Mrakoplas no to bolo dopoludnia
Co Vám dnes udělalo radost.?.
rozarka je stary zrušený hřbitov u Hvězdy. Já to taky neznala.
continuity Díky, sypu si popel na hlavu, já z matičky poznám tak akorát Hradčana, budu to muset, až to půjde, napravit. Ten krucifix mi vrtá hlavou, vždyť to muselo mít nějakej průběh, když strom rostl a obklopoval, že si toho nikdo nevšiml.
Isca no to byl fakt starý hřbitov, podle me to byl hrob, o který se nikdo nestaral, až prostě bylo pozdě.
continuity Tak to je mazec. Děsivé.
continuity Fotka v Halloweenském duchu ![]()

Posílám ještě jednu. Ale strašidelné to tam až tak není, je to velký volný prostor s kapličkou až na tento jeden kout. Spíš je tam takový klid.
Ježišmarjá co to je? Tlející vopravdická noha?!
barbucha už trochu rezne. ![]()
continuity Hele, to je vlastně skoro kacířsky mystický, transformace Krista na Zeleného muže.
Isca na ty první fotce je to vidět, strom vytáhl ten kříž z náhrobku. Já vás nechtěla děsit, nám se to obema zdalo zajímavé: prostě příroda s tím křížem. Kdyby nevrostl do toho stromu, tak tam už pravdebodne dávno není, protože by ho zrušili jako ostatní hroby.
continuity mně to vůbec nepřipadá strašidelné, spíš mystické. Líbí se mi to.
continuity Ja si u ty fotky vybavila pribeh kostelicka Nalezeni svateho krize na Praze 5, tam taky figuroval kriz vrostlej do stromu, ake az doted jsem si ho predstavovala spis zamotanej do vetvi, ake asi to bylo spis jako na ty tvoji fotce.
continuity Terezku jsem hned poznala
tam to máme moc rádi, krásné místo
My byli včera v Divoké Šárce a znovu až po covidu. Takový davy jsem tam nikdy v životě neviděla, fakt plynulé zástupy. Hned na první odbočce jsme to museli vzít bahnem do lesa.
žluťásek to přesně bylo minulý týden při běhu na Říp. Tak jsme taky našli náhradní trasu a tam ani noha.
žluťásek v týdnu to tam tak strašný nebývá a já teda nechodím z te strany od MacDonalda. Tam je to přelidněné o vikendu vždy, Covid neCovid. Odvezte se až na Dědinu. Tam je taky vlez, sice ne po asfaltce, musíš po hlíně, buď polem nebo lesem, ale není tam právě proto tolik lidí.
Nebo z Nebušic
Catherinne tam se ale bude Zlutasek blbě dostávat MHD, hlavně je to od zastávky docela daleko.
Catherinne continuity do Nebušic jsme právě došli, to byla moc hezká procházka, tamtudy nechodime. Nebo z tiché šárky do Nebušic z druhé strany, kolem potoka, tam je to taky moc hezké.
Syn toho ještě nějak moc neujde, ale včera mi mobil ukazoval 7 km, to jsem koukala, že to zvládnul bez kňourání.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.