Kolega je velmi vtipný. Ale já bych si s dovolením raději vypůjčila toho, co vyrábí ty křížaly.![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Posledných pár dní v sťažovacom vlákne registrujem samé "príjemné" skúsenosti s poštou, tak som si dnes vydýchla, že dva balíky dorazili úplne v pohode a načas. Jeden z toho bola objednávka v hodnote asi 2,5 tisíc, tak by ma fakt naštvali, keby sa to niekde zaseklo.
Bratra ![]()

mne na něm přijde divny,ze ma ten obličej takovej jakoby dokonalej a vysoustruzenej, az trochu nelidskej a robotickej. Podobně rozporuplný pocity mam z fyziognomie Cilliana Murphyho
Ten je hrozně zvláštní, ale pro mě asexuální... Je v něm něco dětského. Takže s ním ani za dva řízky
.
Takhle v podstatě vypadá i ve Zločinu, tak se máš nač těšit :)
super, super, tak teď teda dokoukám toho papeže a pustím se do zločinu :-)
jinak mám radost ze sebe, protože byť se mi hrozně, ale jako fakt hrozně nechtělo, tak jsem si šla zaněhat a dobrý :-)
Na první letmý pohled jsem viděla Stropnického.![]()
Radost mi udělalo počasí, ranní pohled z okna. To je nádhera! Napadlo dobrých 10cm a pořád vydatně sněží
, doslova vánice. Kéž by to aspoň chvíli vydrželo a hlavně - kéž by takhle bylo na Vánoce
.
999 tak ten Cillian, to je hodne divny typ, me pripada trochu az odpudivy, nedokazu popsat, cim presne
peaky blinders, jo? ok, pisu si a trochu me desi, jestli to bude mit takovy prubeh ![]()
jj na peaky blinders mám taky dobré reference, ale ještě jsem se k tomu nedostala....
na peaky blinders už se chystám docela dlouho, ale právě ten cillian mě trochu odpuzuje :-D
Jé, dík, málem bych na něj letos zapomněla! :-)
Letos je vydařený!
je, akorát já to 1. "okýnko" hledala snad půl hodiny!!!!!
A tučňáčci nezpívaj?? Nejvíc se mi líbí bůvol a lev :D
to je povedene a prvni jsem uplnou nahodou nasla hned, zviratka mi zazpivala ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články