jj, v alcronu je to skvělé, myslím, že nelze odcházet nespojen :-)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
po měsíci života v bahně a holinách jsem dnes došla k brance po pevném a suchém povrchu! schody jsou hotovy! zejtra honem vyvenčím něco na podpatku, než nám nasněží.
(na plotě se teda ještě furt maká...)
Telefonoval tatínek:
"Co děláte s L. v pátek večer?"
Já: "Nic."
Tatínek: "Tak jdete na koncert!"
Já. "Ty jsi zase vyhrál v rozhlasové soutěži, co?"
Tak jdeme na koncert Symfonického orchestru ČRo.
Hurá!
Váš příspěvek, brán doslovně, dost zacloumal mou představivostí! :-D
Synkova slečna ochořela rýmičkou... tak jsem jí na posilněnou včera poslala domácí, poctivej vývar. Dneska přišla sms: Přísahám, že jsem ještě nikdy v životě nejedla tak dobrou polívku!
Je milá. Asi si ji fakt necháme. ![]()
Synkova slečna ochořela rýmičkou... tak jsem jí na posilněnou včera poslala domácí, poctivej vývar. Dneska přišla sms: Přísahám, že jsem ještě nikdy v životě nejedla tak dobrou polívku!
Je milá. Asi si ji fakt necháme. ![]()
Nabízím výměnu. Slečny za tu naši:-)
To potěší,jen abys od teď nevařila pořád jen ty ![]()
Nedám!
Dyk si toho lempla... eh, vlastně naše roztomilé ňuňátko, dokonce chce i vzít ![]()
Včera jsem po dvou měsících vlezla do kalhot, ve kterých jsem původně byla narvaná jak jitrnice a jsou mi volné! Tak to mi udělalo velkou radost, že moje hubnoucí metoda funguje :-)
Mně udělá radost každá editace mého příspěvku: "Úspěšně jste editoval/a svůj příspěvek" Já se vždycky tak nějak hrdě napřímím a jsem na sebe málem pyšná, že jsem to dokázala! ![]()
Snezi! Jee, ja mam radost jak mala ![]()

Uff už som sa ľakla, že vy ste vo Fínsku ![]()
Tak to tedy urychlene poprosim o navod....
Ted uz dosnezilo, ale od rana napadalo nekolik cm. Friga (muj pes) byla na prochazce uplne nadsena, byla fakt radost se na ni koukat, hrala si a poskakovala jako stene. Zvedlo mi to naladu ![]()
:-)
Potřebujete: být pravdomluvná a mít někoho, na jehož názoru Vám záleží a před kým se rozhodně nechcete předvést jako slaboch. Nejlépe kamarádku, která taky potřebuje zhubnout.
No a trocha soutěživosti se taky hodí.
Děláme to tak, že si každý večer píšeme do soukromého prostoru na netu, co jsme za celý den snědly. Čestně a naprosto všechno.
Když víte, že budete muset každý sousto napsat, sakra si rozmyslíte, co sníte. Takže jsem přestala "jíst mezi jídly" Ono se to nezdá, ale to je tady jablko, tuhle pár oříšků, dvě kostičky čokolády, samé drobnosti neškodné, že...
Jím teď 3x denně včetně časné večeře a jsem fakt v pohodě, nijak netrpím.
Ja som sa trochu zarazila, že už niekde poblizku sneží. Predsa len niesom snežný typ. Ale je super že máte radosť vy a Friga, predsa len vo vašej lokalite je to výhodou kedže je v zime snehu neúrekom. Som zvedavá čo na to môj pes, prvá zima a sneh ju čaká. Teda ak vôbec bude snežiť. Nemuselo by ![]()
Radost, nebo spíš dobře na duši, mi udělala podvečerní návštěva hřbitova. Miluju tenhle dušičkový čas, ráda se v tichosti procházím po svíčkami ozářeném hřbitově, rozjímám a vzpomínám na své blízké ![]()
. Vždycky se krásně uklidním.
mam radost z toho, ze som nasla perfektny (a funkcny!!!) darcek pre kamosku, ktora je vasniva psickarka a cestovatelka: tricko alebo platena taska so slovenskym ludovym vzorom a psi obojok tiez s ludovym motivom! myslim, ze jej to spravi radost, tesim sa :-)
To zní geniálně. Nechtěly byste si psát s mým manželem?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Jak voní rekonstruovaný parfém?
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje