Taky jsem si malovala sama - ono totiž to uklízení, vyklízení před a po, demontáž lišt a zásuvek... to je na tom to nejhorší. Malování samo o sobě je prkotina. Proto bych si firmu nikdy nezjednala. ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Já jsem obývák osobně kartáčem vydrhla a houbičkou setřela (stěny). Maluju zásadně vápnem, takže o válečku na tyči se mi jen sní. Ale chtělo by to, přímo zoufale by to chtělo
.
Jakej je rozdíl mezi vápnem a dejme tomu proluxem/malbytem apod.?
Já na tebe v sobotu vzpomínala, a v duchu se ti klaněla až k zemi! Moje prostory se s tvýma nemůžou vůbec srovnávat, vůbec nechápu jak jsi to mohla dokázat!
Jinak svatá pravda, ty tanečky kolem jsou úplně nejvíc nejhorší.
Je řídké, resp. musí být. Hůř kryje, snadno udělá šmouhy.
Vápno
+ je to i jakási dezinfekce
+ nejde přetírat barvou, resp. barva na jinou barvu jde, na vápno barva nejde...
A co praskliny? Budu jednu místnost malovat a je tam dlouhá prasklinka.
Pěkný barvy. Nejvíc se mi líbí ta jídelna s tonetkama, to bych brala komplet celý, barevně i stylově ![]()
Zaplaťpámbu že už se "nenosí" ta meruňková a fialová, to bylo strašný peklo!
...přesně.!
Dík. ![]()
Wendulka a Evanilla! :-) a výlet..
Mně Wendulka a Andry .... a Francis Kurkdjian ![]()
No já ten kruh uzavírám. U mě to byla andry, Evanilla, ale taky Francis Kurkdjian, i když na rozdíl od Evanilly zatím ještě jen výhledově
.
P.S.: Hlásím šaty zachráněné. To mě vzhledem k mému dnešnímu odpolednímu faux pas
rovněž teď večer potěšilo
.
super ![]()
já hlásím nadšení z Hedonist. po sprše jsem neodolala a jala se na sebe plácat další ![]()
"po sprše jsem neodolala a jala se na sebe plácat další
"
A víš, že mě to vůbec nepřekvapuje
?
No a mě potěšil Iggy Pop.
Stačilo by bývalo, abych otevřela okna a slyšela bych ho, ale já ho chtěla zas po nějaké době i vidět.

super ![]()
já hlásím nadšení z Hedonist. po sprše jsem neodolala a jala se na sebe plácat další ![]()
A drzi na tobe? Mne se Hedonist taaaak libi, ale vubec na mne nedrzi
.
Jinak bych ho uz davno mela....
ještě teď ráno nacházím na ruce stopy, ale bude to chtít víc zkoušek, hlavně v jiném počasí..
Odpoledne se tady stavil synek s děvčetem, aby nám sdělili, že na jaře bude svatba!
Mladý pán pravil, že se mu to sice zdá po šestileté známosti poněkud ukvapené, nicméně kdo chce kam... ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje