ti asi ne, ti hrajou
Co Vám dnes udělalo radost.?.
ten adventní kalendář je boží i ty zpívající zvířátka :-)
a prej že ...karle, do kufru :-))
A boží je ta druhá písnička:
Trochu se bojíme,
že letos nepřijde,
že na nás zapomněl,
že mu to nevyjde...
tam je nějaká druhá písnička ??? jdu to zkontrolovat...
Děkuju za odkaz na kalendář, to je opravdu moc hezká věc!
Stihla jsem dokončit adventní kalendář dříve, než se muž vrátí z práce, uff! (Protože kdy jindy začít s výrobou adventního kalendáře než 1. prosince v šest večer, zvláště pak když jste už týden doma, žejo... :-))
A jsem s výsledkem dost spokojená, už to tu vypadá úplně vánočně.
A fotka by nebyla?
Ach jo, já se těšila, jak si ten kalendář s dětmi večer užiju. Když nám to spadlo po jedenácté, vzdala jsem to. Zvládly jsme jen zebru, fňuk.
Kdyžtak spíš zítra na denním světle, já mám stoletej foťák a asi by z toho byla jen mazanina.
A boží je ta druhá písnička:
Trochu se bojíme,
že letos nepřijde,
že na nás zapomněl,
že mu to nevyjde...
S představou, že by snad nebyl ten Ježíšek
mráz běhá po zádech, ježí se kožíšek
![]()
No, tak konečně se mi podařilo přehrát si všechna zvířátka a obě dvě písničky a můžu jít v klidu spát... :-))
Tak sneh už mám odhrnutý a ulice sú posypané ![]()
Zlikvidovalal jsem při tom nákupní košíky, pár stromů a asi 10 aut ![]()
Z toho si nič nerobte, to ja tiež. Prvé kolo som išla na 3krát. ![]()
Dnešní plužení si nechávám k obědu, ale ty songy ze včerejšího okýnka mi skoro nedaly spát, furt v tom jedu a nejde s tím přestat!! Vezmu dobrotu do svýho chobotu...
no já jsem si dvakrát zaplužila a dopadlo to dost katastrofálně teda... ale konečně jsem našla ty druhé písničky ze včerejška :-)
taky se mi na to parkoviště ještě nepovedlo doplužit do časovýho limitu...
no já to poprvé zkusila po půlnoci, kdy jsem se příjemně ovíněná vrátila domů a hurááá - budu plužit :-) no... ale dnes dopo druhý pokus nedopadl o moc líp, tak nevím :-) ale teď jsem objevila v gramofonu písničky, hezké ...
Mam radost ze sebe, ze jsem si po nekolika mesicich dennich i nocnich prescasu dokazala zaridit, ze dnes koncim v praci v 5 a jedeme s kamaradkou do Madisonu (hlavni mesto statu Wisonsin) na vanocni trhy ![]()
Řídit ten pluh doopravdy, tak jsem dávno za katrem!! Lámu to tam pěkně-stromy, vozíky, auta....čím jsem vzteklejší, tím hůř mi to jde :-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články