Veľmi pekné dievčatko :-).
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Já jsem si myslela,že Zřítelnici je tak 6-7 let. A ona slečna!
Však já vím
. Já se neptám, jen trpělivě čekám. V případě svatby sedm let, tak doufám, že tohle bude načasováno lépe
.
Už jí bude 10, strašně to letí. Ona roste, a já stárnu ![]()
Tak kdyby neměli v úmyslu udělat z tebe v dohledný době bábu, nepouštěj se do takovejch oficialit, ne? Určitě si uvědomujou, že čím mladší babička, tím víc toho zastane!
Fešanda. Už z ní začíná být opravdu velká slečna
. A cinkja má pravdu, minimálně těmi jiskřičkami v očích babičku rozhodně nezapře
.
Dík holky. No, musela jsem se podělit, ale viset ji tady navěky nenechám ![]()
Zní to všechno logicky. ![]()
Tvá vnučka už je vážně velká slečna, pamatuji jí z prvních fotografií. On ten čas vážně letí jak splašený. Ne, že bych neměla doma zrcadlo, ale člověk to u sebe asi vnímá záměrně milosrdněji. ![]()
Ona příroda moc dobře ví,proč nám při stárnutí ubírá ostrozraku ![]()
Staroměstské náměstí právě ted..

![]()
Ne dneska, ale včera mi udělal radost rodinný výšlap z Miletína na Zvičinu. Podzimní les byl nádhernej a tolik červených muchomůrek jsem snad ještě nikdy neviděla :-)
Dnes se mi podařilo strávit skoro celý den s maminkou. Oběd v Louvre, procházka po Dívčích Hradech, objevování starých Hlubočep a na závěr ještě i společná káva. Barevné listí, vyhlídky do daleka a i sluníčko se na chvíli ukázalo. Paráda. Včera zase s dcerou výlet kolem Berounky se zakončením v kině. I ten dabing jsem jim nakonec odpustila. Takhle povedený víkend jsem neměla ani nepamatuju.
dnes tohle:
a tohle včera:

Mne udelaly radost tvoje fotky, jsou krasne. Obzvlast ta lesni cesta, ma uzasne podzimni atmosferu.
Díky, to fotil můj syn na mobil, tak mu to vyřídím ![]()
My spolu chodíme každej víkend na nordic walking a je to moc fajn.
Zpětně sobota
Neuvěřitelný zážitek, byla jsem pozvaná ku příležitosti narozenin do Alcronu.
Ách, už vím co je myšleno pod pojmem gastronomický zážitek, haute cuisine, kvalitní jídlo( a to nejím po restauracích zrovna hotovky za stovku), špičková obsluha, už vím, jak mají skutečně chutnat foie grase.![]()
krásná čookoládovo- ovocná gratulace se svíčkou, prohlídka kuchyně, neuvěřitená obsluha.... opravdu jsem to dlouho celé vstřebávala. Nádhera.....
Děkuji a děkuji a jsem ráda za společnost, která to prožívala se mnou.
( kuchaři jsou opravdu moc milí, hezcí chlapci.... vlastně všichni jsou tam hezcí a milí)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje