 

Offline Tulipe
2474 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 18:29

nolita a v čem jsou tulipány v lednu horší než jiné čerstvé květiny?

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 18:33

Tulipe

psala jsem, že mi tulipány v lednu přijdou ujeté (asi stejně  jako adventní věnec v sprnu...) o srovnání s jinými květinami jsem nic nepsala, dokonce jsem o jiných květinách nepsala vůbec nic...

Offline Sweet Potato
39947 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 18:34

Tulipe Nebo třebas avokádo, či leccos jiného zbytného neeko či neetiko, co si kupujeme, ať už k jídlu či jiné potěše?

Offline OliveOyl
1959 příspěvků moje polička 05. ledna 2020 18:35
Reakce na Tulipe:

nolita a v čem jsou tulipány v lednu horší než jiné čerstvé květiny?

​nebuď vztahovačná