Aranel Tak to je na většině sportu to nejlepší-ta chvíle, kdy si člověk konečně ty lyže (brusle, kolo) sundá....![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
nonemy Já si právě myslím, že instruktor musí být někdo cizí, tam je šance na úspěch vždycky vyšší :-).
Já měla velmi svérázného instruktora snowboardu. Když jsem začínala, přivedl mě na sjezdovku s pomou. Ukázal na ni a řekl, máš dvě možnosti: buď se neudržíš a budeš se tady válet jako kráva, nebo to prostě vyjedeš. Tak jsem to prostě vyjela :-).
No přece s tělocvikáři
Já teda klidně přiznám, že vůbec nejsem sportovně založená, jak je potřeba mít složitější techniku, je dost pravděpodobné, že si ublížím.
Aranel Tak to je na většině sportu to nejlepší-ta chvíle, kdy si člověk konečně ty lyže (brusle, kolo) sundá....
![]()
Jenže bez toho předtím to nejde! Ani šávásana není tak to ono, když člověk předtím hodinu nezdraví slunce a podobně!
Aranel Tak to je na většině sportu to nejlepší-ta chvíle, kdy si člověk konečně ty lyže (brusle, kolo) sundá....
yes! popr. vyssi level, ani nezacne, preventivne. ![]()
SunEclipse na lyžování musíš být typ... no nevím, já nejsem typ na žádný sport, lyžovat jsem se učila pořádně až skoro ve čtyřiceti, když nepočítám ty trapný školní pokusy v gumových lyžákách ke kotníkům. Lyžuju blbě, vím to o sobě, proto jsem pomalá a opatrná, ale když se vyvede počasí, je to paráda a strašně mě to baví.
Kokoska Presne, lyzovani musi bavit. Ja detem trvdim, ze to neumim, ale bavi me to. Na manzela ani ted uz starsi dceru nemam, ale s mlasi zatim drzi krok
.
Byli jsme prvního ledna - super počasí, snih na ceske podminky dobry, jen ty lidi me sr... - zastavit uprostred svahu mezi chtlicimi dely![]()
Kokoska typem jsem myslela povahu, právě o tom bavení to je - některé typy, jako jsem to já, to nebaví. ![]()
Edge mozna jsem to napsala nesrozumitelne, slo o horni cast sjezdovky v arealu Hauser Kaibling, kokretne "Alm 6er". Horni stanice je pres 1900m vysoko, tam byl skoro vzdycky dobry snih, ale spodni pulka je samozrejme o dost niz a myslim i stocena jinak, v casti u spodni stanice uz to byva vic rozjezdene.
Od te spodni stanice se da sjet jeste dolu do udoli, kde jsou dalsi dve lanovky, kazda na opacnou stranu, da se postupne prejet az na stranu ke Schladmingu, vratit se do Hausu treba skibusem, kdyz uz konci provoz sjezdovek.
https://www.hauser-kaibling.at/de/aktuell/wetter-webcams/webcams
Když začalo lyžovat i mladší dítě, přišel muž s návrhem, jestli se to z praktických důvodů nechci teda taky trochu naučit. Teď ty instruktoři tvrděj, že naučej každého. Tak jsem mu připomněla, jak všestranné jsem nemehlo a mám hrůzu z rychlosti. A že když já ve svém věku upadnu, nejspíš hned tak nevstanu. A kdo asi nás pak bude mít všechny tři na krku, hm? Zamyslel se a už nikdy ten nápad znovu nevytáhl.![]()
Mám obnovenou radost z dveří na terasu, které jsme udělali v létě. Od půlky prosince je zakrýval vánoční stromeček, který jsem dnes zrušila, což je vždycky trochu smutné, ale znovu vzniklý prostor a světlo, které nám teď zase jde do obýváku, je prostě skvělá věc ![]()
Mohučanka my budem dělat jaro zítra. V lidlu mají tulipány, už se těším.
Mohučanka Catherinne ja to mam v planu pristi vikend, ale je mi to vzdycka lito a pokoj pak vypada divne prazdny.
Mám obnovenou radost z dveří na terasu, které jsme udělali v létě. Od půlky prosince je zakrýval vánoční stromeček, který jsem dnes zrušila, což je vždycky trochu smutné, ale znovu vzniklý prostor a světlo, které nám teď zase jde do obýváku, je prostě skvělá věc
![]()
my to vzali jako prilezitost k celkove prestavbe mistnosti, takze mame vetsi prostor plus obmena moralne zastaraleho inventare.. no radost velka (hlavne , ze jsme se kvuli tomu zatim nepozabijeli:-))
viktorka_od splavu Hahaha, hele u nas se vcera spustila takova ,,hadka,, kvuli nocnimu stolku, ze vysledek je, ze se stehuje napric celym barakem a je tu dost zajimavej pavouk, kdo s kym mluvi a s kym ne.
Mohučanka Ja dám stromček preč až v utorok, ale už teraz mi je to ľúto. Po novom roku ma vždy chytí depka a odstránenie stromčeku to len prehlbuje. Ale vydržal mesiac! :)
paktofonika velká váza a když se rozšoupneš, dva, tři svazky tulipánů jsou radost veliká. To jaro úplně ucítíš
paktofonika Ono chystání Vánoc je super, ale jejich uklízení je těžce depresivní opruz. A nikdo to nechce dělat. Každý rok lituju, že jsme toho vytahaly (to y je tam schálně, muž akorát osazuje strom a věsí venku světýlka) tolik.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje