Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Sweet Potato
40297 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 18:44
Reakce na Dadoo:

Do školy jsme měli vypracovat několik úkolů pro udělení zápočtu. Statistiky, řady a sloupce čísel. A já mám ten problém s čísly..

Poprosila jsem kolegu, aby mi ty úkoly udělal. Za ochotu jsem mu přinesla velkou sklenici voňavých sladkých jablečných křížal, které obden manžel krájí a nad kamny suší.

Dnes jsem dostala od kolegy mail. Rozesmála jsem se tak, že se s vámi musím podělit.. 

Ahoj Dadoo,

obracím se na tebe s urgentní prosbou. Mé znalosti statistiky zřejmě nejsou natolik objemné, neb jsem předpokládal, že spotřeba křížal se bude odvíjet lineárně, podle lineární křivky regrese s koeficientem x = 5 křížal denně. Bohužel tento předpoklad byl zcela mylný a musel jsem výše uvedenou hypotézu zamítnout a přijmout novou, že spotřeba křížal rostla řadou nikoliv aritmetickou ale přímo geometrickou s kladným koeficientem q. To mělo za následek stále se zvětšující objem volného prostoru v přinesené sklenici až do doby kdy volný prostor zcela zaplnil objem nádoby.

Nenašla by se někde u tebe ještě jeden takový objem křížal, který jsi donesla J

Děkuji předem a slibuji, že spotřebu křížal omezím na čistě lineární závislost. J

M.

Kolega je velmi vtipný.  Ale já bych si s dovolením raději vypůjčila toho, co vyrábí ty křížaly.

Offline Wanda von Dunajew
1145 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 20:32

Posledných pár dní v sťažovacom vlákne registrujem samé "príjemné" skúsenosti s poštou, tak som si dnes vydýchla, že dva balíky dorazili úplne v pohode a načas. Jeden z toho bola objednávka v hodnote asi 2,5 tisíc, tak by ma fakt naštvali, keby sa to niekde zaseklo. 

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 20:47
Reakce na 999:

Bratra 

mne na něm přijde divny,ze ma ten obličej takovej jakoby dokonalej a vysoustruzenej, az trochu nelidskej a robotickej. Podobně rozporuplný pocity mam z fyziognomie Cilliana Murphyho

Online 999
19810 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 20:55
Reakce na Potrefenáhusa:

Ten je hrozně zvláštní, ale pro mě asexuální... Je v něm něco dětského. Takže s ním ani za dva řízky .

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 20:57
Reakce na dzizisketa:

Takhle v podstatě vypadá i ve Zločinu, tak se máš nač těšit :)

super, super, tak teď teda dokoukám toho papeže a pustím se do zločinu :-)

jinak mám radost ze sebe, protože byť se mi hrozně, ale jako fakt hrozně nechtělo, tak jsem si šla zaněhat a dobrý :-)

Offline Sweet Potato
40297 příspěvků moje polička 30. listopadu 2016 20:59
Reakce na Potrefenáhusa:

Na první letmý pohled jsem viděla Stropnického.

Offline vanilka
2170 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 07:44

Radost mi udělalo počasí, ranní pohled z okna. To je nádhera! Napadlo dobrých 10cm a pořád vydatně sněží , doslova vánice. Kéž by to aspoň chvíli vydrželo a hlavně - kéž by takhle bylo na Vánoce .

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:35
Reakce na Potrefenáhusa:

999  tak ten Cillian, to je hodne divny typ, me pripada trochu az odpudivy, nedokazu popsat, cim presne 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:45
Reakce na :

peaky blinders, jo? ok, pisu si a trochu me desi, jestli to bude mit takovy prubeh 

Offline nolita
6513 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 10:48
Reakce na jinx:

jj na peaky blinders mám taky dobré reference, ale ještě jsem se k tomu nedostala....

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 11:09
Reakce na :

na peaky blinders už se chystám docela dlouho, ale právě ten cillian mě trochu odpuzuje :-D

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 12:47
Offline Garfie
28541 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 12:52
Reakce na Potrefenáhusa:

Jé, dík, málem bych na něj letos zapomněla! :-)

Offline Sweet Potato
40297 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 13:07
Reakce na Potrefenáhusa:

Letos je vydařený!

Offline Potrefenáhusa
38842 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 13:10
Reakce na Sweet Potato:

je, akorát já to 1. "okýnko" hledala snad půl hodiny!!!!!

Offline žluťásek
8861 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 13:15
Reakce na Potrefenáhusa:

A tučňáčci nezpívaj?? Nejvíc se mi líbí bůvol a lev :D

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 01. prosince 2016 13:21
Reakce na Potrefenáhusa:

to je povedene a prvni jsem uplnou nahodou nasla hned, zviratka mi zazpivala