Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 29. května 2016 20:50
Reakce na Ayuri:

co já vím, tak se jim nikdy nic nestalo... vyrostli v Praze, tak jsou na dopravu zvyklí a asi se vždy rozhlédnou

Ale že jim dávala přednost houkající sanita, je fakt ( co jí zbývalo, že jo ).

Mně se vloni poštěstilo, že na jedné straně se páslo stádo a na druhé straně zrovna stál cirkus a venku se pásli sloni

Online RoSa
10068 příspěvků moje polička 29. května 2016 21:13
Reakce na Ayuri:

To bylo foceno uvnitř areálu a na té druhé fotce si to šněrujou k urgentnímu příjmu

A ano: sanitky se zastaví a počkají, až přejdou.

Krásné!

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 07. června 2016 21:00

Diky stale doternejsimu microsoftu jsem poseste nezastavila odpocitavaci  vyzvu a tak bylo rozhodnuto, pres noc se mi stahly desitky, byla jsem prijemne nprekvapena, vse je na svem miste, dlazdice se neobnovily, pracovni prostredi zustalo, outlook jede.

Super, vahala jsem, ted jsem fakt rada.

Kdo mate pochyby, verte, nemusite hnout prstem.

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 07. června 2016 21:51
Reakce na náťa66:

Já váhám také, ale jsou vážně neúnavní. Stále útoky odrážím, ale v poslední době se mi začíná počítač cukat, neustále se načítá, pracuje pomalu a dost často mi "neodpovídá" a seká se. Až mám pocit, že mi tam vpašovali nějakého škůdce. Bohužel v době, kdy ho potřebuji více než kdy jindy.

Už jsem o tom mluvila s naším ajťákem a prý mám zkusit desítky nainstalovat, prý to může pomoci. V opačném případě mi obnoví PC se zálohy systémové image (napsat to umím, ale co to přesně je, spíše tuším), což se mi tedy vůbec nelíbí. Hromada rozdělané práce, vytrvale zálohuji a bojím se, že už ho nenahodím . Tak nevím, jestli to mám zkusit.....

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 08. června 2016 07:38

Zkus... za mě teda rozhodli jiní, navíc večer, takže jsem to nechala osudu přes noc a ráno se modlila, abych svýho drahouška poznala....zahlásil mi, že mám všechny soubory tam, kde byly a opravdu ano, nekecal 

Já se bála hlavně o outlook... jo a 10W nemá Internet Explorer, ale dá se nastavit jedním zakliknutím, nebo do jeho nástupce Edge jedním klikem nainstalovat oblíbené z jiného prohlížeče.

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 09. června 2016 22:59
Reakce na cinkja:

Já váhám také, ale jsou vážně neúnavní. Stále útoky odrážím, ale v poslední době se mi začíná počítač cukat, neustále se načítá, pracuje pomalu a dost často mi "neodpovídá" a seká se. Až mám pocit, že mi tam vpašovali nějakého škůdce. Bohužel v době, kdy ho potřebuji více než kdy jindy.

Už jsem o tom mluvila s naším ajťákem a prý mám zkusit desítky nainstalovat, prý to může pomoci. V opačném případě mi obnoví PC se zálohy systémové image (napsat to umím, ale co to přesně je, spíše tuším), což se mi tedy vůbec nelíbí. Hromada rozdělané práce, vytrvale zálohuji a bojím se, že už ho nenahodím . Tak nevím, jestli to mám zkusit.....

Nemáš náhodou Windows 7? Mně totiž počítač dělá v poslední době to samé. Na osmičkách v práci ani na tabletu se mi to neděje. Vždycky se kousne, někdy až na 5 minut, až když vyskočí hláška, že Microsoft Security Essentials není zapnutý, se zase rozjede. Dřív to nedělal, takže jsem si taky skoro jistá, že to způsobila nějaká z těch aktualizací, jenže která....

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 10. června 2016 21:45
Reakce na wendulka:

Mám Windows 8. Syn už mi přeinstaloval Mozillu, ale nepomoho to a prohlížečem to nebude, protože mi to dělá i v Exploreru. Dnes jsem na radu odinstalovala Smart Notebook, interaktivní tabuli doma nemám :-) a v práci ovládám ze stolního, prý by to mělo pomoci. Doufám.....Mě také vyskakuje hláška, že prohlížeč (jedno který) neodpovídá, jen už se nerozjede .

Abych nebyla úplně mimo téma, tak radost mi udělal košík čerstvých, sladkých jahod (tento týden už třetí). Jahodové období miluji, i proto, že je předzvěstí prázdnin .

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 10. června 2016 23:39
Reakce na cinkja:

Ne, vím, že internetovým prohlížečem to není. Taky se mi to děje ve všech třech. Ale napadlo mě právě, jestli to není nějakou aktualizací sedmiček, když v osmičkách se mi to neděje. Jenže podle toho, co píšeš, to teda asi taky nebude. Mně se na desítky upgradovat nechce, to si spíš radši koupím rovnou úplně nový počítač, až mě to začne opravdu štvát. 

Třetí? Tak to jsem proti tobě břídil. Já zatím stihla jenom jeden. Taky jahody miluju, a proto vždycky raději každoročně čekám na domácí sezónu, abych si nekazila chuť.

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 12. června 2016 09:39

A je vymalováno, doslova 

(Kdo řek, že je lepší vyhořet než se stěhovat? Příště beru sirky. Nebo kufr.)

Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 12. června 2016 09:53
Reakce na barbucha:

závidím, závidím..... odkládám to už rok, pořád bud není čas, nebo chut ( ta nebude nikdy, že jo), nebo mi v tom brání nějaká vyšší moc, která mi bud něco udělá se zádama, nebo zajistí vyšší tlak.... ty kufry jsem taky zvažovala, ne na pořád, ale jen právě na dobu malování, že bych to nechala na někom.....kolik to asi stojí ?

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 12. června 2016 10:05
Reakce na wendulka:

Třetí? Tak to jsem proti tobě břídil. Já zatím stihla jenom jeden. Taky jahody miluju, a proto vždycky raději každoročně čekám na domácí sezónu, abych si nekazila chuť.

Já jsem přímo u zdroje. Jahodové plantáže jsou nedaleko od nás, jahody čerstvě natrhané a výborné. Dnešní košíky jsem si šla ráno nasbírat sama a rovnou tam i posnídala . A zase jsem se vrátla v čase, kdy jsem tam chodila s dětmi, které byly vždy nadšené, přecpané a upatlané až za ušima. Už jsem stihla zadělat i těsto, k obědu budou jahodové knedlíky .

Offline Alena_In
671 příspěvků moje polička 12. června 2016 10:50

Jahody taky miluju. Dnes jsem dělala tvarohové jahodové knedlíky, jen jsem to možná přehnala s množstvím (53 kusů). 

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 12. června 2016 14:58

Hele vy dvě provokatérky, nechte si toho, jo, dělat mi při neděli takový chutě.

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 12. června 2016 16:12
Reakce na wendulka:

Tak dobře, chápu. Ani sem nebudu psát, že byly skvělé .

Offline Miru
16595 příspěvků moje polička 12. června 2016 19:54

Jednou bych chtěla zažít, přejíst se jahod.!

...mohla bych je jíst pořád(když jsou) - se šlehačkou, jen s cukrem, vknedlíkách, v buchtách, koktejly...

Mňaaaaaaám.!

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 13. června 2016 10:35
Reakce na náťa66:

Kolik to stojí nevím přesně... kdysi levnej dohozenej melouchář druhej den už nepřišel, že ho chytly zádíčka (po vyplacení zálohy), a narychlo sehnaná firma (aby dodělala další - vyklizenou - cimru) mi přišla strašlivě drahá.

Takže tentokrát jsem se rozhodla pro vlastní ručičky - a teď je mám namožený

Offline cinkja
1518 příspěvků moje polička 13. června 2016 17:12
Reakce na náťa66:

Tak jsem to dnes spustila. Měla jsem dvě možnosti - pustit si tam aktualizaci nebo prohodit počítač oknem. Zvolila jsem tedy první možnost, tak má ještě šanci .

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 15. června 2016 14:58
Reakce na barbucha:

Kolik to stojí nevím přesně... kdysi levnej dohozenej melouchář druhej den už nepřišel, že ho chytly zádíčka (po vyplacení zálohy), a narychlo sehnaná firma (aby dodělala další - vyklizenou - cimru) mi přišla strašlivě drahá.

Takže tentokrát jsem se rozhodla pro vlastní ručičky - a teď je mám namožený

To jsi dobrá. Já jsem svoje první malování, jehož jsem se musela aktivně zúčastnit jako úklidová pracovnice, zúčastnila poprvé před 6 lety ještě s tátou. To bylo celkem v pohodě, protože to uměl, měl sílu na stěhování a moc nenadělal. Další jsem absolvovala dva roky na to, kdy mi pomohl vymalovat kamarád. Ovšem to už je taková houžvička, takže jsem musela i vystěhovávat, no a ten bordel, který po něm zůstal. A to se jednalo jenom o obývák. Od té doby se nějak nemůžu k další společné akci s ním přinutit, když si představím, co by mě zase čekalo, přestože si o to ložnice už zoufale říká.

Offline barbucha blogger
35486 příspěvků moje polička 15. června 2016 15:27
Reakce na wendulka:

Je to hrozný, s těma všema krámama. Šlo taky o obývák, a jen vyklidit knihovnu a ty serepetičky všechny... ale stěhováka a uklízeče jsem měla, já se věnovala výhradně jen tomu umění  s válečkem na tý tyči to celkem šlo, ale jak holt ručičky nejsou zvyklý fyzicky pracovat, byl to pro ně šok

Offline wendulka admin
16642 příspěvků moje polička 15. června 2016 16:56
Reakce na barbucha:

To su umím představit. Já jsem něco podobnýho. Ale stejně si říkám, že pokud do toho příště půjdu, tak jedině s prohozením rolí, že si seženu stěhováky a uklízeče a samotné malování si odbydu sama. To mě snad tolik nezdrchá.